Джансел Елчин в сериала "Eve Dönüş"/"Завръщане у дома" по АTV - 37

• 38 435
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Снежи   Hug  благодаря за пожеланията  bouquet  утрото беше добро   Peace   денят спорен и вече усмихнат  Grinning  и така да е за всички дни от седмицата  Praynig  Laughing
 Rolling Eyes  След фрагмана ето и озета за новия 7 епизод в сряда ... newsm78  но не е много добър превода с   google
http://www.dizigazete.com/diziler/item/1639-eve-donus-un-7-bolum … -a-ne-olacak.html
Eve Dönüş'ün 7. bölümünde Cengizhan'a ne olacak? Özel
Kas 16, 2015

Ето го и превода с леки корекции ...  Embarassed
"Завръщане у дома" епизод 7. Какво ще се случи с Дженгизхан?    
16 ноември 2015 г.
ATV в сряда вечерта ще покаже с епизод 7 на сериала "Завръщане у дома".

Фериде Четин в ролята на Севда в последната част ( от предишния епизод ...) убива героя на Мурат Атик с намушкване (с нож ...) Дженгизхан като научава, че е убиец на мъжа и.

Така че Мурат Атик се сбогува и се завърща у дома.
.......................
.......................

Джанан пада надолу по стълбите блъсната от  Кюршат и е хоспитализирана. Загуба на бебето. Кюршат обвинява себе си за всичко, което се случи пред съвестта си и признава всичко, като отива в полицията.

Йосиф за Дженгизхан ... (не разбирам превода  newsm78)

Елиф въпреки толкова много неща е тъжна за случилото с Джанан. Отива до болницата да я посети. Но когато напуска болницата Джанан не се променя с нищо. Психологията е допълнително изкривена на Джанан и продължава да се държи зле с Елиф  .

Ипек няма намерението да се откаже от Юсуф. Когато намира възможност, тя провокира Лейла, че са във връзка. Юсуф е онзи, който казва на Лейла за целувката. Лейла освен това също няма доброто впечатление от Ипек и обсъжда това Юсуф, когато остават сами.

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 17:54 от dai4e

# 61
Дайче Hug озета  за сега е достатъчен.
Ще чакаме и руския му превод  и поне още един трей. Praynig

Трябва да разберем какво провокира признанието на Кюршат.
Мисля , че ще ни въведат в една  романтична и нежна любов между Юсуф и Лейла/май пиша всеки път по различен начин имената на героите  Embarassedизвинете,доста съм разсеяна Sad

Макар ,че Юсуф си е рибар все пак Grinning ,природната му доброта и интелигентност ще го направят достоен за Лийла.

# 62

И нещо , което съм пропуснала на фаталния 13-ти петък.

Дайче постна снимки и коментар за приятелството им но не бях видяла статията.

Извинете ,ако я намирате за повторена.

# 63

Пак съм безпомощна ..... в превода,но едно разбирам Джансел е тъжен.Мислите му са в Париж при родителите му.

# 64
Себи  Hug  приемат се предложения от 15 ноември - 10 декември 2015г . за номинации на актьори, сериали, режисьори, музика  ... за "Türkiye Gençlik Ödülleri", а церемонията с връчването на наградите ще е около 15 февруари 2016г.  Peace
http://turkiyegenclikodulleri.com/

Wink  В спойлера слагам една снимка да си припомниш статуетките за тези награди от тази година пак през м.февруари  Grinning
Скрит текст:
Rolling Eyes  Снимка от новия 7 епизод в сряда  на Юсуф  #Crazy  с ръкавици...   newsm78

# 65

Дайче Hug благодаря за уточнението ,а това в спойлера виждам за първи път Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

А този наш рибар да не  би с диаманти или ценни произведения на изкуствата да започне работа ,че само на такива места съм виждала консултантите с бели ръкавици.

Снимка от новия 7 епизод в сряда  на Юсуф  #Crazy  с ръкавици...   newsm78

# 66
  А нашето момче е на  стадиона отново.
Браво Джансел!  Така се прави дори когато си в шок и стрес около проблемите на Париж и света.

Мисля , че е облечен в цветовете на френското знаме ,а в момента се изпълнява Марсилезата и Джансел е поставил ръката на сърцето си.
Как да не го обича човек , как да не му е почитател !

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 23:55 от sebilMM

# 67
Себи   Hug  поздравления за хубавите снимки на Джансел   Peace  поуспокоих вече и за него  Praynig
 А нашето момче е на  стадиона отново.
Браво Джансел!  Така се прави дори когато си в шок и стрес около проблемите на Париж и света.

Мисля , че е облечен в цветовете на френското знаме ,а в момента се изпълнява Марсилезата и Джансел е поставил ръката на сърцето си.
Как да не го обича човек , как да не му е почитател !

Rolling Eyes  За снимката с "ръкавиците" разбрах само, че е свързано е с Дженгизхан newsm78  по-скоро ... на частен детектив ми прилича  #Crazy  и те също слагат ръкавици  Sunglasses  Акълъ, акълъ адам е нашия Юсуф  Peace  ще им свърши бързо работата на полицията и като изпратят "на топло" Офлаз може и шеф да го направят  Grinning  

Rolling Eyes  Ето още тези снимки  Peace

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 00:08 от dai4e

# 68

Добро утро Hug Hug Hug

Започвам деня си с молбата на Джансел снощи-Бог да е с нас!

# 69

А , сега да си изпием кафенцето с Джансел.

Спокоен ден bouquet

# 70
 А Кюршат  вижда жена си двойна в присъствие и на Джанан.

И от тук ще има  разкрити заговори и тайни.

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 20:15 от sebilMM

# 71

Нова снимка на двамата от 7-ми епизо

صورة جديدة ليوسف وليلى من حلقة 7

# 72
Себи  Peace  много интересни снимки от новия епизод си сложила   bouquet

Скрит текст:
Rolling Eyes  Опитвам се да я свърша всичката работа до утре вечер  Outta Joint  чооок зор ...   Tired
Rolling Eyes  Джансел е благодарил на приятелите си и в интернет за минутата мълчание за драматичните събития във Франция  ooooh!
Cansel Elçin @cansellelcin  9h9 hours ago View translation
30 sene yaşadığım ülke için 1 dakika saygı duruşu için arkadaşlarıma teşekkür ederim.  
1 mn de…
https://instagram.com/p/-L2dapp2_b/
Цитат
Дословен превод с  google  :   Аз благодаря на моите приятели в продължение на една минута мълчание за страната, където съм живял в продължение на 30 години.

Rolling Eyes  Утре вече по по това време вече ще са ни по-ясни тези снимки   newsm78  но като че ли "страшния съд" и за четиримата убийци на Пънар вече е настанал  Naughty
А Кюршат  вижда жена си двойна в присъствие и на Джанан.

И от тук ще има  разкрити заговори и тайни.

Peace  На тази снимка на Юсуф и приятелят му Дервиш много се радвам  Grinning  Слава богу   Praynig  че не се е повел по акъла на Севда и да повярва, че Юсуф е мръсник и е постъпил непочтено със сестра му Мерием   Stop  и тя заради това опита да се самоубие ...  Sad

newsm78  Какво ли търси Юсуф и на кой ли е този дом, че и Дервиш му помага ...  Peace  Ще да е свързано с тримата Кюршат, Офлаз и  Дженгизхан и опита им за убийство на Пънар  Naughty
Цитат
Rolling Eyes  И аз много съжалявам, че Севда наистина е успяла да убие Дженгизхан  Sad  но се радвам, че тя научи истината за убийството на съпруга си от самия убиец и най-после престана да вини за това Юсуф   Peace  Идваше ми в повече нейната злоба към Юсуф и майка му   ooooh!   че и към ... наскоро погребания Орхан  Crossing Arms

Wink Утре вечер съм в очакване да видя и още по-хубави снимки на сцените с Юсуф и Лейла   Heart Eyes Laughing
 Нова снимка на двамата от 7-ми епизо

صورة جديدة ليوسف وليلى من حلقة 7

Приятна вечер   Hug

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 02:39 от dai4e

# 73

Добро утро Hug Hug Hug

В очакване на новата серия довечера си спомням рибаря Юсуф и си казвам честно ,че предпочитам  Юсуф с бели хирургически ръкавици Wink Wink

# 74
Здравейте! Hug Hug Hug

Дайче, Себиbouquet bouquet

На сета.  Wink Heart Eyes

Довечера няма да мога да гледам с вас, затова предварително ви желая приятно гледане и повече коментари, за да се ориентирам.  Laughing Wink Hug Дано и рускините се включат с превод този път.  Praynig

Хубав ден! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт