Августовски бебета 2016

• 30 624
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета   Heart Eyes  Честито на новите мамички  Peace . Да попитам има ли други като мен.  От една седмица сме си с малчо в Бг и започнах да вземам някакви комбинирани витамини за бременни, но толкова зле не съм се чувствала никога.  Вчера не ги приех и нито имах проблеми вечерта, нито сутринта.  Мисля да си взема само фолиева киселина и да ги оставя за по нататък тези комбинираните Sad
За другите проблеми съм същата като вас. Преди да забременея майка ми ми беше на гости и се оплакваше , че ще я разболея от студа в който я държа, а сега е обратното ,че на запалена печка на гости при нея и ми удва да си я гушна и да си я взема в леглото  Joy

# 121
  • Winterfell
Честито на новодошлите  Hug
  PiSeTo87, аз с първата бременност към средата започнах да пия Центрум матерна и се чуествах точно така,както то описваш.Накрая ги спрях и си бях добре.С второто само фолиева киселина пих до средата,после наблегнах на зеленчуците и плодовете и малко желязо пих.Сега живи и здрави пак мисля така действам.Те в момента бебоците имат най-много нужта от ФК ,витамините са по- натам.

# 122
Аз съм мама от 2014 августинки, желая Ви много хубави и сладки бебчета накрая Simple Smile

Искам да ви споделя какво ми се случва.Последния ми цикъл бе на 22 октомври,но на 2 имах леко кървене което продължи десет дни.Цикъла ми е на 30дни.Днес е 22 ден закъснение,но като отидах вчера на преглед, с коремен не се видя,с вагинален има плоден сак около 21см го е измерила ,но на снимката не се вижда плод вътре.Каза ми,че нещо не и харесва ,но не уточни.Питах я дали да се притеснявам ,каза ми ,че матката е удебелена поне не е извънматочна .Извика ме след седмица и другото ще смятаме от 2ри за дата на последния цикъл когато беше кървенето.И аз си тръгнах не се претесних,но Когато се прибрах и видях снимката и че е писала някви неща непознати за мен съвсем се тревожа,имам един спонтанен и едно прекрасно момиче ,но си мисля че може да е кухо яйце ,въпреки че може нейната апаратура да не е добра и стара не знам как ще изчакам до петък Cry та термина ми излиза по цикъл за 28юли,но по нейните изчисления за 8ми август,според вас какво е възможно ...

# 123
Добре дошли и Честито на всички видяли двете чертички! Аз съм от Августинки 2015 и ви желая леко бременеене, да създадете задружна група, каквато продължава да е нашата, и пухкави бебенца! Желая ви успех!

# 124
Добре дошла Адинка88  wavey
Успех на прегледа Lightss, с теб сме !  Heart Eyes
Успех и на теб Ая Ая  smile3525

Все още не съм си записала час, искам да изчакам до 7-8 г.с. , но май ще ви послушам и ще си запиша
по- рано. Пия само фолиева киселина, старая се да ям много разнообразно, за да си набавя нужните витамини, но ако док. каже, че трябва и по друг начин, ще го послушам.
Вие как сте с апетита? Аз ям като за последно, все едно нямам дъно. Никога не се чувствам сита, спирам да ям само защото ми става скучно или ми се изморява ченето.

# 125
  • Winterfell
Зверски глад изпитвам,ям като невиждала.На меса,шунки,благотии и паста най- налитам. С момчетата все кисело ми се ядеше,оцета го пиех направо

# 126
Благодаря
Попаднах на една таблица ,в коята пише ,че за тези мм си отговарям 6 към 7 седмица....остава ми надеждата ,че ако е кухо яйце ще спре развитие или ще има кървене ,малко се успокоих защото така или иначе не мога да променя нищо,понякога имам апетит,но повечето пъти ми се гади.Ще гледам да не ям много и без друго сам с малко повече кг от предната бременност.Различно е до сега не съм била така и с двете бременности не ми се гадеше Simple Smile и на мен ми е студено ,спя по малко и все ми се спи събуждам се в 5и30 всеки ден последните 6 дни ,малко съм настинала и пия соли номер 3.И последно да кажа на 25г съм от Варна едно момиченце И аз съм Валентина дъщеря ми е Ая

# 127
Здравейтее,да се присъединя и аз към щастливите мамии.Преди 1 седмица видях две чертии,това ще ми е второ детенце,засега съм със смесени чувства,много се радвам,но и не отсъства страха от това как е с две деца.Мисля да си запиша час за този четвъртък,дали е ок? Simple Smile

# 128
  • София
Привет, момичета!
Записвам се все пак, макар че още не сме видяли сърчице, ще ходя на 18-ти Simple Smile
Моят термин е на 7 август. Аз съм почти на 40 години, имам дете на 3 години. Тази бременност е невъзможна от медицинска гледна точка, затова е много неочаквана за нас. И рискова. Дано мине добре, пожелавам го на всички в групата Simple Smile
Симптоми нямам абсолютно никакви, но така беше и предишния път Simple Smile

# 129
  • Winterfell
Привет mar4ety  Simple Smile
И аз видях положителния тест преди седмица,в петък мисля да ида на преглед.
Не се притеснявай,никой не казва ,че е лесно с 2,но пък няма такова щастие.Аз съм на 26г и ми е 3- то.
Не мога да кажа,че имам някаква съществена помощ- бабите си гледат живота,я ги вземат за уикенда веднъж месечно,я не.Сега са при свекърва ми( от 1 месец никой не ги беше вземал) и използвам да позачистя и да се понаконтя- боя,лак,ще се намърдам в рокля и като си дойде мъж ми от работа ще излезем
Добре дошла Деси Simple Smile Ще мине добре,ще видиш

# 130
  • София
Благодаря, дано!

Колко ти е разликата между дечицата? Трето си е направо супер!

# 131
Marceline,пак хващате промоции веднъж месечно Grinning и аз съм на 26 и бабите още млади и работещи,изкарвам късмет веднъж годишно за 3 дни,а и сме в друг град,абе да сме живи и здрави Stuck Out Tongue кога трябваше да ти дойде?

# 132
Да ви питам, случайно някоя от вас да приема бромокриптин? И продължава ли да го пие след като е установена бременността.

# 133
  • Варна
Не съм от сега бременните, но да пиша за бромокриптина. Съветвай се с лекаря си колкото можеш по-скоро, за да се установи дали трябва да се спре и ако да по каква схема, защото това е лекарство, което се спира постепенно, а не изведнъж. Съответно ако трябва да се продължи в каква доза зависимо от проблема ти, защото при бременност някои стойности много се променят особено на пролактин. Зависи за какво го пиеш та консулт с лекаря ти.

# 134
Не съм от сега бременните, но да пиша за бромокриптина. Съветвай се с лекаря си колкото можеш по-скоро, за да се установи дали трябва да се спре и ако да по каква схема, защото това е лекарство, което се спира постепенно, а не изведнъж. Съответно ако трябва да се продължи в каква доза зависимо от проблема ти, защото при бременност някои стойности много се променят особено на пролактин. Зависи за какво го пиеш та консулт с лекаря ти.
Пия го за висок пролактин, който ми откриха наскоро. Той беше и основният заподозрян за неуспешното бебеправена. Гинеколога каза, че не пречело да го пия до 7-я месец.....Другата седмица съм на преглед и пак ще си поговорим по темата. Лошото е че е края на годината и няма направления, а смятам че най - точен отговор би ми дала ендокриноложката, която ми го изписа.

Общи условия

Активация на акаунт