Августовски бебета 2016

• 30 622
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
По същата причина го пиех и аз. За този проблем и АГ може да даде консултация, но според мен и ендокринолога ти е нужен. Много зависи и кой го е предписал и на кого имаш доверие.
П.с. пролактина естествено през бременността се покачва и вече не се и изследва, защо е нужно до 7м изкуствено да се опитваш да го смъкваш..  newsm78 това е и хормона, който след раждането ще остане висок и благодарение, на който ще имаш кърма.
Едит: сигурно с него си изследвала и ТСХ-това вече се следи ежемесечно, защото се влияе от пролактина и при бременност се поддържа в препоръчителни стойности, а щом преди бременността си имала проблем с пролактина е възможно да си разбутала и него.
Според мен направи консулт с ендокринолога си, за да се изкоментира всичко. Това е негова компетенция.

Извинявам се на другите мами, че така нахълтах, но исках да помогна ако мога.

Честити сърчица на виделите, а на чакащите да се случи скоро.

# 136
  • Winterfell
Марче,преди 5- ти го чаках М да дойде.Те нашите баби са на близо,ама не се весват даже да ги поразходят.Каквото такова,справям се сама и съм благодарна за бонуса веднъж месечно  Joy  Въпреки,че аз ясно си спомням дъъългите ( едномесечни,двумесечни и тримесечни) гостувания при бабите ми,ама айде.
Деси,големия септември стана на 6г.,втори номер февруари става на 2г.. Много са бесни ,хуни  Mr. Green

# 137
Баткото ни ще стане сега на 22 декември на 9,а малката на 11 януари на 7.Миналата година пак на 11 януари ми беше термина,но всичко приключи в 12седмица,затова сега много се притеснявам.

# 138
Здравейте пак от мен мамита ,
 При мен се засилва неразположението което не е само сутрин. Предните две бременности съм нямала никакви проблеми а сега гадене , силна умора, почти никакъв апетит , само към някой определен плод /портокал или банан/ бисквити  и обилни количества мляко. Още от 3 г.с ми се догади от кафето, цигарите сама спрях .
 Гинеколожката ми предписа да пия Огестан и по леки храни за гаденето. Корема така ми е подут ,че на моменти мисля да литна направо Simple Smile. Но се надявам всичко да приключи добре .
Долу вляво ми откри при първия преглед миомен възел, но ми обясни бил в кухината и не би трябвало да създаде проблеми за една нормална бременност и раждане . Но няма да мисля за негативни неща и ще си повтарям ,че всичко ще е наред и ще се видим с бебо август догодина . Simple Smile Simple Smile
Нямам търпение да дойде 30.12 да чуеме сърчицето и да видим дали всичко е наред.
В работа постоянно ми се спи, уморявам се много бързо, но ако се засилят неразположенията и заради миомния възел гинеколожката ми ме посъветва да се възползвам от болнични, който ми се полагат при рискова бременост .
 Peace Peace Само се надявам всичко да приключи добре . Също така на 30.12 ще ми каже термина . Но по мой изчисления е 3.08.2016 точно на моя рожден ден и много ми се иска да е точно тогава Simple Smile Simple Smile

# 139
  • София
Лилетка, значи ще се притесняваме заедно Simple Smile. Стискам палци!

Ангелия, защо чак на 30-ти? Сърчицето се чува към 8-ма седмица, мен ме викат на преглед тогава (на 18-ти ми е прегледът)

# 140
Деси ,
 в момента съм в 6 г,с и 4 ден Simple Smile
 Тя сама /гинеколожката / ми каза на 30 ти да отида Simple Smile

# 141
  • София
Деси ,
 в момента съм в 6 г,с и 4 ден Simple Smile
 Тя сама /гинеколожката / ми каза на 30 ти да отида Simple Smile

Не знам как ще издържиш до 30-ти Simple Smile. Аз до петък ще се побъркам от нерви, камо ли чакам още 2 седмици Simple Smile

# 142
Ами никак не ми е лесно, предвит и проблема . Гледам да не мисля,повтарям си всичко ще бъде наред . От притеснения чак ми се допушва но не смея. Знам ли .Но да се надяваме всичко да е окей.

# 143
Добро утро Simple Smile

Аз съм добре, въпреки че вчера на работа се чувствах като парцал. Много бързо се уморявам и постоянно ми се спи, не знам как ще изкарам докато минат празниците, защото до тогава ни е мн натоварени и ще работим и извънредно. Вчера установих, че ми се гади от цигарен дим, аз по принцип не пуша, но забелязах, че докато съм на спирката, например, ако димът идва в мен ми се гади. Иначе вечер се будя поне веднъж да пия вода, много съм жадна. Иначе като цяло съм добре Simple Smile

Angelia31, и аз съм на 30.12 на преглед. Разбрах ме се с лекарката ми да отида пак, за да видим, че всичко върви както трябва. Надявам се да чуя сърчицето тога, че в 6 г.с. и 6дни само го видяхме как пулсира Heart Eyes

Стискам палци при всички мамчета нещата да са наред Wink

# 144
Миеле ,
всичко ще бъде наред ... значи с теб горе долу вървим на едно ...ако се окаже ,че си и от моя град ехеееее.... супер. Всичко ще бъде наред. Малко ме плаши ,че за трети път минавам през всичко това и няма нищо общо с предните , минаха  доста години откакто родих малкия си голям син Simple Smile и се надявам и раждането да мине леко , но до тогава има много време

# 145
  • София
Аз първия път бях на 100% убедена, че ще е момче. Сега знам, че е момиче, ако всичко е наред, разбира се. Не се ориентирам по никакви признаци (като чертата на теста, вкусови предпочитания и т.н.), просто знам, а и на доста хора съм познавала Simple Smile

# 146
Angelia31, аз съм София Simple Smile За вървенето заедно аз сега съм в 7 г.с. и 2дни, но сме горе - долу заедно Simple Smile И аз имам усещане за пола на бебчо, но си мълча, за сега на никого не съм казала. Да видим дали ще се окажа права. Каквото и да е, нека бъде живо и здраво Simple Smile

# 147
Аз нямам никакво предчуствие ... Sad ще видим по нататъка дали нещо ще се случи. Тайничко ще се надявам на дама , но ако е мъж пак ще си го обичам ....
Деси я сподели как познаваш ???

# 148
  • София
Аз нямам никакво предчуствие ... Sad ще видим по нататъка дали нещо ще се случи. Тайничко ще се надявам на дама , но ако е мъж пак ще си го обичам ....
Деси я сподели как познаваш ???

За себе си просто знам, не мога да го обясня. А при други хора - поглеждам и някак си ми изниква. Не винаги, разбира се Simple Smile.

Иначе има доста 'методи'. Казват, че ако чертата на теста е много плътна и ярка - девойка е, при момчетата е по-ненаситена. Ако ти се яде сладко - момиче, солено - момче. Ако много ти потъмнеят зърната - момче.
Има и един китайски календар, но при някои не излиза вярно, но е забавно Simple Smile, сега ще го потърся.

# 149
Аз лично не вярвам в подобни неща. Всичко е въпрос на късмет, божа работа и съдба както се казва.
Но да подобни нещица са забавни и интересни пък и било то деветини. На мен колежките ми казаха ,че лицето ми се е променило имам много пъпки и петна и щяло да е момиче, и ям много сладко , гади ми се още от самото начало-това били признаци на момиче. Но аз не се надъхвам . Да е живо и здраво .
Една друга позната пък ми каза с едно пресмятане ,че ще е момиче . По други таблици са ми гледали излиза различно къде момче къде момиче ....да се чудиш . Пусто далече е този 5 месец ...ама то и тогава не се знае ..иначе да Ви споделя още като разбрах ,че съм бременна ми дойде в съзнанието женско име ..Христиана понеже мъжа ми е Христо ...не знам знак ли е или не ,но ще видим

Общи условия

Активация на акаунт