Професионални серии за коса - тема 88

• 55 245
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря за отговорите за нанасяне на термозащита  Hug ще започна да нанасям близо до скалпа в корените и се надявам да има полза за в бъдеще, когато тази коса израсте и се превърне в краища.

Inked Mom, разкошна коса!  bouquet Цветът ти ми е слабост, а косъмът ти ми изглежда много по-гладък, блестящ и гъвкав отколкото на стари снимки, които си споделяла.   Heart Eyes Много се радвам, че усещаш такава промяна, още едно доказателство, че темата ни не е безсмислена! Дано бързо пребориш косопада и да се радваш на новопоникнала коса Hug
А косата на малката леле мале  Shocked такова къдраво чудо отдавна не съм виждала, страхотна е!  Heart Eyes Crazy За жалост обаче нямам представа какво ще се отрази добре на такава коса.

Съгласна съм, че това със снимките е много относително. Правила съм си експерименти да снимам на различна светлина, със светкавица и без и т.н. и разликата е огромна, нареждайки снимките в колаж една до друга. За цветът пък да не говорим.  Crazy

Edora, ударно против накъсване е протеина в две стъпки на Афоджи. Наскоро си намерих стара опаковка и погледнах състава, на първо място съдържа колаген. Стана ми странно, че не съм обръщала внимание на състава му. Явно колкото по-доволна съм от даден продукт, толкова по-малко се интересувам от състава му и обратното  Laughing Жилавостта и плътността след протеина на Афоджи може много лесно да се управлява, в зависимост с каква маска след това се комбинира.

pinka222, няма никакъв проблем. На мен най-успешните комбинации са ми с продукти от различни марки и серии  Peace

El_83 и аз така с протеин от водорасло  Joy Твърде изсмукано от пръстите ми идва  Whistling

Klodilia, не съм използвала Иноа и не съм наясно с инструкциите за ползване. До колкото знам, боята не е толкова безобидна, в смисъл по-силна е от повечето безамонячни. И в този ред на мисли, според мен най-добре е да се ползва като нормалните бои, на суха мръсна коса. След боя обикновено е добре да се сложи хидратиращ шампоан, но най-добре е такъв за боядисана коса. Маска/балсам аз лично винаги слагам винаги и след боя също. Може да сложиш ампула за запечатване на цвета или маска/балсам за боядисана коса. Ако нямаш - хидратираща каквато имаш.

# 361
melina565, благодаря! Никак не ме бива в поръчването от чужди сайтове, за това и не съм купила още тези продукти на ДМО  Simple Smile
⋆ Linda ⋆, благодаря, добре ме присети за ФК, преди време когато поръчвах Кюна доста се чудих за него, т.к има и за афро коси, а нейната е почти такъв тип, само че с по-тънък косъм (но си е натюр бг де, да не помислите, че има нещо интернационално хахахха  Mr. Green) Да взема нещо от екстремните да поръчам май  Thinking Алтерна млякото ще го изгълта за макс 3 ползвания  Confused Един литър балсам без отмиване Лакме Кърли замина за месец и нещо  Shocked, та не ми е по джоба да го ползваме постоянно, иначе не се съмнявам, че е чудесно.
______Freya_______, благодаря! Наистина с радост споделям, че качеството на косата ми значително се подобри, дори смея да кажа, че няма нищо общо с....последните 20 години съзнателен живот  hahaha И въпреки цвета, успях да постигна някаква здравина и гладкост на....останалите ми кичурчета  Cry Имам много нови растежи, като изправих с пресата се учудих много, не очаквах да са чак толкова, но дължините изглеждат тънки, за разлика от горната част....то се е видяло, че ще презимувам без много да излизам, докато придобия вид  Laughing А всъщност исках да споделя за гел-крема на Лореал какви къдри ми направи, но пак много се отклоних (типично за мен  Crazy)
Относно снимките, така е, могат да изглеждат различно от различните условия, но аз прецених да кача тази, като не смятам, че има някаква съществена разлика с действителността а и нямам никаква полза да прилъгвам  Peace

# 362
  • София
Freya, много благодаря за изчерпателния отговор!  bouquet  Hug Няма да рискувам с чиста и незащитена коса тогава, предвид явно агресивния характер на боята, ще нанеса на суха и неизмита; имам само шампоан/балсам на Маракеш в момента, та ще използвам тях, те са хидратиращи. Благодаря още веднъж, че се включи по питането ми, определено подреди хаоса в главата ми!  bouquet

Inked Mom, чудни гриви, и твоята, и на дъщеричката ти; нейната е като на героиня от приказка!  bouquet

# 363
⋆ Linda ⋆, благодаря, добре ме присети за ФК, преди време когато поръчвах Кюна доста се чудих за него, т.к има и за афро коси, а нейната е почти такъв тип, само че с по-тънък косъм
Inked Mom и аз за тази серия се сетих, като видях косата на дъщеричката ти, без да съм ги ползвала, но можеш да опиташ...предполагам заради тяхната насоченост, биха хидратирали достатъчно /все пак са за афро коси/, без да й развалят красотата на къдриците.

# 364
Един литър балсам без отмиване Лакме Кърли замина за месец и нещо  Shocked
Тук ме застреля Shocked направо не знам какво да отговоря Mr. Green
Дано се включат повече момичета с препоръки за финиш.

# 365
С риск да съм досадна... Мнения за кератиновия балсам и балсама Нутри С8 на Напура  Praynig Косата ми е "жадна", изрусена.

# 366
Inked Mom, разкошотия са и твоите, и косите на дъщеричката ти!
Setoni, благодаря за отговора!  bouquet
Freya, това ли е реконструктура, за който говориш? http://www.zlatnaribka.com/aphogee/protein-v-dve-stapki-za-silno … ep-protein-118-ml  
Предполагам той трябва да се ползва с протенинив шампоан?
Нещо се обърках по отношение на това какви серии да ползвам при накъсване. Редкените и реконструктура са протеинови, доколкото разбирам. Аз също съм останала с впечатлението, че като цяло сериите против накъсване са протеинови. От друга страна по-напред в темата коментирате, че прекомерната употреба на протеин води до накъсване. Косата ми определно от няколко месеца е на вълна протеин и не изглежда добре с хидратиращи продукти. Но след като ви прочетох, се замислих дали и при мен честата употреба на протеин не засилва накъсването.  

# 367
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Страхотни къдрици има дъщеричката ти,Инкд Мом.Ако живееш в Щатите,за тези букли,гъстота и тежест бих ти препоръчала специална марка за този тип коса - http://www.mixedchicks.net/kidshaircare.html Разплитат,омекотяват,маслени са без да отежняват и най-вече при такива коси - справят се с фриза.

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 17:36 от Beautyholicа

# 368
Inked Mom разкошни коси имате ти и твоята дъщеричка.Аз ,че моята няма такава коса ми е трудно да я мия нейната е до кръста с тънък косъм но няма разкошни букли като при вас.А с тези къдрички.Напълно те разбирам ,че ти е трудно но наистина не знам какво би било подходящо.
 newsm78
 .На моята дъщеря слагам детската серия на Лореал шампоан и балсам ето тези http://irecommend.ru/content/shampun-loreal-professionel-serie-n … re-tendresse-kids косата и не се омазнява .Само веднъж седмично я мия .
Да попитам за лилавата серия на CHI  някой използвал ли е добра ли ? Дава ли обем ?
http://www.zlatnaribka.com/chi/magnified-volume--za-super-obem/s … ied-volume-355-ml
Наближава ми да ми свърши нашито и се чудя с какво да го заменя  Rolling Eyes .Само гледам керастаз, алтерна , напура , чи и се обърквам още повече .
Основно колебанията са ми за алтерна бамбук за обем и  Kerastase Densifique Bain Densite и лилавата серия на chi Simple Smile

# 369
  • Чукарландия
Бързам да споделя, защото съм в голяма еуфория от.....жълтия двуфазен стилизиращ гел-крем на Лореал  Laughing

Пак се зарибявам... Crazy
Inked Mom, може ли линк на този гел-крем? Hug

# 370
Скрит текст:
Бързам да споделя, защото съм в голяма еуфория от.....жълтия двуфазен стилизиращ гел-крем на Лореал  Laughing

Tова е двуфазния серум  http://beautyshop.bg/product/11999/l-oreal-professionnel-absolut-repair-lipidium-double-serum-dvufazen-serum-za-silno-iztoshtena-kosa.html
Лично аз не останах доволна от него.Правеше ми твърди връхчетата.В началото беше о.к мека и хубава коса , но след време започна да ми втвърдява върховете.Слагах го и на дъщеря ми .При нея не ги втвърдяваше .  newsm78

# 371
По-скоро се говори за този гел, зак ойто питах по-напред
http://www.zlatnaribka.com/stilizirane-i-blyasak/stilizirane-i-b … and-tender-150-ml

# 372
  • Чукарландия
Скрит текст:
Бързам да споделя, защото съм в голяма еуфория от.....жълтия двуфазен стилизиращ гел-крем на Лореал  Laughing

Tова е двуфазния серум  http://beautyshop.bg/product/11999/l-oreal-professionnel-absolut-repair-lipidium-double-serum-dvufazen-serum-za-silno-iztoshtena-kosa.html
Лично аз не останах доволна от него.Правеше ми твърди връхчетата.В началото беше о.к мека и хубава коса , но след време започна да ми втвърдява върховете.Слагах го и на дъщеря ми .При нея не ги втвърдяваше .  newsm78

Този серум днес чакам да го получа, но сякаш Inked Mom визира друго: двуфазен стилизиращ гел-крем?!? Едно и също ли е? Rolling Eyes

# 373
  • Чукарландия
Писали сме едновременно с JLo. Най-вероятно е продуктът, който тя посочва.  Hug

# 374
Писали сме едновременно с JLo. Най-вероятно е продуктът, който тя посочва.  Hug
Да да аз си мислех за двойния серум понеже и него обсъждаме често Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт