Била, Пикадили, Метро, Фантастико, Триумф и др. - 9

• 140 259
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Много обичам Бри. От Лидл бях взела веднъж една питка около 500 г за 8 лв.- през френската седмица. Няма такава вкусотия. Омете се за 24 часа, надлежно поделена на всички членове на семейството. Mr. Green

# 76
  • Stara Zagora, Bulgaria
Имам точки от Била, които няма да ползвам. Ако някой иска мога да му ги пратя или дам, от Стара Загора съм. И да ви се похваля, взех си книгата от Лидл, много е хубава  Laughing

# 77
Здравейте, в метро има сокоизтисквачка Rohnson R424 две за цената на една, някой ползвал ли е такава,хубава ли е?

# 78
Здравейте момичета  Simple Smile

В следващите три дни в Метро отново има кампания "Вземи 2 плати 1"
В случай, че някой от има желание, бих искала да си "разделим" по една прахосмукачка от стр. 8 и елхичка от стр. 9

http://broshura.bg/metro/view/metro-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%88%D1% … BE-02-12-5#page=7

Това за кой град?
Аз пък за голямо одеяло тип покривка за спалня да питам - има ли желаещи Simple Smile
Аз бих искала да разделя комплект "Зъболекар",ако има желаещи,разбира се Laughing

А аз си търся другарче за сешоарите Simple Smile

# 79
Здравейте, в метро има сокоизтисквачка Rohnson R424 две за цената на една, някой ползвал ли е такава,хубава ли е?
И аз ще съм благодарна за отзиви, може и да си взема, ако има с кого да направим партия (Варна). Харесах и прахосмукачката, точно малка и лека си търся!

# 80
  • Пловдив
Май бе със слаба мощност?Това  води  до чисти "почивки " на уреда.Проверете , за да не се налага на 1 мин работа да  спира за 15 минути.

# 81
Някои да е купувал от пижамите с точки в Била? Как е качеството и материята?

# 82
Някои да е купувал от пижамите с точки в Била? Как е качеството и материята?

A да кажете нещо за възглавницата с точките ?

# 83
Мъжът ми преди малко пазарува от Пикадили - вратните пържоли с кост са по 3,89 за кг. в момента  Grinning
И други меса имало на страхотни цени. Интересно, че нямат брошура вече, всичко на място виждаш Thinking

# 84
Благодаря, ще се купуват пържолите!

# 85
Цитат на: дядо хаджия )link=topic=884446.msg31998197#msg31998197 date=1447623622
Във Фантастико на промоция е свинския врат, който е много хубав.
Сигурен ли си че е хубав, нещо тяхното месо не го долюбвах преди Thinking  А ми трябват няколко килограма и се чудя от къде да взема  newsm78
Оказа се, че наистина е хубав, добре, че го спомена  Simple Smile

# 86
За любителите на бри, синьо сирене и др., ако са ви наблизо тези магазини на Фантастико, минете на всяка цена, има дни на Баварската кухня, предлагат сирена и десерти, всичко може да се опита,  цените са промоционални.
https://web.facebook.com/BavarskaKuhnia/?fref=nf

# 87
  • София
Да има някой желаещ да си разделим сешоарите от Метро? Промоцията 2 за 1 е до 2-ри. В София съм (Младост).

# 88
  • Варна
Къде(във Варна) има коледни календари с шоколадчета на промоция,че трябва да закупя голяма бройка?

# 89
Някой успя ли да се вреди да си вземе масло от Била по 1,99лв за 250гр ??? Принципно не ми е наблизо магазина, но видях реклама по телевизията и се засилих. В петък не им заредили, вчера до обед свършило, днес пак не им заредили, ама пък утре можело и да има, пък после им свършвала промоцията:2gunfire:. Сигурно на лотария ще имам по-голям шанс! Като не можете да осигурите нормални количества защо се рекламирате и в национален ефир ooooh!?!?

Общи условия

Активация на акаунт