Августовски бебета 2016

• 30 612
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Живот и здраве, моите ще имат почти 4, синът ми е октомврийче 2012.

Колкото до ФБ - в началото тук е по-удобно, защото доста информация ще се закове на първа страница, подредено е и не трябва да издирваш разни постове, които във ФБ се разбъркват безобразно. Тук (живот и здраве!) ще ни помагат и консултанти, които не се занимават с ФБ-групи, а това е много ценно!

# 166
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Честито на всички новодошли!  Hug

Ушите ми не глъхнат, за сега остава само това, е ми е много студено като симптом.
Така се получи, че децата ми са все през точно 3 години.   Joy
На мен никой никога не ми е помагал (мъжът ми не го броя,той е равнопоставен партньор в отглеждането на децата ни,но все пак ходи и на работа), а такива чудеса като някой да вземе децата за ден-два са си фантастика при нас.
Честно казано, като изключим това, че навсякъде трябва да ходя с децата и понякога пропускам интересни мероприятия заради това и понякога просто нищо не мога да свърша, ми е много по-добре без бабите да се месят(защото всъщност нямат никаква идея как се гледат деца  ooooh!).

# 167
Моите пораснали мъже са вече големи.
Големия ми син е 2000 год а малкия 2004 год .....и сега след почти 11 год пак ...много се притеснявам дано всичко да бъде наред

# 168
Здравейте , преди три дни видях втората чертичка и съм много щастлива, в сряда съм на преглед.
Това ми е втора бременност имам син Емо роден януари 2012. Успех на всички бъдещи майки!

# 169
Деси права си Simple Smile
При мен е екшан и ми се вие свят и ми глъхнат ушите и ми се гади.Малката не се спира и аз я нося на 1г и 3м и ще имат почти 2г разлика

# 170
Константина, добре дошла и на теб Hug и аз съм от днес в темата  Grinning
На мен не ми глъхнат ушите, но май с първото имах такъв момент и даже ходих на лекар, но нищо не откри.
Аз пък имам менструални болки, някой друг като мен има ли? Аз и при първата имах, но не помня колко дни и сега ми е притеснено малко.

# 171
Предният път втората бременност ми беше много трудно големия ми син беше чудо не се спираше а нощно време малкото риташе на умирачка отвътре /бях леко синя като отидох да раждам ме питаха дали не ме е урдял някой в корема /
Чудо беше много зор докато се роди да мога да почина поне малко докато спи бебока . Но сега ще ми помагат батковците и те искат много сестричка ...

# 172
И аз усещам леки болки , с първата ми бременност нямах,не ми се е гадило надявам се и сега да е така! Чакам с нетърпение да дойде сряда.

# 173
Здравейте момичета! Честито на всички и лека бременност! От няколко дни се радвам на бледа чертичка. Днес трябваше да ми дойде. Живот и здраве се очертава августовче!  Heart Eyes

# 174
И аз такива болки от вторник ,но не са силни. Честито на новодошлите Wink

# 175
И аз да се примъкна в групата с една много бледа чертичка Simple Smile надявам се следващата година да гушкам едно малко бяло пухче Simple Smile Втора бременност ми е, първата ми беше скоро затова нямам притеснения и си знам уроците Simple Smile Успех на всички дами и нека скоро да стана щастливи мами.  Има ли ФБ група?

# 176
  • София
За ФБ писах на предната страничка Simple Smile

# 177
Да се представя и аз, че от вълнение пропуснах. Казвам се Силяна, на 31 съм, от София. Имам момиченце, което в петък стана на 3. Много се вълнувам и малко се притеснявам. Предния път бях по-спокойна и уверена. Днес трябваше да ми дойде- имам бледа чертичка. И аз като вас мисля да стисна зъбки поне до 8ма седмица.

# 178
Сега прочитам инфото до момента Simple Smile не бях стигнала до там, но видях. Тук е хубаво, защото информацията е на куп, а ФБ е за да се опознаем, на по-късен етап да се видим на живо.

# 179
Добре дошли на всички и от мен,а има ли мами от Пловдив?

Общи условия

Активация на акаунт