Августовски бебета 2016

• 30 631
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
на 28.11. видях най-голямата радост в живота си! На 27 г. съм, минах през какво ли не, за да сбъднем мечтата си. Толкова сме щастливи, това е Коледното ни чудо! Това е първа бременност, потвърдена на 02.12.2015, тогава видяхме точицата си!  Heart Eyes Сега се моля всичко да е наред като всички вас, защото като цяло се чувствам добре, имам същите симптоми като повечето от вас - не спането си го обяснявам с голямото вълнение, постоянно ми е студено, може би заради по-високата температура на тялото. Нямам търпение за следващата среща на 16.12., на 1-вия преглед не ми казаха термина, заради суеверие, но по калкулаторите е 07.08.2016 г.

Настръхнах, като прочетох поста ти. Simple Smile И ние разбрахме на 28.11.15 и ние имаме преглед на 16.12, и нашият термин се очертава 06-08.08.2016.  bouquet Hug Разликата е, че за нас е второ бебче, но на 16-тия месец опити.  Blush

И мен на моменти ми е много студено, ходя с халат като Хю Хефнър, а у дома сме с два климатика и е всичко друго, но не и хладно.

Иначе за витамините, пия всички от Б-групата (Б6 помага при гадене), Б12 под езика (доказан дефицит) и витамин Д (също доказан дефицит, на долна граница съм). Цинк пия, защото имах афти и нацепени ъгълчета на устните.

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 19:07 от Анонимен

# 106
Еха, Фан-Фан, добре дошла, както и на  liletka и  GPF Hug

Миеле, забравих в предния пост да ти честитя сърчице, представям си какво вълнение си изпитала, блянувам и аз този момент, но ще почакам още малко.

И на мен вечер ми е най-студено, явно е характерно Simple Smile

Фан-Фан, пиши къде смяташ да ходиш на ЖК, аз съм се насочила към Майчин дом, остава само да си избера лекар.
Много се радвам, че има още една бъдеща мама от Варна  Hug

# 107
Аз да ви кажа направо умирам от студ,а през нощта сменям по три пижами ,защото се потя безобразно,свалям ги мокри все едно изпрани.Така бях и с другите бременности.Мен ме мъчи носът,някаква настинка е и много ме притеснява.

# 108
Фан-Фан, пиши къде смяташ да ходиш на ЖК, аз съм се насочила към Майчин дом, остава само да си избера лекар.
Много се радвам, че има още една бъдеща мама от Варна  Hug

Привет Simple Smile
Аз отдавна се записах, но приемам приветствието. Simple Smile
С първата бременност бях на ЖК и раждах все при Славчев. Много бях доволна, но сега нямам времето да чакам понякога с часове да ми дойде редът. Планирам ЖК в Градска болница при Румен Шопов, той ми е "обичайният" гинеколог, доволна съм, сестра ми също. Много е внимателен и спокоен. Има много препоръки и от дами, ходили при него на ЖК. За раждане ми е рано още да мисля, но ще е или в Окръжна или в АГ, ВИП етаж.

Поздравления за всички сърчица на другите бъдещи мами! Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 дек 2015, 13:38 от Анонимен

# 109
Здравейте!
Във вторник бях на преглед и видяхме сакче със жълтъчно мехурче. На 22 ри ще ходя, за да чуем сърчице  Praynig
От неразположенията ме мъчи подуване на корема, сънливост, понякога ми е много уморено, а нощем и аз се потя много. Така преди не съм била, но всеки път е различно, ще го преживея някак си Simple Smile

# 110
Добре дошли на всички мами Hug
В коя седмица е възможно да се чуе сърчицето?
Аз съм в Англия, тук не се ходи при доктор, а само с акушерки са прегледите... Thinking
Другата седмица си заминавам за Будапеща, от там е мъжът ми и ще ида на доктор на преглед.
Че тук не се знае дали ще видя такъв.

# 111
За сърчице за най-сигурно отиди от 7г.с. натам Wink

# 112
С първото ми дете установихме бременност в 6+2дни, тогава се видяха сърдечни пулсации. На следващия преглед, в 9г.с. чух сърцето.  Heart Heart Heart

# 113
Аз лично мисля за болничен още щом влезна в третия месец, защото моята работа е свързана с болни хора, много психично напрежение, стоене по цял ден, от което ме заболява кръста. Незнам как е при вас , но моят корем буквално издут за 5 месец. Дори мисля да питам аг-то на 17 доколко е нормално, ако ходя с дреха по себе си няма нужда да казвам че съм бременна. И на мен ми е студено в работата се навличам и пускам и печка , а вкъщи задължително с горна дреха. Успех на всички очакващи малки пулсации. Момичета искам да ви питам когато ходя по голяма нужда, което в момента е ужасно трудно, имам кръв направо щях да припадна. Случвало ли ви се е?

Последна редакция: сб, 12 дек 2015, 06:30 от HAPPY MAMMY

# 114
Добро утро Simple Smile

Само на мен ли не ми е студено? Много странно, нямам почти никакви оплаквания вече, освен че супер мн ми се спи и по цял ден на работа се прозявам Laughing

Вчера казах на шефа ми и се разбрахме да не вдигам нищо тежко и да се пазя повече. Нямам търпение да дойде утре, че да си почина и да се наспя Laughing Laughing

Стискам палци на всички да чуете/видите сърчице или две Wink

# 115
Добро утро, момичета  Peace

Вчера правихме секс с моя приятел и имах бледо розово зацапване, много се уплаших и си поплаках доста. Днес всичко изглежда нормално, стяга си ме корема, болят ме главата и гърдите и съм нямала повторно зацапване, но си изкарах акъла. Определено няма да се веселим, докато не ни го позволи док  Naughty
Вие как сте в това отношение, страх ли ви е ?

# 116
Момичета,тази сутрин ние със съпруга ми също видяхме двете чертички и сме безкрайно щастливи.Бързам да се запиша при вас.Все още не съм прочела предишните ви постове,но веднага се заемам с това. Peace

# 117
Здравейте.
monekkа, това да не са контракции...ама пък толкова рано. Сега матката нараства и е нормално да чувстваш придърпвания, дискомфрт. Аз пих магнезии преди за контракциите. Кога си на преглед? Не се шашкай, почивай повече  Hug
Не смея да кажа на шефката още...няма да  е щастлива...

# 118
Привет момичета:)
Добре дошла на Adinka88  Hug
monekka, според мен няма нужда да се притесняваш излишно, преди да посетиш лекар. Чела съм коментари и от други момичета с подобно зацапване и накрая се оказва, че не е нищо сериозно Simple Smile Не се паникьосвай :*
Аз днес се чух с док. и си записах час за 22.12. Исках да изчакам малко повече, но понеже имам един спонтанен аборт, тя искаше по-рано да ме види. Аз съм много по-спокойна този път и вярвам, че всичко ще е наред, а тя паника да ми вкара Grinning Каза ми да си взема Утрогестан, не знам дали ми е нужен, но понеже не съм лекар, ще я послушам и ще си взема.
Някоя от вас взима ли го това лекарство?

# 119
monekka,за да си спокойна отиди на доктор.Не искам да те плаша,но понякога е нормално,а понякога не.Преди  една година ми се случи такова нещо....Стискам палци всичко да е наред. Hug

Аз днес ходих да дам кръв за ЧХГ тест.

Общи условия

Активация на акаунт