Професионални серии за коса - тема 88

• 55 200
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Inked, всичко що има за цел да заздрави по някакъв начин косата се води "протеин"  Grinning стъкла, кератини, протеини, зеленчукови, оризови, хлебни, (мая  Joy ), от водорасли, от дървесина, желязо, теракот (е тука вече се олях  Joy ) Хидратацията е по-скоро омекотяващите, овлажняващи съставки като пантенол, глицерин, маслата, екстрактите и др.

# 451
Inked, всичко що има за цел да заздрави по някакъв начин косата се води "протеин"  Grinning стъкла, кератини, протеини, зеленчукови, оризови, хлебни, (мая  Joy ), от водорасли, от дървесина, желязо, теракот (е тука вече се олях  Joy ) Хидратацията е по-скоро омекотяващите, овлажняващи съставки като пантенол, глицерин, маслата, екстрактите и др.
Фрей, искрено ме разсмя  Joy Но пък доста добре ми обясни и разбрах  Peace bouquet

# 452
Inked mom за състава с тия химични съединения не мога да ти помогна  Rolling Eyes пък и преди писах че някои неща са патенти-и хората от Лореал са си ги скрили формулите и съставките  Mr. Green
За децата и аз съм в чуденка,на мойто гардже взе много да му се заплита косата,мисля да й взема този Маракешкия продукт,но си права че при теб положението е по-различно.Някакви силиконови финиши слагаш ли й ? Може би ОлеоРелакс серумът ще е подходящ-май той беше за къдрави коси по спомен.Не знам за проф.ш.-аз веднъж я мих на Афоджи с хидратиращият ш. и б. и после взе да се почесва-мисля че не са подходящи нашите неща за деца,наблюдавай я ако ще ползваш Абсолюта  Peace

Да ви кажа Тераписта ми напомня на Профайбър лекият вариант-но след още проби пак ще пиша.

Магнолия-да си ми жива и здрава  bouquet

# 453
И при мен ампулката на Наши действа по описания от JLo начин. Peace

Фрей, опасна си Hug желязо, теракот.... hahaha

# 454
  • София
Епона,

Преди да си купя цялата серия Хроноложист /шампоан, маска,  хайверни ампули, олио и продукта за скалп/ правих терапията в салона. Много ми хареса и затова реших да ди ги купя. До сега съм си направила два пъти /за мой срам  Blush/ и два пъти глезих сестра ми  Mr. Green
Цената на терапията /измиване, терапия, сешоар / 60 лева. Ако те интересува ще ти пиша на лични къде точно е салона. Не я правя вече в салона, защото в къщи всяка терапия я правя с терапевтичната преса. Резултата е просто прекрасен.

Мишелче   Hug Heart Eyes

Inked Mom
Ти доволна ли си от твоята терапевтична преса от enzo.bg? Искам да я поръчам за сестра ми.

До сега не бях ползвала нищо на Pureology и с разни кодчета за намаление /да ви кажа трудно устоявам на изкушенията  Mr. Green/ се получиха добри оферти и поръчах две серии -шампоан и балсам Hydrate и шампоан и маска Satin Soft Precious Oil. Преди бях чела положително комрнтари в темата, но нямах време да търся за кое беше точно и просто... отстрелях  Joy  После продължих с лова и имах слука.   Mr. Green Гръмнах на Шу Уемура няколко нещица - шампоана и маската от светлозелена серия Silk Bloom и понеже миналия път взех Почистващия шампоан  Cleansing Oil сега взех и балсама към него, който се води също почистващ Hair Cleansing Oil Conditioner. Последното нещо, което взех беше Hair Colour Lustre - Cool Brown който се води поддържащ кафявите нюанси шампоан, но е доста по различен от шампоана на Лакме например, защото се нанася само по дължините, след като косата е измита вече с шампоан,  ползват се ръкавици и се стои десетина минути и се изплаква. После следва маска.  От доста вре ми е интересен, но нещо не ми се даваха 90 лева за него. Сега го взех за около 55 лева.
Ето това е

# 455
  • Пловдив
   Аз днес си направих манджа с грозде - измих се с ДП на Лейбъл М,
сложих маска Орфлуидо, после зеления чай на Афоджи и накрая олиото на Орфлоидо.
Косата ми е подредена, с обем и без пухкави и хвърчащи участъци.
Може би е важно да уточня, че я подсуших  със сешоар след зеления чай и
после сложих олиото и пак малко я издухах.

# 456
Magnollia, не само съм доволна, а абсолютно възхитена от терпаевтичната преса Perfect Beauty от Ензо bouquet Не знам дали си чела по-назад, но с Виви направихме сравнителен анализ на пресите от Ензо и Бюти експерт и се оказаха абсолютно еднакви  Simple Smile Така, че смело мога да заявя, пресата е чудесна, върши си работата по предназначение и дори лично гарантирам удовлетвореност от използването и  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ако мога да помогна с друго-насреща съм  bouquet
Скрит текст:
Ако от Ензо ми дадат купон заради тези хвалебствия, ще ги споменавам с благини вовеки хахаххахааха
И всъщност изтървах какво стана със сешоара, за който се чудеше- Парлукс-какъв поръча? Аз взех червения 385 с дифузер и съм много, много доволна Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 01:07 от Inked Mom

# 457
  • София
Magnollia, не само съм доволна, а абсолютно възхитена от терпаевтичната преса Perfect Beauty от Ензо bouquet Не знам дали си чела по-назад, но с Виви направихме сравнителен анализ на пресите от Ензо и Бюти експерт и се оказаха абсолютно еднакви  Simple Smile Така, че смело мога да заявя, пресата е чудесна, върши си работата по предназначение и дори лично гарантирам удовлетвореност от използването и  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ако мога да помогна с друго-насреща съм  bouquet
Скрит текст:
Ако от Ензо ми дадат купон заради тези хвалебствия, ще ги споменавам с благини вовеки хахаххахааха
И всъщност изтървах какво стана със сешоара, за който се чудеше- Парлукс-какъв поръча? Аз взех червения 385 с дифузер и съм много, много доволна Simple Smile

Това ли е пресата, за която говорите?
http://www.enzo.bg/brazil-keratin/iron-repair-ultrazvukova-presa … na-uvredena-kosa/

Може ли и линк към сравнението на двете преси, защото съм го пропуснала, сега не успявам да го открия, а ми е интересно  Praynig

# 458
Чаровна, разкошен блясък, а цмета и прическата са супер!  Heart Eyes
Последен въпрос относно спрея  Blush усеща ли се като продукт върху косъма?
Би ли могъл да "развали" усещането на хлъзгава и жива коса?
Taзи сутрин косата ми е като след баня Simple Smile Няма промяна за сега.Спрея за блесък е със съвсем лека фиксация .И моето мнение е ,че няма как да развали усещането на хлъзгава и жива коса Simple Smile
Някой може ли да сравни тези серии за коса ? Отдавна ги заглеждам .

http://www.arlen.bg/category/78/caviar-moisture-dalboko-hidratirashti.html

http://www.arlen.bg/category/80/caviar-volume-seria-za-super-obem.html

Косата ми е склонна към омазняване и не знам коя би била по подходяща .

# 459
Чаровна не мога да ги сравня,тъй като съм ползвала само първата от травел сет,много ми хареса и сега ги поръчах от HQ,които освен че са на оферта и алтерна и керастаз всеки ден пускат все по-големи кодове (днес са 18%).Ако се спреш на някоя от двете-мисля,че в момента там са на най-добри цени.

# 460
  Аз днес си направих манджа с грозде - измих се с ДП на Лейбъл М,
сложих маска Орфлуидо, после зеления чай на Афоджи и накрая олиото на Орфлоидо.
Косата ми е подредена, с обем и без пухкави и хвърчащи участъци.
Може би е важно да уточня, че я подсуших  със сешоар след зеления чай и
после сложих олиото и пак малко я издухах.

Въобще не е манджа с грозде,напротив  Laughing ДПШ е отмил натрупаното по косата и след това съставките на маската пълноценно и както трябва са проникнали в косъма  Peace И аз вчера като теб се измих с ДПШ на Лейбъл м.Отново се очаровах от него.Косата ми само с добре хидратиращи шампоани е изглеждала така мека и хлъзгава.След това нанесох 2минутния реконструктор на Афоджи,а после на влажна коса олиото на Мароканойл.Реших този път преди боядисване(което ще е утре) да процедирам пак по обичайния за мен начин.Доста време бях на серията Луксойл.Но последните 2 месеца установих че само с Афоджий и олиото мароканойл нямам грам поражения по косата.Марокана идеално предпазва  Peace

Забравих да споделя още нещо.И на моята щерка в последните месеци косата се оплиташе зверски.Буквално час след сресване  ooooh! А след баня,страшен кошмар.Една топка косми ,вместо косица  Confused Пред я спасявах с олиото на марокан- лайт,но свърши и реших да слагам каквото имам-чи арган,луксойл,кюн со пюр за суха коса,кремчета на лореал.Уви.Косата й стана твърда,оплетена,матова и суха.От 7 дена пак е с мароканойл и повярвайте,коренна разлика!Разплита се веднага(на влажно,след баня),не врещи като я сресвам,а косата й блести и е пак на фитили  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 09:16 от bubka:)

# 461
Можете ли да ми кажете колко струва доставката от чуждестранни сайтове и по куриер ли се доставя?

# 462
Епона,

Преди да си купя цялата серия Хроноложист /шампоан, маска,  хайверни ампули, олио и продукта за скалп/ правих терапията в салона. Много ми хареса и затова реших да ди ги купя. До сега съм си направила два пъти /за мой срам  Blush/ и два пъти глезих сестра ми  Mr. Green
Цената на терапията /измиване, терапия, сешоар / 60 лева. Ако те интересува ще ти пиша на лични къде точно е салона. Не я правя вече в салона, защото в къщи всяка терапия я правя с терапевтичната преса.

Аз описах, нещата, за да се сетиш за салона. Иначе ми трябва за издухване и прическа. Прати на ЛС, моля.
Аз я имам терапията в нас и точно с терапевтичната преса става чудо! Даже наскоро споделих и впечатления тук във форума. Когато си я купих за първи път, нямаше шапоан и т.н. към нея. Като ги пуснаха, се зачудих дали да не си ги взема, но така и не съм стигнала до тях. Терапията ми се струва по-концентрирана.

# 463
  • София
Чаровна, мерси за отговора! Пъхам спрея в количката, няма как  Heart Eyes

Фрей, ще те послушам и ще опитам нещо с бамбук  Hug При мен късането в дължитине се дължи първо на това, че косата ми по ген е много тънък косъм, фин, като паяжина и второ, че 20 години винаги съм боядисвала цялата коса, макар и в един и същ цвят (тъмен). Тези дължини, боядисвани всеки месец са съсипани от химиите и нищо не би могло да ги възроди от пепелта. Само изрязването и израстването ... Но поне да имам коса, докато изрязвам с времето ... Че сега, долната половина на косата ми е като прокъсано перде.

В този ред на мисли, знам че сте обсъждали, но все пак ...
Да помоля за актуални мнения за бамбуковите серии на Алтерна Praynig
Те са 4 ( Подхранване и приглаждане, За блясък, Обем, Защита на цвета).
Коя да избера?!?  Embarassed

Бубе, как боядисваш, само корени ли? С каква боя?  Hug

# 464
Това ли е пресата, за която говорите?
http://www.enzo.bg/brazil-keratin/iron-repair-ultrazvukova-presa … na-uvredena-kosa/

Може ли и линк към сравнението на двете преси, защото съм го пропуснала, сега не успявам да го открия, а ми е интересно  Praynig
Да, това е пресата  Peace Не знам защо в Ензо са я кръстили Бразил Кератин, като нищо общо няма с тази марка  Tired Пресата си е марка Perfect Beauty, испанска.
Не съм се изразила правилно в предния пост- с Виви направихме анализа на лични съобщения, не сме писали в тема, имах предвид за Магнолия, дали е чела заключението, че са еднакви, защото само това бях споделила в предна тема.

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 10:39 от Inked Mom

Общи условия

Активация на акаунт