Съвет за кожен лекар

• 3 564
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте,

извинявам се, повтарям със сигурност въпроса, но нямам никакво време да търся - препоръчайте ми добър кожен лекар. На дъщеря ми се появиха 4 странни пъпки, една на бузата, останалите по тялото. Ту почти изчезват, ту пак се появяват, като тези по тялото се "разтеглиха" и сега стоят като петна. Не се увеличават като брой, само на размер, сега изглеждат по-скоро като лишеи. Мазахме с Тридерм, почти не се виждаха, но сега отново са зачервени.

# 1
Ако сте от София Ви препоръчвам да потърсите д-р Денчева или д-р Петров от Дерматологична клиника София: http://dermasofia.com/page.php?IDMenu=835&IDLang=

# 2
Това е алергия,на моето дете му излизат по 3-4 големи твърди и върха са пълни с вода ,като и минат белезите от тях стоят с месеци и така и не можем да разберем защо и от какво се появяват.Ако си в Плевен-Недушева/ДКЦ 2 и някъде имаше кабинет.

# 3
  • София
Напоследък ходя с детето в Кожния диспансер в 29 ДКЦ и съм много доволна!

Кръгли ли са тези неща? Разширяващи се?

# 4

Да, кръгли и разширяващи се! И сега са зачервени само контурите, а вътре си е бяла кожа!

# 5
Май става въпрос за уртикария,разгледай в нета изображения,лекува се с антиалергени.

# 6
Май става въпрос за уртикария,разгледай в нета изображения,лекува се с антиалергени.

Разгледах, определено не е това. Изобщо не я сърбят, не се разпространяват, когато са зачервени съвсем не са ярко, парещо червени.... Запазих час в Токуда довечера, ще видим...

# 7
  • София

Да, кръгли и разширяващи се! И сега са зачервени само контурите, а вътре си е бяла кожа!

Опасявам се, че става въпрос за Трихофития, но нека да ви види специалист, така по интернет не си е работа.

# 8
уфффф, у нас е цяла зоологическа градина от котки, куче, заек....

# 9
  • София
В такъв случай е още по-възможно.

# 10
 Д-р Ваня Додова 7 ДКЦ Ние ходим при нея, много е мила и компетентна, излекува  упорита екзема на малката, с която се борихме с месеци без успех.

# 11
Горещо препоръчвам д-р Мариета Петрова
 http://www.dr-marieta-petrova.com/#!
След 1 год. обикаляне по лекарии мазане с най-различни неща, тя е единствената, която успя да ми помогне.

Общи условия

Активация на акаунт