Професионални серии за коса - тема 88

• 55 249
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Да попитам какъв шампоан използвате преди двустъпковата протеинова терапия на Афоджи?

# 376
Inked mom, дъщеричката ти е с невероятни къдрички! За съжаление не мога да помогна в избора на продукти.

Вчера направих ампулата на наши, но този път я комбинирах със шампоана и балсама от серията. Минах я с терапевтичната преса и седях 30мин. Като отмивах паднаха доста косми (не съм слагала по скалпа, само максимално близо до корените). Като изсъхна обаче вече нямаше почти никакво накъсване, включително и тази сутрин при разресването. А косата е жива, мека, без сухота. Единствено отново още малко тежина в краищата би ми се искало, но като цяло много съм доволна!

И аз да онагледя, от малко по-различен ъгъл:
Скрит текст:

Дайде моля идеи за някакви финиши, които придават тежест в дължините! Дали има такова нещо?  newsm78

И какво сега: рибата няма да продават повече Наши онлайн. Тъпооо. Дали и Арлен ще трябва да направят така, ако наистина е "нова политика на производителя"?

Лили, Афоджи за изтощена коса.  Peace Или друг протеинов. Може и ДПШ.

# 377
Да попитам какъв шампоан използвате преди двустъпковата протеинова терапия на Афоджи?
Аз съм позлвала  Афоджи шампоан за изтощена коса преди нея. Какъвто и да е протеинов шампоан ще свърши работа, може и ДПШ  
Гледай само да не е хидратиращ шампоан.

# 378
Епона цвета ти е убийствен.Много ми хареса  Heart Eyes

# 379
Добро утро  Hug ,аз пък имам първо впечатление от термозащитата на Напура, за която мнооого благодаря на Вивиан  bouquet ...Май повечето от вас я имат и не е ясно дали ще е полезно мнението ми, но все пак ...Консистенцията е олио, не гъсто и напоително като Макадамия, а по-скоро течно, нанесох на влажна коса, с фин косъм съм, но изобщо не ми утежни, много лесно попива и не клечкосва, не оставя и мазен филм, което ми хареса.Не ми хареса, обаче това, че поради бързото поглъщане от косата някак не бях сигурна до колко равномерно нанесох.
Ароматът е на ванилия, без друго, без да се разгръща, без пластове, без съчетания, чиста ванилия.Не е тежък и натрапчив и на моята коса не остава.Косата след сушене е изправена, но при мен стана хвърчаща и много мека, което я направи трудна за оформяне и нуждаеща се от още нещо. Като първи допир с продукта съм със смесени чувства и по-скоро не е "моят" продукт, бамбукът на Алтерна и серумчето Про файбър, червеното /не ми излиза от главата  Laughing/ доста по-добре ми пасват, защото дават и тежест и оформят. Ще се въздържа от покупка, но ще го ползвам и като финиш, да видя как се държи и с различни комбинации ще опитам, пък ако има промяна в отношенията ни  Laughingще споделя. Вив, още веднъж мерси  bouquet .
Епона, страхотен цвят и коса!

# 380
  • Стара Загора
Inked Mom ,страхотни коси имате с детенцето ти......уникални просто ,а милото направо му съчувствам като дойде ден за миене Heart Eyes пробвала ли си хидратиращите джойковки  тези http://www.enzo.bg/joico/moisture-recovery-balsam-za-sukha-kosa/ http://www.enzo.bg/joico/moisture-recovery-shampoan-za-sukha-kosa/ http://www.enzo.bg/joico/moisture-recovery-maska-za-sukha-kosa/  аз снощи се измих с шампоана и балсама това имам от серията само ,е няма такава гладкост и мекота няма и помен от сухотата която имах тези дни....при мен хидратират много добре,а маската ще е още по силна от балсама.....аз си ги взех  от моята фриз. много ми ги хвалеше и има за какво много съм доволна макар все да сменям и опитвам все нещо ново Mr. Green ......И какво сега поръча си алтерната рипейър  все пак изтарва прИмоцията тогава назландисва се ама стана пак на твоето Joy Joy Joy в този ред и аз със слабите ангели отивам да си взема от еконта пратката двете серии на кюн витал нутришън (маска и шампоан ) и кератиновата изглаждаща (маска и шампоан) не можах да реша и ги поръчах и двете а тези от арлен ми дадоха и 5% отстъпка даже Mr. Green отскачам до еконта Joy Епона страхотни коси си отглеждаш момиче,и аз трябва да се пробвам да кача снимка някой ден  Blush,между другото нектара на керастаз може ли да се ползва само като хидратиращ финиш дори и да не ползвам сешоар.....понеже не ползвам преси,маши и тем подобни.....

# 381
Бързам да споделя, защото съм в голяма еуфория от.....жълтия двуфазен стилизиращ гел-крем на Лореал  Laughing

Пак се зарибявам... Crazy
Inked Mom, може ли линк на този гел-крем? Hug
Привет сладурки  Hug Този е гел-крема:
http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/skokliv-i-estest … and-tender-150-ml

Inked Mom,прелестни коси имате с твоята дъщеричка  Flutter

Епона,много харесвам косата ти,напомня на моята в момента  Wink В твоята и на Вив косата виждам гривата си  Mr. Green Laughing

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 09:42 от bubka:)

# 382
Косата ми е тънка и се чупи косъма.В основата ми се омазнява бързо а най-горния слой е сух като слама,предполагам от боите/преса не ползвам/.Според вас тази маска добре ли ще ми се отрази- L`Oreal  Professionnel Absolut Repair Lipidium?Ако имате предложения моля посъветвайте ме.
Благодаря.

# 383
  • София
delqna, може ли по-обстойно да сравниш балсама и маската Joico moisture recovery? От доста време чакам да заредят маската в енцо и търпението ми се изчерпва Laughing
До сега съм ползвала ш-н + маска и бях много доволна.получавах супер хидратация.

# 384
Благодаря отново, момичета! bouquet
BBeLLa, да, този е гел-крема, който JLo посочи (тя попита за него преди няколко дни) http://www.zlatnaribka.com/stilizirane-i-blyasak/stilizirane-i-b … and-tender-150-ml
Епона, страхотна коса!
delqna, Joico Moisture recovery също съм го обмисляла, но не знам дали няма да са сходни с Маскинтенза като хидратация  newsm78 Като че ли си мисля, че може да включа и нещо по-мазнеещо, за да послягва обема...Утежняването е с предимство при нея, така че ако се сетите за продукт, който утежнява много косата, споделете Simple Smile Знам ли вече, в такова чудене съм, наистина не знам как да процедирам....А и да, шампоана го поръчах, уж мислех Матрикса, ама нали изповядвам теорията "като ще е гарга, да е рошава"  hahaha Joy

# 385
  • София
Мами, мисля си, че Детанглъра с цитрус и нероли ползван като финиш би могъл да спомогне за разресването и разплитането на косичката на дъщеря ти. Много, много коса има това дете  Heart Eyes И каква е къдравелка  Heart Eyes 

Относно косопада и това, което ти е останало като коса - аз съм в такава позиция. Косата ми пада и продължава да пада и в момента, не ми се говори въобще какво имам вместо дължини  Cry Нови растежи - бол, и гледката е потресаваща. В корена - има, надолу ... но комент. На мен ампулите Аминескил не ми помагат.
Относно упойката. В последните няколко години всяка година имам поне по една пълна упойка. Пагубно е за косата, след известно време започва усилен косопад, няма как. Химията в кръвта си е химия. Тази година февруари също имах пълна упойка, косопада ми започна през юни. Със сигурност има връзка с нея.

Сетони, радвам се, че пробичката те е ориентирала в продукта  Hug Че иначе, купуваш и какво?

Буби, щом можеш да наречеш косата си грива, значи не е като моята  Joy На моето косъмче грива не може да се каже никогаШ  Mr. Green По-скоро рехаво перде  hahaha

Деляна, днес и аз ще си взема маските от двете серии на Кюн   Mr. Green

# 386
Ааа, и от Арлен са спряли Наши Crossing Arms Tired
Сега имам чувството, че точно Наши трябва да напазарувам..."забранения плод"  Mr. Green hahaha

# 387
Влизам на бързо да споделя, че хич не се разбрахме с Keune So Pure, много ми изсуши косата, ама много, а такива надежди му възлагах. И имам чувството, че изсушаването дойде по-скоро от балсама, от който косата изпи почти пълна шепа, а можеше и още. Тъй като имам достатъчно шампоан за поне още 2-3 миенета, ще се опитам да го комбинирам с по-маслена маска и ще докладвам дали има положителна промяна.

Напоследък явно някъде бъркам и каквото и да използвам при последните миенета ефектът е обратен, а до скоро нямаше нещо, което да не ми е понесло и косата ми се радваше на всяка нова серия. Не знам на какво точно се дължи това, но имам чувството, че се върнах в изходна позиция - сухи и изпръхнали дължини и сега се чудя какво да правя и съответно какво още да купувам Rolling Eyes. Все си мисля, че няма как да се преситила косата нито на хидратация, нито на протеин, защото продължавам стриктно да ги редувам. Май ще се заредя отново с Макадамия за тънка коса и ще процедирам като в началото като я редувам с Редкен Екстрийм или пък да оставя изцяло протеина засега, как мислите?

Може ли и мнение за ето тези продукти, не знам защо ги гледам доста упорито от няколко дни: http://www.arlen.bg/product/1907/podhranvasht-shampoan-za-suha-i … ampoo-355-ml.html . Как ги усещате - хидратиращи или балансирани?

Inked mom, твоята е една от косите, които най-много са ме впечатлили в темата, прекрасна е!  Heart Eyes

Връщам се да ви чета, момичета, ще се включа пак по-късно.  Hug

ПП: Линда, в Арелен вчера имаше Наши, но по-малко продукти от обикновено, а серията с арган беше напълно изчерпана. Май ще спират продажбите.

# 388
Благодаря на tyzarka за отговора и съвета да сменя боята иноа с вела колестон. Ще се радвам и ако другите момичета дадат своето мнение. Боядисвам се в медната гама, иноа се отмива много бързо и косата после е обезцветена и обратното на жива  Sad . Мисля че най-голям проблем стана след като фризьора ми "бутна" предния по-тъмен цвят на косата. Уж беше с щадящи продукти, от тогава реже най-изтощеното , но има още.  Ще се опитам да обясня .
Единствения начин да си харесам що годе косата е като ползвам спрей на Алтерна за плажен ефект от бамбуковата серия. Стои естествено и по-жива.  Същия спрей на Керестаз повече втвърдява косата. Имате ли впечатления за тези спрейове на Лакме и на Секси хеър?
Ползвам еластилайзера на Филип Кингсли, но напоследък не я правя често. Определено продукта ми харесва. Ползвам шампоан цимент на керестаз и пак този на керестаз за боядисани коси , плюс маска chronologiste за реветализиране на керестаз. Всичко от изброеното ми харесва, когато остава косата да изсъхне със спрея на Алтерна. Опитам ли се обаче да я изсуша с четка и сушоар , както преди два дни, направо ми се плаче. Толкова грижи не съм полагала никога, а не си харесвам косата. Преди сушенето със сушоар, сложих от термо защитата на Филип Кингсли. Купила съм си и кератиновата терапия на Aphogee. Утре сутрин  ще си я направя.
Друго което имам е шампоан и маска чудо на Маракеш, и олиото - всичко от класическия варианта. Странното е че мострата много ми хареса, а после като си ги купих - не чак толкава. Добри са, обожавам аромата им.
 Praynig Моля ви, дайте съвет какво да правя , за да подобря състоянието на  косата си? Да сменя ли боята Иноа с друга и каква? Какви други терапии да включа, така че ножицата да играе постепенно. Поръчах си и таблетки Maxi hair, които смятам да пия.

Хубав ден на всички !

# 389
Ааа, и от Арлен са спряли Наши Crossing Arms Tired
Сега имам чувството, че точно Наши трябва да напазарувам..."забранения плод"  Mr. Green hahaha
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт