Била, Пикадили, Метро, Фантастико, Триумф и др. - 9

• 139 517
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
ТМаркет може и да има успех в по-малък град, много зависи какви други вериги имате вече. Да, за София на фона на другите вериги и аз подкрепям мнението, че е по-скоро синоним на ниско качество, горе-долу на едно са ми с ПроМаркет.
Кои са веригите с по-високо качество? За мен всички продават еднакви боклуци.

# 466
Съгласна. Всички са ми еднакви. Затова предпочитам като има промоция. Тогава се поръчват големи количества и шанса да купя нещо прясно е по-голям. Най- ми е кофти, че месото не мога да го уцеля. Често ми е дъхаво и ме отказва да готвя. Sad

# 467
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте, това ми се появи на страницата, ако имате възможност, възползвайте се да си купите хубави сирена на промоционални цени Simple Smile
https://web.facebook.com/events/1786357688316775/
Еееее, това си е столична оферта, не е за простосмъртните.  Peace

# 468
Да, така е до голяма степен съм съгласна, трудно се подбират свестни продукти, много от тях се и припокриват в магазините, все пак разпространените марки не са неизчерпаемо много. За насипните продукти/на кг да кажем, че уж може да се направи някаква разлика. И все пак личното ми мнение е, че всички от заглавието на темата според мен са по-добри като вериги, вкл. и Лидл.

# 469
Днес имах интересен случай в ,,билла '' отивам за нескафе с чаша ,въпросното кафе беше без чаша а тези със бяха някъде където не се виждаха почти ...... И понеже понякога имам отстъпка и без ,,билла''карта помислих че може и без нея ..... Касиерката не ме попита за тази карта .... Та въпроса ми е защо на самия етикет не пише че е ,,САМО С БИЛА КАРТА'' но с по голям шрифт ?!?!?  #Cussing out

# 470
  • Sofia
Изобщо ли не пише? Досега винаги е отбелязано, ако цената е намалена само с била карта.

# 471
И да е написано сигурно е със супер малки букви което възръстните хора който имат проблеми със зрението и искат да пестят от пенсийте си ....... Те как да го видят ?забелязах също че и 3в 1 на нескафе е на 0,29 лв на етикет а на касовата бележка е 0,33 лв което пак повтарям за нас младите не е проблем но възръстен човек ,няма да е съгласен !

# 472
  • София
И да е написано сигурно е със супер малки букви което възръстните хора който имат проблеми със зрението и искат да пестят от пенсийте си ....... Те как да го видят ?забелязах също че и 3в 1 на нескафе е на 0,29 лв на етикет а на касовата бележка е 0,33 лв което пак повтарям за нас младите не е проблем но възръстен човек ,няма да е съгласен !
Затова винаги си давам картата и не мисля кое е с карта и кое - не.

# 473
Затова винаги си давам картата и не мисля кое е с карта и кое - не.
И аз така правя  Peace

# 474
Две години ми се налагаше да пазарувам от Т-маркет, вече не и съм много доволна от това. Ако купувате нещо прясно или пакетирано- проверявайте срока, дори на зехтина. Случвало ми се е да няма пресен хляб на щанда, редовно...дано са вдигнали нивото, иначе никак не е приятно.

# 475
  • София/Севлиево
До у дома има Т Маркет от години.Много рядко влизам там,но поне винаги,когато съм влизала,съм попадала на хубави неща.

# 476
на бележката пише че е 0.33лв., но  трябва да пише отстъпка акция  минус еди си  каква сума  и най отдолу пише #ти спести еди си каква сума.поне на моите бележки пише така когато съм взимала в акция

# 477
  • оттам, откъдето започва България
Имам чувството, че тези бележки са направени по този начин целенасочено. Много хора се объркват.

# 478
  • София
До у дома има Т Маркет от години.Много рядко влизам там,но поне винаги,когато съм влизала,съм попадала на хубави неща.

Аз се натрових преди няколко години от тяхна готова храна,това ми беше 1-то и последното влизане в този магазин.

# 479
Днес пак бях в билла но този път гледах етикетите,реших да си взема портокали за фреш от тея дето са в мрежа и попоаднах мна някаква нова касиерка която беше на поне 60 години и сигурно зрението й беше зле...... Редя си се аз и дойде ред да ми маркира портокалите ноооооо не стана защото баркода първо беше истъркан и баркод четеца неможа да го пточете след това очаквах касиерката да отиде да въпросното място и да вземе нова мрежа с портокали ,е да ама не попита ме ,,може ли да и продиктувам числата за да го въведе ръчно .….. "Нищо против да помогна но нали все пак това и е работата ?!?!? Или по лесния вариянт да отидее занова межа но нееее яввно е от мързеливитееее и другия ми въпрос е защо е наета на работа след като има проблем с очите ?!?!?!

Общи условия

Активация на акаунт