Професионални серии за коса - тема 88

• 55 237
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Да попитам за лилавата серия на CHI  някой използвал ли е добра ли ? Дава ли обем ?
http://www.zlatnaribka.com/chi/magnified-volume--za-super-obem/s … ied-volume-355-ml
Aз преди време ползвах шампоана за обем на Чи и ми харесваше, но го усещах хидратиращ, обем не получавах от него. Освен това като го ползвам на няколко поредни миенета сякаш по-бързо ми се омазняваше корена. Не съм ползвала балсама към серията. Обем ми докарваше пяната и лака на Чи, но пък имаше едно леко лепнене, което ме влудяваше. И трите неща имат лек аромат на теменужки, или поне аз ги усещах така  Laughing
Аз днес си получих поръчката от Арлен изпратили са ми само една мостричка на шампоан на Кюн, но пък съм доволна от новите неща и като пробвам ще докладвам, бялата ампулка от Про Файбъра се чудя с какво да я съчетая, защото нямам нищо от серията. Ако някой има предложение да не си мълчи Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 12:54 от aiki_ira

# 406
Цитат
Цитат на: luliiii в вт, 17 ное 2015, 12:25
Моля,кажете какво е мнението ви за този шампоан http://www.arlen.bg/product/99/shampoan-za-blyasak-sas-zlatni-ch … e-d-or-250ml.html,той е хидратиращ нали?
на мен не ми хареса особено...  хубаво мирише и всичко, но ми се омазняваше косата по -бързо. нещо не се разбрахме и аз не знам защо. моята коса не е изрусявана обаче. Very Happy
+1  и на мен ми омазняваше по-бързо,другия без частиците май ми действаше по-добре. И един въпрос някой ползвал ли е товаhttp://www.arlen.bg/product/2422/krem-za-izpravyane-i-izglazhdan … -cream-200ml.html или нещо подобно за изправяне. Косата ми има 2-3 чупки, които много ме дразнят и заради тях ползвам преса. Много ми се иска да я махна, затова си търся нещо което да ми помогне при сушенето със сешоар ,а не се справям много добре с него.

# 407
  • Варна
Аз ни в клин- ни в ръкав се включвам на средата на темата. Професионални продукти използвам от по-малко от година, откакто ви открих  Hug Все още се лутам доста в избора си, трудно и е да определя  от какво точно се нуждае косата ми и стрелям доста на посоки в покупките. Сега отново идвам с въпрос- горният пласт ми се къса ужасно и не знам каква е причината и на какви продукти да се спра. Използвам сешоар зимата, тъй като косата ми е дълга и сама изсъхва доста трудно. Това със сигурност е и една от причините за накъсването. Откакто ви чета, разбрах за термопротекторите, сдобих се и с такова чудо, но понеже гледам да не пръскам в корените, може би те остават незащитени и от там идва и накъсването. Моля препоръчайте с какво да се справя с него. Прилагам една снимка, която вече съм пускала, за да онагледя за какво иде реч:
 http://prikachi.com/images/378/8160378E.jpg
Тук не съм използвала никакви финиши и нищо за оформяне, но дори да оформя с крем за къдрици, този най-горен пласт все си стой опърпан, накъсан и разхвърчан  Thinking
Насочила съм се към термо-спреят Дисциплин, но ме притеснява да не отнема от обема. Какво ще кажете за него?
Отдавна се каня и на Редкен Екстрийм, но не знам дали няма да ми дойде твърде тежка? Моля за сравнения на маската и балсама и кое е по-неутежняващо? Благодаря ви предварително!
Някой питаше за серията на Матрикс  Oil Wonders- използвала съм само  крем-олиото- много ми харесва, оформя много естествени чупки, няма грам чувство за сухота и лепкавост, леко е.
Липсват ми къдрокоските  Белисима и Жана  Sad
П.П: Извинявам се, че не мога да допринеса за темата със съвети и се включвам само с въпроси, но съм  в опознавателен период и за момента само черпя от вашите знания  и опит. Много сте ми полезни и ви благодаря, че отделяте от времето си да споделите знанията си  Hug

# 408
  • София
Рачони, според мен на твоята къдравелка й трябва супер хидратация.
Нещо от типа на Наши арган, Фк ексремната хидратация, нещо силно. Пробва ли да сложиш от оранжевите концентрати на Керастаз?

Момичета, защо спират Наши?  Cry Защо?!?! Къде има инфо по този въпрос?
Направо съм болна, без маската арган не искам да оставам ...

# 409
Аз май реших за екстремна хидратация да пробвам Джойко след като ФК ми едват слаби, а с Морокан не ми се рискува, след като преди ми е била слаба. Но се чудя и за sexyhair. Или интегрити на МШ.

Вивче, във Фейса рибоците писаха, че Наши променят политиката и вече няма да се продават ОНЛАЙН. Днес е последният ден, в който могат да се поръчат. Но пък казват, че ще продължат да ги продават по физическите им магазини. Така че, не е като да го няма тотално. И мен ми стана гадно, след като най-накрая намерих нещо, което има шансове да ми помогне да преборя накъсването.

Мерси момичета! Цветът ми е естествен, никога не съм се боядисвала...  Blush Не ми се мисли като се наложи след време, живот и здраве.

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 18:12 от Епона

# 410
  • Пловдив
Да споделя впечатления снощи ми пристигна
Pureology Purify Shampoo и балсама им за обем преди малко се изкъпах с шампоана и получих някакво дежавю с ДМО с вечерната иглика, освен миризмата и същото втвърдяване на косата, което пък с балсама се оправи на мига, сега усещам косата жива и мека като я изсуша очаквам и обема да е добър Praynig

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 14:35 от astravera

# 411
  • Стара Загора
Рачони и аз мисля,че имаш нужда от хубава хидратация  и продължавам да си хваля хидратиращите джойковци ш+б  направи 3/4 последователни измивания изцяло хидратиращи после може и протеин да сложиш но нека първо хубаво да хидратираш косъма,може и маслени маски преди миене да включиш с рициново,кокосово масло,не мисля,че трябва да те притеснява обема на косата защото с риск да ми се обидиш той в момента ти идва от сухотата на косата ,когато е добре овлажнена и хидратирана ще е и по-пригладена и тежка естествено Peace При мен също добре хидратира и серията митик ойл ш+м.....също и мароканската с кафявата капачка(не веднъж е хвалена)дано съм ти била полезна ,......А НАШИ сега от къде ще купуваме Twisted Evil

# 412
Edora, косата ти суха и без блясък ли е? Косъмът прав, грапав, сух, твърд ли е?
Иначе това е реконструктора, използвам го заедно с шампоана за изтощена коса http://www.zlatnaribka.com/aphogee/shampoan-za-iztoshtena-kosa-a … maged-hair-473-ml
Щом косата ти се чувства добре след протеини, значи накъсването не е от това. Все пак пробвай да нанесеш кокосово масло преди миене за няколко часа. Или пробвай да редуваш хидратация и протеин и отбележи дали ще има разлика след няколко седмици. Peace

Епона, кои са ампулите на Наши? Косата ти изглежда прекрасно след комбинацията!

FreakOnALeash, направи дълбокопочистващ шампоан с лек балсам, лека маска. На следващото миене направ дълбоко подхранване, с масла преди миенето или с маска след шампоана, която да загрееш със сешоар.  Peace

marcela1, с Колестона няма да сбъркаш, разкошна боя е. Покрива изцяло белите коси, цветовете са дълбоки, наситени и трайни. Косъмът става гланциран, мисля че това е запазена марка на Велла боите.  Peace

# 413
Моля,кажете какво е мнението ви за този шампоан http://www.arlen.bg/product/99/shampoan-za-blyasak-sas-zlatni-ch … e-d-or-250ml.html,той е хидратиращ нали? http://www.arlen.bg/product/1072/momentalno-vazstanovyavasht-sha … pidium-250ml.html мисля и двата да взема единият да е за хидратиране а другият протеинов,как мислите? Косата ми е изрусена?
Все още имам от митика със златните частити.Много ми харесва .За лятото е най подходящ според мен защото тогава не ми омазняваше косата а сега в по студения сезон забелязвам леко омазняване на косата .
Има силен аромат .И след баня косата ми ухае много .
На мен нещата от арлен ми пристигнаха Simple Smile .
Доволна съм много.В момента съм с боята наклепана.
Набързо като пристигна кашона се хвърлих и разтворих.
С изненада видях много мостри Simple Smile Като два вида са на Алтерна /caviar/ и Алтерна /bamboo shine/ две опаковки на марокан ойла едно за тънка и едно за нормална коса по 10 мл за колко време ви стигат  ?Тези които сте ги получавали? В мострите има шампоан на кюн so pure в шишенце и мостри на шампоан на кюн care line , плюс мостри на лилата и на зелената серия на про файбър и една бяла ампула.Голямо пробване ще пада.Може и сред някои от мострите да намеря моите нови шампоани  Heart Eyes .
Набързо се напръсках преди да се боядисам едната половина на косата с keune brilliant gloss Simple Smile E едната половина на главата косата ми доби блясък наистина и стана бляскава и лъскава  което не успях да си го обесня.Той си е спрей за блясък де .Дори се вглеждах да нямам случайно някой брокатени частици защото беше много лъскава и беше започнала да ми се омазнява леко а с този спрей някак си ми стана на момента мека.
Силно ухае обаче и предполагам ,че миризмата ще се задържа доста.
Пробвах и марокана термо защитата на един кичур сух.Леко ми втвърди косата и все едно има лека фиксация.Сега като се изкъпя ще пробвам и на влажна коса с новата четка  Heart Eyes .Четката изглежда страхотно и понеже и нея пробвах на бързо няма да скубе.Страхотна е Simple Smile

# 414
  • София
ra4oni_bonboni, според мен спрят дисциплин ще е много слаб за твоята коса, а и много неикономичен. Може би продукти тип крем биха ти вършили по-добра работа.

Някой по-нагоре беше питал за боядисването с Иноа. Аз снощи пак се разминах с Велата, всички фриз.ори винаги ме увещават как Иноа е по-добрия и по-щадящия вариант в моя случай, а и не намерих цвета, който искам. За нанасянето: на суха, неизмита коса, стоях 30 мин, после леко се отмива с масаж, след това стандартно шампоан+маска.

# 415
  • София
Чаровна, казваш, спрея много блясък придава  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  А някакво слепване, лепнене? Усеща ли се по някакъв начин?
Пожелах го  Crazy

Скрит текст:
Арлен наистина са страхотни. И на мен половината ми кашонче беше с мостри на сто неща. Радвам им се като малко дете, макар че рядко стигам да ги употребя, събирам си само  Laughing

Успокоих се за Наши, щом поне във физическите магазини ще може да се купят. Вярно, предпочитах Арлен, но какво да се прави.

# 416
Скрит текст:
Чаровна, казваш, спрея много блясък придава  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  А някакво слепване, лепнене? Усеща ли се по някакъв начин?
Пожелах го  Crazy

Скрит текст:
Арлен наистина са страхотни. И на мен половината ми кашонче беше с мостри на сто неща. Радвам им се като малко дете, макар че рядко стигам да ги употребя, събирам си само  Laughing

Успокоих се за Наши, щом поне във физическите магазини ще може да се купят. Вярно, предпочитах Арлен, но какво да се прави.
Да Вив доста бляскава ми стана косата.В предвид ,че цвета ми е никакъв и ми беше много интересно да видя колко блести.
Сега съм с боята на алфапарф с ботокс ефект .
После ще се изкъпя и с витамино колор на лореал безсулфатния и ще си сложа маската също от тази серия.Ще пропусна обаче този спрей .
http://www.zlatnaribka.com/sprey-10-v-1-loreal-vitamino-color-aox-190-ml имам го пише ,че омекотява а на мен леко ми втвърдява косата  newsm78

# 417
чЕСТИТО ЧАРОВНА!

Аз малко се разочаровам като ви чета, аз такива неща не получавам, само някоя мостра на Кюн....  Rolling Eyes а искам и аз така пък  Outta Joint

# 418
Скрит текст:
Чаровна, казваш, спрея много блясък придава  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  А някакво слепване, лепнене? Усеща ли се по някакъв начин?
Пожелах го  Crazy

Скрит текст:
Арлен наистина са страхотни. И на мен половината ми кашонче беше с мостри на сто неща. Радвам им се като малко дете, макар че рядко стигам да ги употребя, събирам си само  Laughing

Да Вив доста бляскава ми стана косата.В предвид ,че цвета ми е никакъв и ми беше много интересно да видя колко блести.
Сега съм с боята на алфапарф с ботокс ефект .
После ще се изкъпя и с витамино колор на лореал безсулфатния и ще си сложа маската също от тази серия.Ще пропусна обаче този спрей .
http://www.zlatnaribka.com/sprey-10-v-1-loreal-vitamino-color-aox-190-ml имам го пише ,че омекотява а на мен леко ми втвърдява косата  newsm78

Здравей, заинтригува ме боята, която спомена. Може ли линк?

# 419
marcela1, с Колестона няма да сбъркаш, разкошна боя е. Покрива изцяло белите коси, цветовете са дълбоки, наситени и трайни. Косъмът става гланциран, мисля че това е запазена марка на Велла боите.  Peace

Благодаря много  bouquet , после ще дам отзиви!

Общи условия

Активация на акаунт