Хайде пак на почивка в Сандански - 4

• 132 966
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
  • В.Търново
Да, за басейна след езерото става въпрос, градският.  Grinning Там по принцип има шезлонги само на малкия басейн.Имаше по-рано и някакви пластмасови пързалки, дали още стоят там?

# 466
Шезлонги се слагат и около големия басейн. Миналата година м. 08 пързалка имаше в малкия басейн.

# 467
Този плаж  Офринио-Тузла не го откривам на картата.  Confused
Откривам , че такъв плаж е в Паралия.
Паралия Офринио е на картата. Офринио е село навътре, а Паралия означава плаж и в случая плажа на Офринио. Много местни ходят на еднодневни плажове, ние също сме ходили, умарящо е, но не невъзможно.

# 468
  • София
Здравейте,
някой да има скорошни отзиви от хотел Панорама. Доста години подред отсядахме в него, но последните две години не сме ходили. Чух, че са започнали да работят по програми на НОИ, но не съм сигурна вярно ли е.

# 469
Мога да дам мнение за Медите. Бяхме в апарт-хотела – широки и удобно студия и апартаменти ( незнам как са двойните стаи). Като цяло, за цената която предлага ( особено с промоцията плащаш 2, оставаш 3 нощувки), хотелчето е ОК. За закуска се ползва механата,която е към комплекса, закуската е много добра и разнообразна. В комплекса има 3 външни басейна и 2 външни джакузита. В големият басейн, определено водата не се затопля и си е леко хладка. В джакузитата и детския басейн водата е приятно топла. Дори следобед в детския басейн водата е гореща. Има малък фитнес и вътрешен басейн – водата там не беше от най-чистите. Хубавото е, че в детския басейн всеки ден се сменяше водата за 3 дневният ни престои. Водата определено не е минерална ( по обяснения на персонала, част от водата е минерална, като я смесват с нормална и я затоплят). Хотелчето се намира отдалечено от центъра и за да се разходите до града, трябва да слезете с кола, което не беше проблем за нас. Механа към комплекса е хубава ( има жива музика), но цените са високи. Точно до хотела има и супермаркет, което е удобно.

# 470
  • бургас
Здравейте, планирам почивка в Сандански. Моля, кажете ми в хотел Панорама, външният басейн с топла минерална вода ли е? Има ли хотел, който да има басейн с топла минерална вода, тъй като ще бъдем със синчето на 2г.

# 471
Ние бяхме миналата година края на април и началото на май. Басейна беше с приятно топла вода, даже детето къпахме вътре.

# 472
А кога затварят?

# 473
Ще  имаме една нощувка в Сандански на  8 юли, че детето има състезание по плуване. Препоръчаха ми хотел Анели, но четох отрицателни отзиви и това ме спира. Видях и добра оферта за Керемедчиевата къща. Има ли някой да е бил? Интересува ме да е близо до басейна(на пешеходно разстояние, да не сме с колата до него), да не е скъп и естествено добри условия. Въобще не познаваме града. Предварително благодаря на отзовалите се.

# 474
Ще  имаме една нощувка в Сандански на  8 юли, че детето има състезание по плуване. Препоръчаха ми хотел Анели, но четох отрицателни отзиви и това ме спира. Видях и добра оферта за Керемедчиевата къща. Има ли някой да е бил? Интересува ме да е близо до басейна(на пешеходно разстояние, да не сме с колата до него), да не е скъп и естествено добри условия. Въобще не познаваме града. Предварително благодаря на отзовалите се.

Керемедчиевата къща ще ви е доста далеч. Препоръчвам някой от апартаментите "Попови", ние бяхме пролетта в зеления апартамент- 70 лв на вечер, други са малко по- евтини, условия за нас прекрасни. По-нискобюджетен и не лош вариант за една нощувка е Томас палас, там отсядахме преди, около 40 лв на вечер кухненски бокс с разтегателен дивани спалня отделно.

# 475
  • В.Търново
В моменра сме в Сандански.Първоначално резврвирах Томас Палас, но се отказах.Имам спомен от лоша хигиена, тераса може да се каже, че почти няма.Посудата ужасно прашлясала, печкта не беше много изправна.Сега сме в апаетамент напълно оборудван почти зад Томас Палас за 40лв нощувката на ул.Банска.Доволни сме.Терасата е огромна, с два сушилника, голяма маса с 6 стола, 2 чадъра.
Днес водата на градския басейн я проверяваха.Всичко е наред.Входа е 4 лв. за възрастни, 2 лв. за деца.За деца до 7 г. е безплатно.Дървените шезлонги са на 3лв, а пластмасовите на 2 лв.
Времето е горещо и слънчево.

# 476
  • София
Аз резервирах за хотел Едия. Не сме ходили там. Надявам се да е хубаво хотелчето. Ако някой има отзиви,ще се радвам да сподели.

# 477
В Еидиа съм била преди много време и бях очарована , но от приятели разбрах , че хотела вече е поовехтял и сега се чудя тази година септември месец къде да отседна . Ще ми се пак да е в Сандански и да пообиколим Рожен , Мелник , Рупите  newsm78 ... Двойка сме и предпочитаме по-спокойно местенце - някакви идеи ?

# 478
В Еидиа съм била преди много време и бях очарована , но от приятели разбрах , че хотела вече е поовехтял и сега се чудя тази година септември месец къде да отседна . Ще ми се пак да е в Сандански и да пообиколим Рожен , Мелник , Рупите  newsm78 ... Двойка сме и предпочитаме по-спокойно местенце - някакви идеи ?
Препоръчвам хотел Елит.Новичък, с хубаво обзавеждане , а и на хубаво място - до пазара.

# 479
polia72 , загледах този апарт - хотел и ми харесва като вариант , ако не намеря хотел със закуска , че много ни е важна закуската  Embarassed . Благодаря за препоръката ! Чудех се в някой друг град в близост да отседнем  , но май Сандански е най-подходящ за цяла седмица .

Общи условия

Активация на акаунт