Професионални серии за коса - тема 88

• 55 205
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Точно в тази тема няма да намерят ' жената с най-изтощена коса".  Mr. Green
И аз си го помислих, но реших, че някой може да има интерес. Peace

# 436
Пробвах ампулата Фито на Наши-въпреки че запечатах с маска Хидра на Матрикс, косата ми е груба и суха... Не бих повторила. Явно протеина ми е дошъл в повече.

# 437
Пробвах ампулата Фито на Наши-въпреки че запечатах с маска Хидра на Матрикс, косата ми е груба и суха... Не бих повторила. Явно протеина ми е дошъл в повече.
Аз си бях взела няколко ампулки, за различни комбинации и все така ми действаха - суха и груба коса, същото...

# 438
Аз си бях взела няколко ампулки, за различни комбинации и все така ми действаха - суха и груба коса, същото...
Много странно  Shocked Аз ампулите ги ползвам без нищо след тях( те са ми маската в случая), косата ми става винаги много мека, подредена, някак хубаво подвижна, като от реклама  Laughing.  Thinking

# 439
Да се похваля днес си купих ето този лак за коса на Лакме http://www.zlatnaribka.com/stilizirane-i-blyasak/stilizirane-i-b … kme-master-300-ml Много съм доволна аз главно ползвам лак като се вържа да прибера стърчащите антени  Rolling Eyes .Много харесвам такъв тип без аерозол, много е нежен,а за мен това е много важно,защото повечето ми идват агресивни и скалпът ми започва да се бели ...изобщо не стои на клечки и придава блясък,не исушава.

Взех и термото на Митик ойл с кимион.Наистина ми подхрани косата стана много мека и напоена,дори мисля че прекалих,защото го слагах на суха коса и след това изправях.Аромата просто е божествен.Малко съжалявам сякаш,че не взех термото от Липидиум. Confused

Магнолийкаа аз поръчах хидратиращата хайверена серия на Алтерна в събота,нямам търпение да пристигне и да я пробвам.Както и умирам от желание да пуснат и възстановяващата серия на хубава цена и нея да взема  Heart Eyes

# 440
Магнолия, четох стари теми. Май месец хвалиш един салон в близост до мол Сердика, който работи с Керастаз. После пишеш, че ще дадеш координати след като си направиш Хронолоджист терапията там, за да ти се затвърди положителното мнение. Но не откривам отзивите ти след терапията? Може ли да ги споделиш? Може ли координати на салона?

П.С.: Аз много харесвам Хронолоджист терапията. Преди се продаваше в Рибата и от тогава съм запасена. Много жива и подредена ми е косата след нея.

# 441
Аз използвам професионални серии горе-долу от година - предимно Наши, но "залитнах" попадайки в този форум преди 3 месеца. За този кратък срок в момента имам 7-8 серии в банята, търпеливо чакащи да ги използвам. Преди да попадна в този прекрасен женски рай имах по 1, макс. 2   Embarassed Mr. Green Тук е момента да Ви благодаря за съветите и знанията, които споделяте с нас - аматьорчетата  Kissing Heart  bouquet   Повече от година използвам професионална козметика за коса и то предимно Наши, тъй като поръчвам директно на фризьорката си и след 3-4 дни продуктите са при мен на дистрибуторска цена. Момичетата, които сте доволни от ампулите на наши - има такава терапия /колаген и стволови клетки/ в 3 стъпки. Аз съм си я правила в салон и бях много приятно изненадана - определено повлия на накъсването и смятам в най-близко бъдеще да я повторя. След това си взимах от нея ампулките с колаген за поддържане на ефекта от терапията на цена от 5лв./бр. Последният път ми взе 6 и се чудя... Наши ли са вдигнали цените или най-после е започнала да си слага по нещо и за нея върху цената  Joy Grinning Съветвам Ви, ако имате позната фризьорка, която да работи с Ландол да си поръчвате кутия и да си я разделяте, тъй като май идва по-изгодно.  Извинете ме, че не мога като вас да описвам как ми се отразил даден продукт, но в процес на учене съм  Laughing Wink Ползвала съм терапията преди 7-8 може би и не помня неща като мирис, цвят и подобни, но си спомням, че много я харесах и си казах ще я повторя след 4-5 месеца и така си останаха нещата  Rolling Eyes
Имам и един въпрос към специалистите по съставите... Днес ми пристигна поръчка - сметаната на милкшейк, подхранващ шампоан милкшейк и прочутото мляко с 12 ефекта. Утре сутринта смятам да ги пробвам. Но можете ли да ми кажете дали се водят протеинови, хидратиращи или балансирани? аз така като гледам описанието им в следните линкове на мен ми се струва, че има и хидратация и протеини - т.е. балансиращи?? Благодаря предварително. Ето линк към продуктите http://zakosata.com/milkshake-conditioning-whipped-cream?search= … kshake&page=1
http://zakosata.com/milkshake-incredible-milk-12-effects-150ml?s … kshake&page=2
http://zakosata.com/milkshake-integrity-shampoo

# 442
И про мен са като про JLo. Плюс това, че ми намаляват накъсването.   Mr. Green

# 443
  • София
Edora, в такъв случай мисля че косъмът ти просто е слаб и има нужда от подсилване. Тоест комбинация добра хидратация и протеин.  Peace Нездравият косъм лесно се омекотява, но и лесно се къса...

Фрей,  подозирах го това. При мен е точно така. Няма оправия за късането,  дължина не мога да пусна Sad

# 444
Официално залитнах и с двете маски Алтерна хайвер (рипеър и мойсчър) плюс хидратиращия шампоан (протеиновия го поръчах преди цели 2 дни  Laughing). На клик бях и от протеиновия крем, но се въздържах  Mr. Green
За да не продължавам със спам, отново ще попитам - ботокс маската на Лореал каква се води? Четох състава, но не виждам нито масла, нито протеини  newsm78 Много моля ако някой знае, да се включи. Мога да снимам състава  Peace

# 445
Edora, в такъв случай мисля че косъмът ти просто е слаб и има нужда от подсилване. Тоест комбинация добра хидратация и протеин.  Peace Нездравият косъм лесно се омекотява, но и лесно се къса...

Фрей,  подозирах го това. При мен е точно така. Няма оправия за късането,  дължина не мога да пусна Sad

Хайде сега почна и ти пак  Laughing Hug Косата ти има коренна промяна мен ако питаш, съдейки по снимките ти преди и след  Peace Всичко се оправя с хубава козметика и осъзнато ползване. Защо не пробваш бамбука като протеин? Според мен добре ще ти се отразят продукти с такъв, защото хем става жилава косата, хем е гладка и плътна.

# 446
Аз наблюдения върху бамбука имам от серията за обем на Алтерна.
 Наистина косата става плътна, изгладена и с блясък. При мен действа хидратиращо като цяло, но се усеща и протеин. Има силикони, които са си ми много добре действащи. До тип коса е. Peace

# 447
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Скрит текст:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 448
За да не продължавам със спам, отново ще попитам - ботокс маската на Лореал каква се води? Четох състава, но не виждам нито масла, нито протеини  newsm78 Много моля ако някой знае, да се включи. Мога да снимам състава  Peace
много бързам но ...
с интрасилан е.Това е т-нар.стъкло,би трябвало да полепне точно като течно стъкло и да филмира косъма да е по-здрав и напомпан (затова е ботокс ефект), ползва се с протеинов ш.
За детето-защо не пробваш детанглъра на Маракеш,като крем е (гледах го в магазина) но май има и масла ,по лек е от финиша им Peace
Магнолия  Hug ще погледна сега че и аз май имам някакви кодове и ще ти пиша.

# 449
Мишелче,   Hug знам, че ботокс маската е с интра-силан, имам я доста отдавна, както и кутия с ампулите, но въпроса ми беше как да разбера според състава и каква се води, освен стъклена  hahaha Защото много ме оздачава състава и, т.к няма масла или протеини, а незнайни за мен химични съединения и ми е интересно какви са  Peace  За малката, гледам да е нещо свръх утежняващо за "норамлните" коси, за да е ок за нейната коса  Grinning Благодаря за насоките, поздрави  bouquet

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 23:53 от Inked Mom

Общи условия

Активация на акаунт