Професионални серии за коса - тема 88

• 55 242
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • Стара Загора
Лекси да ги сравня не мога да ги сравня понеже съм ползвала само тази комбинация ш+б маската не съм Peace но както вече ти казах ми се отразяват чудесно косата ми е нетретирана напоследък само обгрижвана добре според мен ,от една година не се боядисвам вече оставям естествения си цвят,преди това правих на два пъти кичури -руси и исветлявах цялата коса.....та сега съм естествено омбре,след като последно се боядисах миналата година  октомври за да изравня цвета и си казах край......та мисълта ми е че корена една педя си е моята коса ,а надолу е исветлявана което ще рече и по суха там,но от тази комбинация получавам добре хидратирани дължини и корени не ми утежняват просто гладкост и блясък косъмът ми е нормален,не ми се омазнява косата ....мия всеки ден от кеф и мерак Joy PeaceВивче честити ти нови придобивчици и на теб ще споделяме сега реални впечатления Hug Мами с отговора ми за ЛЕКСИ обясних  как действат   джойковците на моята коса(не ползвам преси,маши....оставям винаги да съхне сама) на мен по смачкваща обем ми е маската на лореал липидиум разплита идеално и приглажда имам малка опаковка от 200мл  ползвала съм два пъти има поне 180мл.мислех да я пускам в размените,ако искаш мога да ти пратя и пробичка от нея или да трампим ако имаш нещо излишно Hug

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 11:16 от delqna

# 391
Мами с отговора ми за ЛЕКСИ обясних  как действат   джойковците на моята коса(не ползвам преси,маши....оставям винаги да съхне сама) на мен по смачкваща обем ми е маската на лореал липидиум разплита идеално и приглажда имам малка опаковка от 200мл  ползвала съм два пъти има поне 180мл.мислех да я пускам в размените,ако искаш мога да ти пратя и пробичка от нея или да трампим ако имаш нещо излишно Hug
Благодаря за предложението, но имам цялата серия на Липидиум без балсама  Hug Т.к крема от серията ми е много любим, още преди месеци поръчах цялата серия, като другите продукти съм ползвала по 2 пъти, но крема и серума- по 3 опаковки  Grinning Не съм се сещала да измия малката с тях, но ето това е чудесно предложение да пробвам поне веднъж, за да видя как ще и се отразят, преди да съм поръчала друга серия  Hug

# 392
  • Стара Загора
Мами с отговора ми за ЛЕКСИ обясних  как действат   джойковците на моята коса(не ползвам преси,маши....оставям винаги да съхне сама) на мен по смачкваща обем ми е маската на лореал липидиум разплита идеално и приглажда имам малка опаковка от 200мл  ползвала съм два пъти има поне 180мл.мислех да я пускам в размените,ако искаш мога да ти пратя и пробичка от нея или да трампим ако имаш нещо излишно Hug
Благодаря за предложението, но имам цялата серия на Липидиум без балсама  Hug Т.к крема от серията ми е много любим, още преди месеци поръчах цялата серия, като другите продукти съм ползвала по 2 пъти, но крема и серума- по 3 опаковки  Grinning Не съм се сещала да измия малката с тях, но ето това е чудесно предложение да пробвам поне веднъж, за да видя как ще и се отразят, преди да съм поръчала друга серия  Hug
Пробвайте да измиете с тях другия път и току виж на нея и паснали идеалнооооооо Hug забравих да кажа колко подаръци получих пак от арлен мостри на шампоан и маска про файбър лилава серия те за каква коса бяха имат ли по специално ползване и ампула про файбър ре-чардж до сега като ги описвахте не се зачитах много,че нещо не ме привличат но сега така и така са ми ги пратили трябва да ги пробвам споделете как се ползват или да се ровя назад Линде май ти ползва ампулата Hug

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 11:24 от delqna

# 393
http://www.arlen.bg/product/2823/maska-za-suha-i-iztoshtena-kosa … masque-200ml.html
Zа лилавата серия на Секси хеър писано ли е нещо?
А блондинската им някоЙ да се е престрашил да пробва?  Praynig

delqna  лилавите са за изтощени коси. След шампоана можеш да нанесеш ампулата, като в такъв случай пропускаш маска/балсам след нея.
Много хубава серия, аз съм доволна след 2 поредни позлвания косата ми е мека, много бляскава, подредена някак. Но ако след първото ползване (шампоан и ампула) ми беше леко чуплива, след второто (лилавите шампшоан и балсам) ми е съвсем права  Rolling Eyes
И все пак ми харесва и бих купила отново.

Днес искам да си купя нещо и не знам какво  Joy но усещам, че трябва да си купя и ровя, като имам време да търся  Mr. Green

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 11:39 от JLo

# 394
Косата ми е тънка и се чупи косъма.В основата ми се омазнява бързо а най-горния слой е сух като слама,предполагам от боите/преса не ползвам/.Според вас тази маска добре ли ще ми се отрази- L`Oreal  Professionnel Absolut Repair Lipidium?Ако имате предложения моля посъветвайте ме.
Благодаря.
Мисля ,че няма да ти утежни косата.Има момичета от темата които са я ползвали и по спомен са останали доволни.Нека да се включат и да дадат повече информация за маската .Знам ,че ако не ти е много изтощена косата може и да се окаже тежка .
Аз си чакам с нетърпение поръчката от Арлен.Поръчах си и боя и искам да се боядисам .Вчера ми се обадиха.
Тези от Еконт са обаче много несериозни.Нито смс имам , нито нищо.На сляпо  Crossing Arms ooooh! много започват да ме дразнят еконта и затова гледам да поръчавам повече от рибата.Страхотни са ми спидито.Смс получавам няколко и дори в кой интервал ще ме посетят и ми се обаждат.А тези от Еконта то бива бива икономии   Tired .
И мен ме сърбят ръцете да си поръчам още нещо написах малко по напред между кои три неща се колебая да си поръчам и си чакам отзиви и мнение и насоки от вас Wink

# 395
  • София
Inked Mom, жесток ти е цвета, а и косата, като цяло. Сподели моля, с коя боя се правиш. Много, много ми харесва. Hug Hug Hug

# 396
Inked Mom, жесток ти е цвета, а и косата, като цяло. Сподели моля, с коя боя се правиш. Много, много ми харесва. Hug Hug Hug
Благодаря  Hug Ще ти пиша на лични, за да не спамя тук  bouquet

# 397
  • Пловдив
http://www.enzo.bg/matrix/oil-wonders-mikro-olio-shampoan-za-blj … mekota-na-kosata/ някой ползвал ли е продукт от тази серия, цените ми се виждат супер?!

# 398
Здравейте, аз предимно ви чета, много сте ми полезни с дискусиите си.
Зарибих се по професионалната козметика преди 3  години, попадайки в тази тема по повод зверски косопад. Първите ми проф. продукти бяха малките разфасовки на Макадамия и Дийп кеър.
Сега отново имам нужда от вашата помощ. Колебая се между Сатин ойл и Аргановата серия на Чи. Искам хидратация и плътност. Косата ми е дълга, естествено руса, суха и с постоянно изтъняващи краища. В момента останах само с червените Тиджита и искам да ги редувам.

# 399
Моля,кажете какво е мнението ви за този шампоан http://www.arlen.bg/product/99/shampoan-za-blyasak-sas-zlatni-ch … e-d-or-250ml.html,той е хидратиращ нали? http://www.arlen.bg/product/1072/momentalno-vazstanovyavasht-sha … pidium-250ml.html мисля и двата да взема единият да е за хидратиране а другият протеинов,как мислите? Косата ми е изрусена?

# 400
  • Стара Загора
http://www.arlen.bg/product/2823/maska-za-suha-i-iztoshtena-kosa … masque-200ml.html
Zа лилавата серия на Секси хеър писано ли е нещо?
А блондинската им някоЙ да се е престрашил да пробва?  Praynig

delqna  лилавите са за изтощени коси. След шампоана можеш да нанесеш ампулата, като в такъв случай пропускаш маска/балсам след нея.
Много хубава серия, аз съм доволна след 2 поредни позлвания косата ми е мека, много бляскава, подредена някак. Но ако след първото ползване (шампоан и ампула) ми беше леко чуплива, след второто (лилавите шампшоан и балсам) ми е съвсем права  Rolling Eyes
И все пак ми харесва и бих купила отново.

Днес искам да си купя нещо и не знам какво  Joy но усещам, че трябва да си купя и ровя, като имам време да търся  Mr. Green
 HugМноооого ти благодаря в такъв случай как да процедирам имам мостри шампоан,маска,ампула по едничка ако измия единия път с шампоана+ампулата то другия път с какъв шампоан да съчетая маската с протеинов ли? Или да се опитам да разделя мострата шампоан на два пъти като първия път преди измиванията нанасям S2 на напура да речем или S00 Thinking големи схеми голямо нещо Joy Joy Joy дано съм го обяснила правилно

# 401
  • Somewhere far away
Моля,кажете какво е мнението ви за този шампоан http://www.arlen.bg/product/99/shampoan-za-blyasak-sas-zlatni-ch … e-d-or-250ml.html,той е хидратиращ нали?
на мен не ми хареса особено...  хубаво мирише и всичко, но ми се омазняваше косата по -бързо. нещо не се разбрахме и аз не знам защо. моята коса не е изрусявана обаче. Grinning

# 402
Моля,кажете какво е мнението ви за този шампоан http://www.arlen.bg/product/99/shampoan-za-blyasak-sas-zlatni-ch … e-d-or-250ml.html,той е хидратиращ нали? http://www.arlen.bg/product/1072/momentalno-vazstanovyavasht-sha … pidium-250ml.html мисля и двата да взема единият да е за хидратиране а другият протеинов,как мислите? Косата ми е изрусена?
Аз съм много доволна от Митика. Измива ми дори и маслена маска, т.е силен е, но не изсушаващ или остъргващ, а много нежен и хидратиращ.

# 403
# 404
И двата са протеинови. Аз съм ги ползвала само от мостри. Про кератинът определено е по-лошият избор за моята коса. можеш да поискаш мостри от Арлен, за да прецениш.

Общи условия

Активация на акаунт