Професионални серии за коса - тема 88

• 55 185
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
FreakOnALeash, може би не се изразих правилно. Като цяло серията я използвам като почивка и основно заедно. А само Ш ползвам с хидратиращи маски (Аргана на Наши, Интергрити на МШ, Маракеш, С8 на Напура), но това се случва рядко. Б съм смесвала със силни маски, добре се получава  Peace.

# 481
Да ви попитам колко пъти в седмицата ползвате маска за коса?

# 482
  • Пловдив
Аз използвам само маска, балсами почти не съм ползвала.

# 483
Аз също използвам само маски- не купувам балсами, защото са ми слаби, недостатъчни и нямам нито 1. Всъщност ако кератиновият р-р на Афоджи се води балсам, значи имам 1  Mr. Green
За малката вземам иначе, въпреки, че са и недостатъчни също, но последния път, когато и бях взела маска на Уна от Алфапарф, 1 кило замина за.....около 6 миенета...........

# 484
  • Велико Търново

На всяко миене използвам маска, т.е. 2-3 пъти седмично Peace

# 485
Аз мия косата си 5-6 пъти седмично.
Балсам слагам 1 път в седмицата, понякога и 2, другите пъти съм с маски. Много обичам балсама на Редкен екстрийм и най-вече него ползвам, не ми е слаб, не ми е и силен.

Снощи ползвах от тестери Кюн Витал нутришън шампоан и балсам. ШАмпоанът е страхотен- нежен, ароматен(много ми допадна аромата, свеж и приятен) с мека и обилна пяна  Heart Eyes трябва да го имам  Mr. Green Балсамчето ми се стори недостатъчно някак...но днес много си харесвам косата  Mr. Green с минимални забележки. Имам страхотен обем и въздушност на косата.Връхчетата са ми мекички, но сякаш блясъкът е малко намален. Допускам, че с маската ще е по-добре. Ще я обмисля серията  Thinking
На Кюн съм имала някои неща, нищо до сег не ми е харесвало, това ми е първото хубаво впечатление от марката.

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 14:20 от JLo

# 486
Вивиан и аз като теб се колебаех за бамбуковите в крайна сметка реших ,че следващия път който ще е чак 12 декември ще си взема хайверената серия на Алтерна само се колебае между този за обем и хидратиращия Simple Smile .
Ще си взема шампоан и балсам.
Имам много мостри от арлен мисля всичките да ги пробвам , имам си и от старите серии митик ойла , наши  Heart Eyes , и лореала витамино колора и като гледам имам доста от тях.Ще ми стигнат до 15 декември със сигурност .

На всяко миене използвам маска и аз.Което ще рече 2-3 пъти седмично.Зависи .Напоследък е два пъти седмично косата ми по бавничко се омазнява което за мен е супер  Heart Eyes .След като си взеха алтерна с хайвер мисля да започна да използвам един път седмично маска и да редувам с балсам от същата серия.А за скалп ще е е керастаз или Лореал.
Което ме подсеща да попитам пак Вив ти слага ли си го отново серума на митик ойл?Как е на второ слагане ?Аромата от първото дълго ли се запази? И косата имаше ли блясък .А за спрея за блясък слагай смело в количката.Цената му е достъпна и мисля ,че няма да съжаляваш.Дано и при теб има същия ефект като при мен ,че нали всеки има различна коса  Rolling Eyes

# 487
  • София
Момичета, безкрайно ви благодаря за отзивите за бамбуците на Алтерна  Hug
Ще опитам нещичко и ще избера какво да си взема.

Не мога да не споделя пълната ми възхита от Про Файбърите, които днес опитах за първи път.
Ползвах зеления шампоан (степен на увреждане 2) + Ре Чардж бялата маска/ампула.
Измих с шампоана два пъти, както е по описание, стигна ми точно за толкова тестера, който имах от Арлен. Още при миенето усетих, че този шампоан не е като никой друг, който съм ползвала досега. Определено е странен, някак попи в косата и спя да се пени. След като го измих, косата беше коприна, но да кажем, че такава ми е с доста шампоани, откакто се научих какво ми трябва.
След това сложих ампулата (бялата маска) с масаж, както си трябва. При престоя с нея нагрях със сешоар под шапка и постоях 5 мин. При миенето отново забелязах, че ефекта няма да ми е като от нищо познато  Mr. Green Копринена коса, без грам лигавост, някак удебелен косъм, което при моята супер финна коса много бие на очи. Реших да изсуша и изправя с четка и сешоар, за да видя истинското въздействие на продуктите, понеже тогава именно виждам осезаема разлика в сравнение ако съм оставила косата да изсъхне сама. И определено разликата е невероятна при мен. Косата ми е жилава, уплътнена, удебелен, здрав косъм до върховете, същевременно е гладка, супер блестяща и хлъзгава  Crazy Замаяна съм от резултата  Crazy
Ще купя нещо от тази серия, със сигурност, просто няма начин.

Сега се чудя, как да процедирам на следващо миене?
Дали да опитам лилавата серия (степен на увреждане 3) или червената (степен на увреждане 1) или да измия с някакъв друг шампоан и да приложа маската, която днес не използвах заради ампулата?  newsm78 Ох, голяма дилема  hahaha

Пинка, маска ползвам всеки път, на всяко миене. А ако серията, с която ще мия върви с балсам - ползвам него. Но никога не оставам по шампоан.

Чаровна, серума Митик много ми харесва на мен. Аромата е омаен направо, прекрасен е и се запазва със сигурност 24 часа. Като раздвижиш коса и те лъхва  Heart Eyes прекрасно усещане.
За блясък не мога да кажа, защото напоследък съм доста бляскава, имам си блясък на косата, за ефект, още е твърде рано. Но на първо четене е страхотно приятен продукт, истински лукс за ползване, много ми харесва и ще се заредя с още поне една опаковка, да не кажа две, докато е на тази цена.

За Алтерните, ползвала съм хидратиращата хайверена но ми е вече твърде протеинова. Не смея да я пробвам отново, защото последните ми миенета с нея ми докараха суха, изпръхнала и премита коса. Но в началото, когато ги ползвах имаха определено УаУ ефект  Heart Eyes

# 488
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Снощи и аз ползвах тестерите на Кюн Витал,възхитена съм.Учудващо за минималното количество балсам,което нанесох,косата стана супер мекичка и приятна на пипане,като знам иначе какво количество маска слагам на главата си   Joy

# 489
Вив аз лично бих  се измила с друг шампоан и бих приложила маската която не съм сложила  .И на някое от следващите измивания бих пробвала другите серии за да мога да видя и резултата от тях и дали бих усетила косата си по друг начин Simple Smile

# 490
  • София
Чаровна, да, май така е най-правилно  Hug
Спреят за блясък вече е поръчан  Heart Eyes
Поръчах и още един серум Митик, добре че ме подсети. С кода, който дадоха наскоро за 5 % в Арлен, серума е 27 лв  Heart Eyes

# 491
Ей, тия от Златна Рибка: 200 лв. сметка и една мижава мостра им се откъсна от сърцето. И тп на нещо, което съм поръчала в пълен размер с предна поръчка! Тъпоооооо.... Айде, Арленци да пускат Напура и Филип Кингсли!

# 492
И аз си поръчах от златна рибка и нямаще мостра,а от арлен са ми пратили 2 мостри и 3 на лореал като несесера  bouquet

# 493
На мен ми харесаха бамбуците на Алтерна за блясък. По време на миене косата се напои хубаво. шампоанът изми нежно, след това нанасяйки балсама косата постепенно се вътвърдяваше, буквално усещах как поглъща продукта  Grinning Накрая косата ми стана наистина по-блестяща, едновременно с това жилава и плътна. Благодарение на пробички  Hug си взех пълнометражните опаковки. Рядко съм впечатлена от продукт още от първия път, но този път едно ползване беше достатъчно за да си създам впечатление. Предстои ми да пробвам и анти фриз серията.  Peace

JLo, бъди сигурна че маската е в пъти по-силна от балсама  Peace На мен балсамът изобщо не ми хареса, но маската е разкош. А за шампоана съм на същото мнение, любим ми стана веднага  Heart Eyes

Вивче, супер звучи Про файбъра при теб!  Hug Мен ако питаш пробвай червената серия за да сравниш  Twisted Evil На следващия път сложи маската лилавата.

Ей, тия от Златна Рибка: 200 лв. сметка и една мижава мостра им се откъсна от сърцето. И тп на нещо, което съм поръчала в пълен размер с предна поръчка! Тъпоооооо.... Айде, Арленци да пускат Напура и Филип Кингсли!
И Лакме и Афоджи  Praynig

Вчера си мих косата и имах възможност да поседя преди това с масла за няколко часа. Измих с Афоджи за изтощена коса ш-н и сложих маска Мароканойл с оранжевата капачка, протеинова се води, но се усеща балансирана. Поседях около 20-30мин с нея и отмих. Това е една от любимите ми комбинации на продукти, отдавна не я бях прилагала и отново бях изумена от напоения, напомпан, гланциран косъм. Онагледявам, без и със светкавица:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 22:15 от Анонимен

# 494
Аз с нетърпение чаках серията рипеър липидиум днес за да я пробвам и цял ден няма вода.... Joy
Иначе и аз нямах мостри, а три несесерчета от плат на лореал. Можех вчера като ми звъняха за потвърждение ( Арлен) да си поискам, ама не се сетих  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт