Професионални серии за коса - тема 88

• 55 328
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Днес косата ми е още по-прекрасна  Crazy Като коприна е! Толкова лесно я разресох, пригладена е, досадното бухване в краищата е наполовина, едновременно е мека и гланцирана  Heart Eyes Отдавна не съм пробвала нещо с уау ефект  Grinning Идва ми постоянно да я пипам и гладя с пръсти  Blush Витал Нутришън ще ми е следващата покупка, а Сатин Ойл оставям за други времена.

При мен крем гелът за къдрици на Лореал се отразява доста добре. Пробвала съм го обаче само веднъж и не помня след какви продукти, а беше наскоро  ooooh! Embarassed Косата ми стана жилава и плътна, а след като минах с машата, къдриците се запазиха значително по-дълго (чудовището гледа моментално да изправи косъм). Не съм усещала фиксация, може би съвсем лека, но по-скоро като уплътняване, а не втвърдяване.

Май всички сме в период на самоподстригване и аз наскоро обрах връхчетата. Исках повече да взема, но ме достраша да не разваля формата и да остана грозно "остригана" Grinning

Епона, чудесно си се справила!

kate_p,
Скрит текст:
не вярвам някой да се е почувствал виновен за каквото и да е, по простата причина, че не е. Това, че ти се опитваш да вменяваш вина е отделен въпрос и това ти изречение отново го доказва "Не съм искала да вменявам вина на никого, но ако някой се чувства гузен за нещо може и да е прав.".

Не знам за каква точно обида става въпрос? Ако искаш да се върнем назад и да направим разбор на разразилия се спор? Аз не видях никой никого да е обидил, а просто поредния сблъсък на различни мнения. Това, че някой се е почувствал обиден и се е фръцнал е съвсем отделна тема. Пак ще повторя всеки има право да решава дали да пише или не, никой не го кара насила! Ако има за какво да се извинявам, то е съжалявам, че някои хора се чувстват обидени!

Когато зададеш въпрос, който предизвиква интересна дискусия, това е полезно да  Peace
С какво си допринесла ти, е въпрос, който зададох по-скоро ти сама да се замислиш защото щом смяташ, че останалите с нищо не са полезни за темата, като споделят мнения и впечатления за продукти (а тя темата е точно за това), то ти какво по-различно правиш, че да си нещо повече?

Не е нужно да ми отговаряш, аз казах каквото имам да казвам. Вече спирам по темата, защото наистина е досадно да се разваля хубавата тема с нелепи драми.

# 196
Inked Mom и двата продукта са много, много добри, което и да избереш, все ще е хубаво. Синята маска май я има само в енцо, аз си бях взела две последния път, сега ще почвам втората. Много добра, усеща се много плътност още веднага, обем, блясък, здравина, на мен ми е най-любимата протеинова маска.
Реконструкторът на Джойко...бях писала за него май в предната тема...също страхотен и с моментален ефект, аз подсушавам с кърпа преди него и на леко влажна коса нанасям, ако имаш студена преса и го минеш, още по-добре. Той дава доста блясък и жилавост.
Със синята екстрийм маска има повече обем, с реконструктора на Джойко косата не е така обемна, но е по-оформена, по-подредена.
С Редкен плътността е повече, все едно удвоява косата.С Джойко има малко повече блясък и подреденост. Аз усещам екстрийм като по-протеинова, в добрия смисъл.
Така ги чувствам на моята коса /фин косъм, харесва протеини/. Ако трябва да избирам, бих си взела синята, но наистина и двете са чудесни и си заслужават.

# 197
Редкен екстрийм са ми от най-любимите протеинови  Heart Eyes обем, блясък, жилавост, чуплива коса без никакво пресушаване. Не мисля да оставам без серията.

Изтичах и си взех ПроФайбър от Еконт  Mr. Green имам мостри и на синята серия и кюн витал нутришън, и от белите ампули си взех, както споменах. Имам и подарък някаква голяма платнена торба Лореал  Mr. Green Нямам търпение да се измия  Joy

Благодаря за коментарите за гелчето Лореал, ще помисля още. bouquet

# 198
Setony, JLo, благодаря ви, момичета за мненията!  bouquet
Направо поръчвам екстрийм маската и анти-снапа и да ми е мирна главата за днес  Mr. Green Междудругото и аз клонях към Редкена  Peace

# 199
Фрей,все забравям да ти кажа че много се смях на снимките с 2та тигъра  hahaha Дори ги показах на мъжо който не разбираше защо така се хиля докато зяпам телефона  bouquet
Момичета,Кюн Витал нутришън е една от най-сполучливите професионални серии за суха коса.Лятото ползвах маската  и шампоана,а скоро взех и балсама.
В този ред на мисли,да има пробвал серията за боядисана коса?Сивата,кръгла опаковка шампоан и маската?

# 200
Бубе и аз много се смях на тая снимка  Joy съвсем случайно я бях намерила, докато ровех за Олаплекс. Много нагледно показва резултати  Laughing
Колкото до Витал Нутришън наистина не съм вярвала, че ще получа такова невероятно усещане на косата си. Отдавна ми се искаше нещо такова.  Blush

# 201
  • Варна
Здравейте, чета ви от два дни, много информация , трудно ми е да обхвана всичко, чувствам се голяма невежа. Надявам се да ме извините за въпросите, които ще задавам. Мисля, че най-наложително ми е да сменя боята за коса. От години се боядисвам с Иноа , но мисля че от нея много ми изтъня косата, фризьора ме обеждава в друго. Смятате ли, че съм права и с какво бихте ме посъветвали да се боядисвам? В момента съм в медната гама, светла, оранжевееща , естествената ми е тъмно кестенява, малко бели коси. Благодаря ви!
И други подобни отзиви съм чувала за боята Иноа.Сигурно си права,но каквато и да ползваш боядисаната коса си иска и повече грижи.Препоръчвам ти Вела колестон.Ако искаш може да споделиш какво ползваш като грижа в момента и каква ти е косата така момичетата ще помогнат със съвет за възстановяването.
 Линда,Бубка  Hug

Бубка,ползвала съм почти всичко.Добра е за боядисана коса(малко по-слаба от жълтите) аз и преди съм ти споменавала любимите ми,а те са Витал нутришън,маската с кератин(перфектна просто),шампоан за блондинки-един от най-добрите тониращи за мен,но теб не те вълнува той  Laughing

Случайно ми попадна шампоан за блондинки на John Frieda и много ми хареса.Подобен на Олео релакс и жълтия Витал нутришън на Кюн-течни диаманти,разкош.Някой друг с впечатления за серията?Не съм им обръщала внимание до сега.

# 202
Може ли някой да ми снима състава на серума за растеж на Митик ойл?

# 203
1. По какъв начин и от колко време се "запалихте" по професионалните продукти и грижа за коса?
От ученичка ме влече козметиката, в началото повече декоративната козметика, после и козметиката за коса. След  посещение на фризьорката на вуйна ми в Търново през 2006г. ме измиха със серията Витамино колор и ми направиха много хубава прическа. Тъй като не живея в Търново реших да потърся продуктите в нета и попаднах на Златна рибка - тогава продаваха само Лореал. Доста време стрелях на посоки с продуктите и мислех, че доста се грижа за косата си, защото изглеждаше добре, но преди 4 години започнах да следя тази тема и сега все ми се струва малко това, което правя, все искам нещо ново  Mr. Green.
Какво си купихте и изпробвахте последно? Как се отразява на косата ви?
Последните неща, които купих съм ползвала само по един път и не мога да кажа как ми се отразяват.
Днес поръчах 2 серума Митик ойл за растеж, бялата ампула от Про Файбъра и ампула на Фито, която напоследък често се споменава с добро  Laughing Ще споделя след време и при мен как действат.
Момичета, напоследък не спя - лягам си и почвам да размествам дългия списък с продукти, които съм си набелязала след като съм загасила компютъра  Shocked. Правя сметки кога, кое да взема просто е ужас. Тъкмо бях уточнила някои неща и днес хоп, ампулата на Про Файбър и Нутришъна на Кюн  ooooh!  Hug

# 204
В началото на темата, даже май на първа страница, Линда споменава ампула на Напура, от която и израства нова коса, даже на кичури. Моля те, Линде дай линк на тази ампула, че косата ми е тънка, третирана, без обем и с почти постоянен лек косопад. При разресване ми падат по 5 косъма , но явно за мен това е много, като се вържа на опашка направо ми е мъчно, толкова е тъничка.

# 205
  • Стара Загора
tyzarka  Hugкоя маска с кератин визираш тази ли http://www.arlen.bg/product/2466/podhranvashta-maska-s-aktiven-k … othing-200ml.html и от тези http://www.arlen.bg/category/178/vital-nutrition-za-suha-shuples … vredena-kosa.html от балсама или от маската сте по-доволни в съчетание естествено с шампоаните към тях,аз също предпочитам винаги да си ги ползвам по серии Hug Само да кажа,че за мен темичката ни ми носи изключително удоволствие и развлечение обичам си ви много всичките и ви чувствам наистина като сродни душички  Hug благодаря ви ,че ви има винаги влизам с нетърпение тук Flutter А за спора около Белисима аз също усетих,че се засегна много но наистина не на всеки му е приятно толкова крайности все пак всеки сам си решава кое и как да използва и как се отразява на косата му аз си ползвам с кеф всичко и натурални продукти и силикончета и т.н.Усмихнат ден на всички рапунцелки Heart Eyes

# 206
  • Варна
Да,това е маската с кератин-страхотна е  Heart Eyes
За Витал нутришън аз не намерих особена разлика между маската и балсама,но съм чела отзиви,че маската е много по-силна.Като краен резултат при мен не е.Колорист на Кюн ме посъветва да си взема балсама,а не маската.Пробвах и двете от мостри(отливки) и взех балсама.Което и да избереш ще ти хареса според мен,хубави са продуктите,особено шампоана.За разлика от Витал нутришън,кератиновата серия И приглажда много добре.Няколко маски съм изхабила.Въпреки кератина се усеща хидратираща,подхранваща,изглаждаща,няма грам сухота и фризита.По нея се зарибих от терапия в салон,след която косата ми беше огледало,след преса разбира се  Laughing

# 207
Ех,тъкмо се зарадвах на себе си, че успявам да не си взема нищо и няколко съфорумки така здраво ме бутнаха с Кюн Витал, че залитнах към Арлен  Laughing. Това ми е рекорд за най-бърза поръчка  Whistling.

Успях, разбира се да се възползвам от намалението (Джей Ло  bouquet) и със спестените парички от остъпката, взех още една ампула на Наши.Спестовница  bowuu!

Днес пробвах Мароканците (ш. и б., хидратиращи  newsm78 май), имам пробички от мила съфорумка  Hug.
 Някакъв спирт надушвам, съвсем други очаквания имах за аромат Blush.

# 208
  • Стара Загора
Мнооого ти благодаря ,а кератиновата маска в съчетание с кератиновия шампоан ли ползваш или с друг Heart Eyes

# 209
  • Пловдив
Фрея, благодаря за новата тема  bouquet
Ще пропусна въпросчетата,  че от тел. ми е мъка  #Cussing out
Злати, аз нямам изострено обоняние и не долавям спирт, но лично на мен всичко, което имам/съм имала на Марокан ми мирише страхотно. Много любим и траен аромат  Heart Eyes Иначе как ги усещаш?
Подкрепям Тузарка за описанието на серията с кератин на Кюн (изглаждащата Ш+М) И т.к моята коса се чупи гадно, а това адски много ме дразни, тази серия се справя отлично - изправя ми косата, става жилава, няма сухота и стои подредена. И блясък, да го отбележа и него. На мен приятелка фризьорка ми я препоръча и ми даде пробичка. Доста време ги отбягвах,  защото си мислех, че количеството ще ми е недостатъчно, но тя се оказа права - много е икономична. Аз поръчах 500 мл и я чакам.

Общи условия

Активация на акаунт