Професионални серии за коса - тема 88

• 55 198
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Хора аз съм изключително гузна, давам по 70 лв. за косата си, ползвам
Paul Mitchell Professional, но съм влюбена в мекотата и. Но като се сетя за какви пари и ми прилошава. Sad((

# 466
Хора аз съм изключително гузна, давам по 70 лв. за косата си, ползвам
Paul Mitchell Professional, но съм влюбена в мекотата и. Но като се сетя за какви пари и ми прилошава. Sad((

Аз давам много повече от 70 лв.и да ти кажа вобще не се чувствам гузна. Като обгрижвам косата си, си доставям огромно удоволствие  Peace

# 467
  • Пловдив
Чаровна не мога да ги сравня,тъй като съм ползвала само първата от травел сет,много ми хареса и сега ги поръчах от HQ,които освен че са на оферта и алтерна и керастаз всеки ден пускат все по-големи кодове (днес са 18%).Ако се спреш на някоя от двете-мисля,че в момента там са на най-добри цени.

Patence  моля дай линк към тази серия, благодаря!

# 468
Вивче,оцеляхме с малката(пу,пу  Praynig ).Първо да споделя за бамбуковите алтерни за боядисана коса и анти-фриз .Шампоаните не ми харесаха.Втвърдиха и оплетоха косата.Балсамите оправиха положението,но и двете серии не ми допаднаха.Нищо уау или поне малко впечатляващо.Бях с намален обем и фризи коса.Дори Кенди маската не ме грабна.Тя пък обви косъма във филм който по-скоро остави усещане за мазно и мръсно.Пробвах по 2 пъти сериите от мостри.Благодарение на Арлен.
Боядисвам както е описано в листовката-20 мин.в корените,после нанасям по дължините и стоя още 10 мин.От опит зная(и 24г боядисване) че така се процедира.Поне така е пишело винаги и на всяка боя която съм ползвала  Hug Визирам непрофесионалните бои  Peace

# 469
  • Чукарландия
Вивче,оцеляхме с малката(пу,пу  Praynig ).Първо да споделя за бамбуковите алтерни за боядисана коса и анти-фриз .Шампоаните не ми харесаха.Втвърдиха и оплетоха косата.Балсамите оправиха положението,но и двете серии не ми допаднаха.Нищо уау или поне малко впечатляващо.Бях с намален обем и фризи коса.

+1 за бамбуковата анти-фриз серия на Алтерна. Въобще не ми хареса.

# 470

В този ред на мисли, знам че сте обсъждали, но все пак ...
Да помоля за актуални мнения за бамбуковите серии на Алтерна Praynig
Те са 4 ( Подхранване и приглаждане, За блясък, Обем, Защита на цвета).
Коя да избера?!?  Embarassed

Вивиан, аз бях писала за бамбуковата за обем, че доста ми изсуши косата при първото и засега единствено ползване, но пък моята коса нищо не харесва напоследък, така че се надявам да е нещо временно по-нататък да се харесаме със серията.  Peace Купих си я с голямо желание и нямам намерение да я отписвам.

Фрея, благодаря ти за съвета, задължително ще опитам това, което си описала!  Hug

# 471
Аз пък много харесвам бамбуковите Алтерни. Grinning Имам анти фриза, за блясък и тази с  uv защита, като нея не съм усояла да пробвам. Тествала съм и тази за обем, като само тя не ми пасна, просто защото наистина придава обем, а аз му се радвам само в корена, не и по дължините...може би само шампоана значи ми беше добре. Анти фриз серията обаче и тази за блясък са много приятно балансирани при мен, усеща се жилавостта от бамбука, но в същото време косата е и подредена хубаво и хидратирана, дават и хубав блясък. Не мога от тях да кажа коя харесвам повече. Rolling Eyes

# 472
  • Бургас / София
Днеска си измих косата с шампоанът на Йожен Перма за обем и резултата е много обемна коса, а и се запазва до третият ден. Много ми се искаше Про Файбър да не утежнява, но на вторият ден косата ми беше клепнала, може би защото сложих и 10в1 на Алтерна и олиото на Керастаз. Иначе на първият ден косата е разкошна и бухнала. Трябва да използвам само шампоанът самостоятелно, но не издържам без да си напоя косата с олиото за обем на Керастаз, наистина има ефект, но и то клепва леко, а и аз слагам доста голямо количество, особено ако се сложи на суха коса, ефекта е най добър на мокра.

# 473
Коя от бамбуковите е подходяща за чуплива коса?

# 474
Чаровна не мога да ги сравня,тъй като съм ползвала само първата от травел сет,много ми хареса и сега ги поръчах от HQ,които освен че са на оферта и алтерна и керастаз всеки ден пускат все по-големи кодове (днес са 18%).Ако се спреш на някоя от двете-мисля,че в момента там са на най-добри цени.

Patence  моля дай линк към тази серия, благодаря!

http://www.hqhair.com/alterna-caviar-replenishing-moisture-duo-g … -20/10850180.html

# 475
  • Пловдив
Patence  bouquet
Някой дали е пазарувал в деня на черния петък от тези сайтове дали си заслужава да изчакам, а за Коледа как са били цените?

# 476
  • Пловдив
   От бамбуковите на Алтерна съм ползвала Ш и Б с антифриз ефект-
не са лоши, но очаквах повече подреденост, приглаждане и антифриз.
За тази цена нямаше при мен Уау ефект и не бих повторила.

Сега съм взела серията за обем.Аз още не съм стигнала до нея,
но дъщеря ми вече 2 пъти я ползва и е очарована/ нейната коса си е плътна и гъста, но
тя винаги иска повече обем/.Косата изглеждаше жива, блестяща, обемна.

# 477
Аз имам бамбуковата серия за обем на Алтерна. Шампоанът ми заплита доста косата, но при мен май с повечето е така. Балсамът го ползвам като почивка между силните серии, които по принцип ползвам, и в такива моменти ми се отразява чудесно. За по-изтощена коса според мен не са подходящи.
Имам тестери и на серията за блясък, но не знам кога ще им дойде редът.

# 478
Аз имам бамбуковата серия за обем на Алтерна. Шампоанът ми заплита доста косата, но при мен май с повечето е така. Балсамът го ползвам като почивка между силните серии, които по принцип ползвам, и в такива моменти ми се отразява чудесно. За по-изтощена коса според мен не са подходящи.
Имам тестери и на серията за блясък, но не знам кога ще им дойде редът.

Loving, в такъв случай с какво съчетаваш шампоана, за да избегнеш заплитането и с какво най-добре комбинираш балсама, щом ги ползваш отделно?

# 479
  • София
на мен бамбуковата за блясък (шампоан, балсам) не ми допаднаха. Не са лоши, но не видях никакъв ефект- фризи коса и на втория ден не изглеждаше добре.
За мен в тази ценова категория, по-добре керастаз.
Иначе хайверените серии на Алтерна много ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт