Професионални серии за коса - тема 88

• 55 266
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Вив, то аз пробвах, но не станаха ясни снимките, така на пръв поглед, в синята има палмово масло, което липсва в бялата, усещането е добро и без съществени разлики и от двете.

# 346
Мнения за маска Wella SP Hydrate? Вчера Тузарка я спомена, но бегло  Praynig

# 347
Бързам да споделя, защото съм в голяма еуфория от.....жълтия двуфазен стилизиращ гел-крем на Лореал  Laughing След като се изказах доста негативно за него преди няколко дни след първото му ползване, сега реших да му дам отново шанс... JLo беше попитала за него, но първото ползване го сложих на леко влажна коса и духнах корените със сешоара, ефекта беше нулев, даже никак не ми хареса  Thinking Днес се зачудих с какво да се измия и реших, че ще му дам втори шанс  Mr. Green Та в негова чест, реших след шампоана Напура S2, да сложа ботокс-маската, т.к самия стилизант съдържа Интра-силан, както и маската. До сега не бях ползвала тази маска без ампулата към нея, но ме домързя  да клепам ампула Crazy След като подсуших, сложих любимия Липидиум крем и серум, за финал - негово величество стилизиращия гел-крем, но този път реших да използвам дифузера на ниска степен и ниски градуси. Резултата ме впечатли потресаващо- кичурите се оформиха, придобиха още блясък, нямах никакво лепнещо усещане, а косата ми беше все така "жива"  Heart Eyes Определено от тук нататък, ще го ползвам на всяко миене за стилизант  Flutter Прилагам и снимов материал, за да не звуча голословно  Grinning
http://prikachi.com/images.php?images/490/8467490p.jpg
Скрит текст:
И ей така да споделя, в петък очаквам Алтерна Рипеър Х шампоан, маска и анти-снап Редкен, цимента Керастас и термо-кенди олиото Алтерна...Няма нужда да казвам, че ги очаквам с нетърпение  Flutter

# 348
Inked mom , страхотна коса и къдри. Heart Eyes

# 349
  • София
Мами, ей така съм  #Crazy #Crazy #Crazy
Страхотна коса с перфектния блясък! За цвета, си знаеш, уникален!  Heart Eyes
Ама разкошотия ни показа, еййй  Crazy  Hug

И аз много си харесвам косата след дифузер  Heart Eyes такива чупки и къдри ми се оформят  Heart Eyes

# 350
Леле, ей така съм и аз  #Crazy Crazy Heart Eyes
Страхотен цвят, страхотен блясък, страхотни къдри! Heart Eyes

# 351
Невероятна коса! Heart Eyes

# 352
Проблем ли е ако ползвам шампоан от една серия а балсам от друга серия и марка?

Не е проблем  Peace, но все пак трябва да знаеш, че протеинов шампоан се комбинира както с протеинова маска така и с хидратираща. Докато хидратиращ шампоан, само с хидратираща маска.

Аз също харесвам много Редкен екстрийм  Heart Eyes. Ползвам шампоана, балсама и anti snap. Шампоана и балсама са ми на свършване и сега вместо балсама ще взема маската.

Inked Mom супер ти се е получило  Hug

# 353
Inked Mom, разкошна коса, цвят и оформяне  Heart Eyes !

# 354
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз не мога да преценя до каква степен е блясък и до каква - светкавица.
Снимайте от далеч,за да има реална преценка за косата. (просто съвет,в случай,че госпожа Катя ми размаха и на мен пръст).Soo boring!

Редкен Икстрийм е най-най-любимата ми серия на всички времена.Купувайте я смело.

# 355
Благодаря, момичета за милите думи  Heart Eyes bouquet И на мен ми хареса резултата много, за това побързах да го споделя с вас  Hug За съжаление косата ми остана 1/4 от това, което беше, в следствие на жестокия косопад, който тъкмо бях овладяла и след като миналата седмица претърпях операция с пълна упойка, буквално за дни започна пак да ми пада на кичури  Cry Cry Cry
Beautyholicа, видимо блясъкът е повече, а и след като преди време споделих, че косата ми завърна блясък и се нормализира, в следствие на драстично подстригване, продукти, терапии и много, много грижи, дали в светкавицата е причината, могат да кажат само хората, които общуват с мен реално. Нямам за цел да подлъгвам, а точно обратното- винаги споделям всички проблеми свързани с косата ми, щом съм пуснала снимката, значи е доста близо до реалността. Нямам възможност да снимам отдалеч, както и не искам, защото като видя оределите си дължини следствие на косопада, ми се плаче. Пускала съм снимка отдалеч и без светкавица преди време, ако искаш мога да се поразтърся да я намеря в темите назад. Както и публикуването на снимка не е с цел комплименти, а за да покажа резултат от продуктите, които съм използвала, защото съм много, много доволна от тях и ще се радвам ако някой друг ги преоткрие върху себе си.  Hug  bouquet
П.П Ако снимам косата на мъжа ми или съседката със светкавица, определено разликата няма да има от реалния им изглед също  Mr. Green Joy

# 356
Инкед мама, вземай бързо мерки срещу косопада, че да не закъснееш като мен. Не оставяй тази прелест да изпопада, особено на цели кичури. Аз бих ти препоръчала ампулите Аминексил на Лореал, защото при мен действат безотказно, но късно ги открих, за съжаление. Peace

# 357
Феерия, благодаря  bouquet Доста момичета тук ми ги препоръчаха, но тогава ги нямаше никъде налични, а когато ги пуснаха, вече бях взела отново 3 месечна терапия Неоптид и терапията на Нуво от ЗР. Ще им дам още малко шанс на Неоптида, после ще пробвам Нуво и ако нямат и двете ефект, при всички случаи ще взема и Аминексила.  Hug
Имам въпрос относно косата на дъщеря ми (почти 9 годишна). Мия я с Кюн иланг-иланг хидратиращ и Лореал Лисс Ънлимитед и балсамите към тях, редувам ги на всяко миене, защото е с изключително гъста коса и Кюн не я измива добре. Косата и освен, че е изключително гъста и едвам стигам до скалпа, косъмът е нормален към тънък обаче, определено суха. Слагам и маслени маски с кокосово масло, за финиш на Лакме балсам без отмиване за къдрави коси, но ресането и е просто кошмарно имено защото е към тънък косъма, мек и много се оплита. Моля за съвет каква серия да и взема сега, защото нито от Кюн, нито Лореал Лисс съм доволна. В жестока дилема съм, такова чудо е тази нейна коса, че всяко миене се превръща в тежест, трае около 2 часа и е изтощително както за нея, така и за мен...  Sad Не държа продуктите да са с натурален или изчистен състав, т.к видях, че съвсем не са достатъчни. Колкото и да е рано за други, просто не виждам друг изход. Прилагам и нейна снимка. http://prikachi.com/images.php?images/793/8467793y.jpg

# 358
Феерия, благодаря  bouquet Доста момичета тук ми ги препоръчаха, но тогава ги нямаше никъде налични, а когато ги пуснаха, вече бях взела отново 3 месечна терапия Неоптид и терапията на Нуво от ЗР. Ще им дам още малко шанс на Неоптида, после ще пробвам Нуво и ако нямат и двете ефект, при всички случаи ще взема и Аминексила.  Hug
Имам въпрос относно косата на дъщеря ми (почти 9 годишна). Мия я с Кюн иланг-иланг хидратиращ и Лореал Лисс Ънлимитед и балсамите към тях, редувам ги на всяко миене, защото е с изключително гъста коса и Кюн не я измива добре. Косата и освен, че е изключително гъста и едвам стигам до скалпа, косъмът е нормален към тънък обаче, определено суха. Слагам и маслени маски с кокосово масло, за финиш на Лакме балсам без отмиване за къдрави коси, но ресането и е просто кошмарно имено защото е към тънък косъма, мек и много се оплита. Моля за съвет каква серия да и взема сега, защото нито от Кюн, нито Лореал Лисс съм доволна. В жестока дилема съм, такова чудо е тази нейна коса, че всяко миене се превръща в тежест, трае около 2 часа и е изтощително както за нея, така и за мен...  Sad Не държа продуктите да са с натурален или изчистен състав, т.к видях, че съвсем не са достатъчни. Колкото и да е рано за други, просто не виждам друг изход. Прилагам и нейна снимка. http://prikachi.com/images.php?images/793/8467793y.jpg

Инкед мам имаш чудесна коса,цвета ти много ми харесва,а и блясъкът.  Hug

За дъщеричката ти мога да предложа детанглъра с цитрус и нероли на ДМО,който препоръчва Белисима.Тя е с такава много къдрава коса,като на дъщеричката ти,е не толкова де ама все пак.Доколкото си спомням от това,което съм чела ... много добре се отразява на такива къдрокоски,а и не само.Състава е доста изчистен.Надявам се да съм ти била полезна. Hug

Вивиан ,аз също ползвам Редкен Ектрийм маската и шампоана и съм много доволна.Моята коса си обича протеинче. Rolling Eyes

# 359
Майчицее, каква коса има това детенце Heart Eyes коса да искаш Mr. Green
Мамче, а пробвали ли сте Филип Кингсли, екстремните ги дават точно за такъв тип коси, на мен ми действат ултра хидратиращо. Днес пак измих с тях, но този път не с СС крема алтерна, а с нектара и ефекта е - меко, гладко, гладко. Ако ти се дават повече парички най-хубавия хидратиращ, омекотяващ и разплитащ финиш за мен е хайверното мляко на алтерна. Hug
И твоите къдри си ги бива Crazy

Общи условия

Активация на акаунт