Професионални серии за коса - тема 88

• 55 225
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
mima_r

http://www.arlen.bg/product/2078/boya-za-kosa-dalgotrayna-alfapa … 0ml-oksidant.html това е боята.
Взех си цвят 5.1 .
Искам цвета ми да е естествен затова се спрях на този цвят а и е най близък до косата ми Simple Smile
JLo те пращат мостри за да ни зарибят.Аз не поръчвам толкова често от Арлен.Основно търгувам от златната и затова предполагам ,че имам толкова мостри  newsm78.
Ще видим като си пусна по голяма поръчка следващия път дали ще имам мостри.
Замислям да си взема Безвреден ефективен шампоан за обем без сулфати и парабени с екстракт от хайвер Alterna Caviar Bodybulding Volume Shampoo
  до сега не съм си взимала толкова скъп шампоан и ще го съчетая с балсама.
Ако си взема маската ще ми дойде нагоре финансово .

# 421
  • Варна
Благодаря за съветите момичета  Hug
 Не разбирам особено от състави, но май всичко, което имам към момента е хидратиращо  Thinking
Определено съм имала проблем със сухотата, който мисля, че малко по-малко започнах да преборвам. Снимката все пак е стара, от сухия ми период, така да се каже, с нея исках само да онагледя накъсването в горния пласт.  Това е снимка от последното ми подстригване преди месец, простете на лошото качество:
http://prikachi.com/images/624/8468624F.jpg
За Марокан... не исках да се изказвам негативно, но на мен изобщооо не ми харесват и се радвам, че взех малки разфасовки, а не големи бутилки, както възнамерявах. Мисля, че ми идват тежки- имам хидратиращия ш+м за фина коса, както и маската Repair- сплескват ми ужасно, спластяват ми косата, виждам единствено прекрасен блясък. Нищо от изброените похвали в темата не виждам при мен  ooooh! Което отново показва, че колкото и различни продукти-толкова и различни коси.
И като съм започнала с оплакванията  Mr. Green- сигурно съм единствения недоволен клиент на Арлен. Имам две поръчки от тях- първата се забави 1 седмица, нямали продукта наличен, обадиха ми се-добре. Аз поръчки от чужбина получавам по-бързо.. но да кажем, че не е тяхна вината все пак. Имах мостра на Кюн за боядисана коса- ами добре, ама не всички се боядисваме. С втората поръчка помолих към ампулите Аминексил, ако имат да ми пратят накрайник, с който да ги нанасям, като ако е нужно ще го заплатя, както и поисках мостра на Кенди олиото- момичето беше много мило по телефона, обеща да добави мостри и накрайник, ако имат наличен. Е, аз пак получих мостра само на Кюн за боядисана коса... С мнението си не ангажирам никого и не искам да прозвучи хейтърско, но предпочитам за себе си чуждите сайтове  Peace
Просто понякога се чуват само положителния мнения за даден продукт или сайт, но не винаги всичко е само черно и само бяло. За мен лично е хубаво освен хвалбите, когато има и критики и недоволства, да бъдат споделени.  Peace

# 422
И аз предимно Кюн за боядисана получавам  Laughing, а толкова да не ми харесва тази серия  Joy hahaha и въобще никоя серия за боядисана до сега не ми е харесала.
А накрайницци имам 2- в 2 поредни поръчки си купих ампули и ми сложиха и двата пъти накрайниче Mr. Green Абе нещо не ме харесват, аз такива мостри не получавам никога.
ra4oni_bonboni с малко грижа косата ти има данните да бъде истинска грива  Heart Eyes къдравелките ще ти помогхнат тук, аз съм съвсем различен тип коса и не бих могла  Thinking

# 423
  • София
Аз също съм имала поръчки с по една мостричка само. Всъщност, всяка поръчка - различно. Понякога имам една мостра, понякога куп ... не зная на какво се дължи. Пазарувам 90% от тях, от Рибата, само каквото го няма в Арлен.

Чаровна, благодаря за отзива за спрея  bouquet

# 424
  • София
Пиша нов пост, за да го отделя от предния -

Има добри новини относно Наши в Арлен, говорих с тях лично  Mr. Green
Съвсем скоро ще се разберат! Мисля, че ще е некоректно, ако го разпространя във форума, но уверявам ви, дойде ли момента, всички ние, клиентите ще разберем! Но не се безпокойте, Наши има онлайн, и ще има!!!
Знаех си, че няма да ни оставят  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 425
Edora, косата ти суха и без блясък ли е? Косъмът прав, грапав, сух, твърд ли е?
Иначе това е реконструктора, използвам го заедно с шампоана за изтощена коса http://www.zlatnaribka.com/aphogee/shampoan-za-iztoshtena-kosa-a … maged-hair-473-ml
Щом косата ти се чувства добре след протеини, значи накъсването не е от това. Все пак пробвай да нанесеш кокосово масло преди миене за няколко часа. Или пробвай да редуваш хидратация и протеин и отбележи дали ще има разлика след няколко седмици. Peace

______Freya_______ , суха ми е коста, без блсък. Тя по принцип винаги ми е била суха, т.к. е къдрава. Косъмът в момента наистина е грапав, но не мога да кажа че е твърд, дори ме дразни колко мека става след хидратация. Мисля да взема рекнструктора, пък ще видя дали ще се чувстава добре с него косата ми.  Peace Иначе се старая да редувам сериите, но може би не съм нацелила правилния протен и "моите" хидратиращи продукти.

# 426
Вив споделям снимки без светкавица на дневна светлина.
Косата ми е лъскава и блестяща  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и с моята малка МP камера да се вижда така значи наистина е доста бляскава
Скрит текст:

Скрит текст:

предната камера ми е 1,5 мп Simple Smile А познай ако е повече колко много ще си личи блясъка на косата.
След термото на марокан косата ми е мека не е твърда .Ще видим дали ще ми омазни косата по бързо през следващите дни.Напръсках и със спрея за блясък  Joy hahaha .
И косата ми май е пораснала след голямото подстригване...
Мисля си ,че е от шампоана на наши антикосопадния  newsm78

Скрит текст:
Четката на Марокан ми хареса.Много бързо си изсуших косата.А може би защото ми е къса  Mr. Green , но като никога не е стърчаща насам и на там най отпред е добре изглеждаща.Доволна съм.И боята не е лоша , не е супер тъмен цвят.Естествено кестеняво е вижда се на снимките .

П.С Лака ми се е обелил успях да го изчистя , но няма да прави нови снимки за да качвам и да съм във вид  Embarassed

# 427
  • Чукарландия
П.С Лака ми се е обелил успях да го изчистя , но няма да прави нови снимки за да качвам и да съм във вид  Embarassed

Абсолютно недопустимо е с такъв лак да се снимаш!  Joy Joy Joy

Страхотна коса и блясък, Чаровнице!  Heart Eyes

# 428
Чаровна, пораснала не ми се вижда, но е по обемна  bouquet
Страхотна е прическата, опитай другия път да я направиш небрежна, като на любимата ни снимка  Laughing

# 429
Вижте какво виждам във фейсбук, момичета:
Скрит текст:
https://www.facebook.com/zlatnaribka.senses/?fref=nf
Търсим жената с най-изтощената коса! За да й подарим пълно възстановяване!
Zlatna Ribka Senses стартира нов проект, в който недостатъка ще бъде най-голямото ти предимство. Ти можеш да си главната героиня.. ако косата ти е изтощена.
От днес, всеки месец ще подаряваме по една възстановяваща терапия ColorpHlex на коса, която в действителност има нужда от спешни мерки.
Ако твоята коса е преминала през тежки химически процедури, ако е обезцветявана, третирана, накъсана, суха, цъфтяща... Изпрати ни нейна снимка на лично съобщение. Ние ще изберем коя от кандидатките ще получи пълно и безплатно преобразяване.
Очакваме те!
Аз не мога да се класирам за това с полу-естествената ми коса и кичури на краищата, но дано на някоя  е полезно. Hug

Аз както се борех за повече хидратация сега почвам да правя комбинации така, че само маските да са силно хидратиращи. Половината ми коса от корена е естествена, дължините с израстващи кичури и силните шампоани взеха да ми идват тежки. Crazy Добре че са 1-2 такива и с редуване ще ги изхабя.  Mr. Green Иначе се радвам много, че нещата вървят към подобрение, а и повечето ми продукти съвпадат с нуждите на косата - рядкост за мен допреди известно време. Party

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 17:43 от Анонимен

# 430
  • София
Чаровна, разкошен блясък, а цмета и прическата са супер!  Heart Eyes
Последен въпрос относно спрея  Blush усеща ли се като продукт върху косъма?
Би ли могъл да "развали" усещането на хлъзгава и жива коса?

# 431
  • София
Момичета влизам набързо, без да съм чела темата отначало за да споделя, че имам код, който дава 20% отстъпка на всички /дори и намалени продукти/ в www.beautyexpert.com Поръчах си едни неща на Шу Уемура /Мишелчето   Heart Eyes се интересуваше/ които първо имаха 20% намарение и ми се намалиха с още 20%.
Кода виждам, че е още активен /независимо, че съм поръчала/, но може да се използва само през линк, който са ми пратили. Ако някой иска нещо да поръча да ми пише на лични да се разберем.

Освен това ето този сет на Алтерна е на много добра цена и с допълнително отстъпка от 15% с код BELLE15 става 31 лири.
 http://www.hqhair.com/alterna-caviar-replenishing-moisture-duo-g … -20/10850180.html

-----------------------------
Сега съм се залисала - после ще се върна да ви чета колко много сте изписали.
 bouquet bouquet bouquet

# 432
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Точно в тази тема няма да намерят ' жената с най-изтощена коса".  Mr. Green

# 433
Момичета, имам нужда от наистина бърз съвет  Mr. Green На клик разстояние съм да поръчам двете маски на Алтерна с хайвер- протеиновата и хидратиращата  Rolling Eyes Някой ползвал ли ги е, дали си заслужават парите, защото съм решила, че е редно някога в живота си да ги ползвам  Laughing И сега смятам е подходящия момент  Mr. Green

# 434
Edora, в такъв случай мисля че косъмът ти просто е слаб и има нужда от подсилване. Тоест комбинация добра хидратация и протеин.  Peace Нездравият косъм лесно се омекотява, но и лесно се къса, поне моята коса след като изрусих дължините няколко поредни пъти, беше по този начин.

Точно в тази тема няма да намерят ' жената с най-изтощена коса".  Mr. Green
Нали  Mr. Green Пък и ColorPHlex на дали ще оправи изтощената коса  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт