"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 2

• 108 929
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
  • на пясъка при черупките от миди
Благодаря, Kama4e Simple Smile

# 181
И аз гледам Ифет
Скрит текст:
Алииксан прочете писмото, бяха пред развод, но Джемил му каза, че той е виновен за всичко и Ифет много го обича. После дадоха след 3месеца, че вече й е простил и т.н. ...

# 182
Лелей, тия сценаристи ще ни побъркат. Влаааачат, влааачат една случна по найсет серии
Не знам колко влачат, но бременността на Бахар е поне 100 серии.  ooooh! #Crazy

# 183
Кемал скоро ли ще разбере, че бебето на Бахар е негово? Ейлюл и Фериде кога ще разберат, че са сестри? Нямам търпение на някакво, каквото и да е развитие на филма Rolling Eyes

# 184
Да,  ама май Бахар губи бебето и Кадер му се обажда да му каже,  през това време той е на седянката и се разправяха с Берат,  искаше да го запали и като разбра,  че бебето е загубено и полудя. Спря го Шахин (бащата на Бахар).  Поне това разбрах аз,  трябва да се случи след около 20тина турски серии. Значи при нас по-рано (нали сливат серии)

# 185
А не го е загубила,ражда го,след хиляда перипетии обаче,пет-шест пъти беше на път да го изгуби Юсуф. Heart Eyes

# 186
Може, аз не успях да разбера какво точно каза Кадер.  Бахар беше в болница и Кадер се обади на Кемал много притеснена и каза нещо за бебето. Тогава Кемал изкукурига.  После следва развод, Берат получава в съда куфар с пари и така.  

Днес ми стана мъчно за Хандан, честно. Въпреки че е отрицателен герой,  аз си я харесвам.
А някой гледа ли турската серия, че заспах с бебето. Последно вчера дадоха,  че Фериде е жива и пробълнува името на Джунейт,  а Бахар ще се жени за доктора.  Кемал па си спомни думите на баща си за Юсуф и се върна при Инджи. И пак лакардии.  Сега и бахарката ли ще се ожени напук на Кемал и ще гледаме май като индийските сериали.
Не искам да ме хваща съдбата на баба ми,  ебаси.  Да гледам цял живот един сериал и да не му доживея края.   Rolling Eyes Cry Joy

# 187
Ейййй...тия ми съсипаха Ханданчето,добре,че е тя та да не умрем от скука!
Бахаркта,поне взеха да я гримират малко по-добре,че по едно време беше мн зле в главата.

# 188
Уф,  бех навън с бебока.  Как така Хандан е в къщата на Умут?  Да не би да е оная серия,  дето Хандан припадна на пътя и Умут и Кадер я прибраха.

# 189
Да точно тази серия е.Тя припадна в ръцете на Кадер и двамата с Умут я прибраха защото няма къде да отиде.А аз да попитам майката на Тунч няма ли да се оправи и да се появи по някое време.

# 190
Е аз навън с бебето, ама май много съм изтървала. Кога е плипадала Ханданката? В петък ли? И по какъв повод?

# 191
В днешният епизод припадна.Баща и починал,майка и я изгонила,а Осман Козан не я иска защото вече е бедна нали баща и фалира преди да почине.А тя явно е и нещо болна има температура,Кадер я срещна развика и се и явно тя не издържа и припадна в ръцете й.

# 192
Надето, благодаря зъ съмърито. Може да погледна началото на серията, явно е имало какво да се види.

# 193
Гледам сега днешната серия...каква е играта на каката, която седи в бара и следи Ферман  newsm78 То ясно, че преди са били гаджета, ама е смешно. В това малко заведение, тя го зяпа, а той уж не вижда, та и ходи да пита бармана.
Бахарката хич не ща да я коментирам  Crossing Arms
Оначе поредната серия с разтегнати локумииии ooooh!

# 194
Днес стана ли нещо интересно,  някой има ли време да разкаже? Бях навън и гледах само турската серия.
И там лакардии,  Бахар се ожени за дъртия доктор.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт