Била, Пикадили, Метро, Фантастико, Триумф и др. - 9

• 140 331
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Sunshine state
Това важи и за Лидл- най-редовно още в понеделник сутрин липсва стока,уж изчерпана. 😯

# 91
  • оттам, откъдето започва България
Аз пък това масло не го искам откакто ми замириса на суроватка. Тази вечер си купих от СВА някакво масло Polskie maslo 82%. Засега не ми мирише на суроватка, но утре ще го пробвам на филии и ще кажа. Цена 2,29 лв. за 200 гр.

# 92
Привет!
Сега откривам темата. Някой да иска да направим партия за кафемашините от Метро? От Пловдив съм.

# 93
  • Русе
Някой успя ли да се вреди да си вземе масло от Била по 1,99лв за 250гр ??? Принципно не ми е наблизо магазина, но видях реклама по телевизията и се засилих. В петък не им заредили, вчера до обед свършило, днес пак не им заредили, ама пък утре можело и да има, пък после им свършвала промоцията:2gunfire:. Сигурно на лотария ще имам по-голям шанс! Като не можете да осигурите нормални количества защо се рекламирате и в национален ефир ooooh!?!?
Тъкмо мислех и аз да питам същото. 3 пъти ходя до БИЛЛА и няма. И други хора се оглеждаха за него. Магазина ми е на другия край на града. Дето вика ММ, с парите, дето дадохме за гориво щяхме да си купим масло на редовна цена. Защо пускат реклама по телевизията, след като нямат въобще наличност #Cussing out

# 94
  • Sunshine state
Някой успя ли да се вреди да си вземе масло от Била по 1,99лв за 250гр ??? Принципно не ми е наблизо магазина, но видях реклама по телевизията и се засилих. В петък не им заредили, вчера до обед свършило, днес пак не им заредили, ама пък утре можело и да има, пък после им свършвала промоцията:2gunfire:. Сигурно на лотария ще имам по-голям шанс! Като не можете да осигурите нормални количества защо се рекламирате и в национален ефир ooooh!?!?
Тъкмо мислех и аз да питам същото. 3 пъти ходя до БИЛЛА и няма. И други хора се оглеждаха за него. Магазина ми е на другия край на града. Дето вика ММ, с парите, дето дадохме за гориво щяхме да си купим масло на редовна цена. Защо пускат реклама по телевизията, след като нямат въобще наличност #Cussing out
Ми що?! Да влезвш и да си купиш някой друг боклук.😠

# 95
  • Русе
Ми що?! Да влезвш и да си купиш някой друг боклук.
Аа, аз не съм от тези Laughing Първият път си излязохме през последната каса, а после само с мандарини, че при първото ходене и тях ги нямаше.

# 96
Аз точно поради тази причина си купих някакво полско масло 82% от СБА 200 гр. на 2,29 лв. При първа проба не ми мирише гадно на суроватка. Утре ще кажа мнение, след като е намазано на филийка хляб.  Peace

# 97
  • София
Този път не съм купувала масло от промоцията в Била, но предишния път купих. Тогава нямаше реклама по телевизията и го имаше в изобилие до последния ден на промоцията. Wink Беше в изцяло златна опаковка само с надпис Маркенбутер или нещо подобно. Уж беше немско (сравнявах цифрите на баркода). Не миришеше лошо, но имаше кухини, т.е. със сигурност не е било точно 250 гр, а малко по-малко и някак стоеше по-меко, което ме накара да се усъмня дали е наистина 82% масленост от краве мляко, както беше по етикет. Затова и този път изобщо не си и помислих да купя.  Sad

# 98
  • София
Ние сравнително отскоро минахме на масло. Преди взимах маргарин за сандвичите (на грил-скарата), но нещо вече не ми се ще да се тровим с тия боклуци. ММ никога пък не го е ял. Та пробвахме различните марки, включително от разните магазинчета на мандри (уж). Най-истинско ми седи немското с краварката, но на 4 лв. ми е скъпо и все го дебна на прИмоции. Ако някой знае да го има някъде до 3 лв. да казва, да се запасявам.

# 99
  • 1st floor
Беше в изцяло златна опаковка само с надпис Маркенбутер или нещо подобно. Уж беше немско (сравнявах цифрите на баркода).
В момента това масло го има на промоция в Т маркет за 1,99-250гр.

# 100
  • Русе
В нашата БИЛЛА, на промоционалното масло, дори етикета му го няма още от предния четвъртък. Ама иначе пред магазина стои табелата с първата страница от каталога.
Видях, че са заредили в хладилните витрини, дето са по средата на пътеката Голдендорф. Да не би пък от утре то да е на промо newsm78 Брошурата им още не е излязла онлайн.

# 101
Таблетки за миялна машина На Финиш, които са на промо в Кауфланд,дали са добри?

# 102
В нашата БИЛЛА, на промоционалното масло, дори етикета му го няма още от предния четвъртък. Ама иначе пред магазина стои табелата с първата страница от каталога.
Видях, че са заредили в хладилните витрини, дето са по средата на пътеката Голдендорф. Да не би пък от утре то да е на промо newsm78 Брошурата им още не е излязла онлайн.
Тука я има: https://www.billa.bg/%D0%9D%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE/%D0%9A … _bi_mainpage.aspx Но само искам да споделя, че докато чакам точно това масло, си купих от това: https://www.google.bg/search?q=%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE+%D … 6KUkipEWuF7kZM%3A, което си е доста хубаво. От СБА за 2,29 лв. 200 гр.

# 103
  • Русе
Тука я има: https://www.billa.bg/%D0%9D%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE/%D0%9A … _bi_mainpage.aspx Но само искам да споделя, че докато чакам точно това масло, си купих от това: https://www.google.bg/search?q=%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE+%D … 6KUkipEWuF7kZM%3A, което си е доста хубаво. От СБА за 2,29 лв. 200 гр.
Изгодно предложение, но в града, в който живея, останаха само БИЛЛА и ЛИДЛ, нямаме други магазини. Тази вечер в пощенската кутия имаше брошура на БИЛЛА, та видях, че наистина Голдендорф е на промо.

# 104
До сряда във Фантастико има на промоция свински врат с кост на 4лв. кг.

Общи условия

Активация на акаунт