"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 2

• 108 931
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Аз мисля, че си спомни, че я е изнасилил - "чуваше" в главата си писъците на Бахар и молбите й да я остави на мира. Изпуснах как, но в чифлика се озоваха Кдер, Бахар и Берат и там му казаха, че я е изнасилил. Бахар му каза, че детето й е от Кемал.

# 166
Много, много ми падна и Ферман! Sick
Но той, който си го влече - си го влече!
Айде за жена му ясно, но защо като гледаше и снимките на Мине и на тях се мръщеше така?! #2gunfireОтвратителна мусура направи! Sick
Който е наясно, нека разкаже какво общо са имали майка Зьохре и любовницата му!...Че ми стана мн.интересно там!

# 167

Който е наясно, нека разкаже какво общо са имали майка Зьохре и любовницата му!...Че ми стана мн.интересно там!

Не съм наясно, но си мисля, че той е имал връзка с тази жена, а Йълдъз е била влюбена в него. Зюхре й плаща за да се махне от живота му и Ферман да остане за Йълдъз и така и става... така си мисля аз, но дали е така ще стане ясно Peace

# 168
И аз си мисля нещо такова, но Зьохре май и каза нещо от сорта - да не си слага грях на душата? newsm78
Това ме усъмни...

# 169
Хм, ами дано да кажат днес нещо... да видим Simple Smile

# 170
Аааа, ето.. Йълдъз е била бременна вече, когато Ферман е залитнал по тая. На сватбата им е била в 3тия месец и явно тогава е пометнала и не е могла да задържи бебето. Затова Зюхре се е намесила...
Честно казано обаче аз не мога да се сърдя на Ферман, че залитва. То не бяха лъжи, не бяха тайни, не бяха вманиячавания за забременяване - тя го е побърквала. Колко пъти стана да го лъже за щяло и нещяло Naughty Аз не го виня

# 171
Умут в действие.  Sunglasses Joy
И аз Ферман не го виня,  то в семейство на луди отвсякъде.
Скрит текст:
Фериде е жива ей,  снощи зяпах турските епизоди.

# 172
  • на пясъка при черупките от миди
Лелей, тия сценаристи ще ни побъркат. Влаааачат, влааачат една случна по найсет серии и после пляяяяс сто неща се случват в една  hahaha

Бератчо пак каза наполовина истината, а Бахар какви погледи мята, направоооо много тъпа героиня са замислили, едва ли има толкова в действителност  ooooh!

# 173
а Бахар какви погледи мята

Да, Бахар като вземе да си криви погледа така.... все едно с двете очи през шпионката ще види  ooooh!

# 174
Вече ми писва от тези лакардии Берат,  Бахар.  Видяхте ли очарованата физиономия на козел Осман,  когато разбра за бедната,  фалирала снаха?  Joy

# 175
Да ви кажа честно и аз не го виня Ферман,жена му веднъж не се замисли за брака им,все ходи на ляво на дясно то не беше да се бърка в живота на Джунейт,да не иска фериде после пък да я иска,да се занимава с Тунч,и при Бахар да ходи и след майка си и баща си да бяга,да не говорим за всичките лъжи дето ги наговори,на мен ми се струва че много издържа Ферман,хич не я съжалявсм нея всичко сама си направи.
А относно случката с любовницата му и Зюхре в миналото,аз пък се чудя дали това което каза Зюхре за бременоста на Йелдъс не е пак някоя измислица за да може тази наистина да го остави на мира.

# 176
  • на пясъка при черупките от миди
Да питам за друг сериал, че в тяхната тема са мноооого напред и така  Embarassed
Скрит текст:
Здравейте, момичета  Flutter

Мисля, че гледате сериите доста напред, но да ви попитам за тези по Нова ТВ. Алиикса в крайна сметка прочете ли писмото на Иффет и разбра ли, че Джамил я е изнасилил и че са щяли да се женят и за бебето и тн??

# 177
Боже мой #Crazy тва Бахар, много тъпо бе. Вече едва ги издържам там техните глупости.  Много по интересно ми е да гледам Фериде, Джунейт и другите отколкото тези психопати newsm78

# 178
Във всеки филм или сериал се опитват да има нещо получително,но в тозиииии...нямам думи!!!
Бахар е отрицателен герой,не е жена за пример...това е едно недоразумение!
Взе ,че върна насилника си...ШОК,ШОК!!!
Тя е загубила разсъдака си,ако изобщо някога го е имала!
Тия сценаристи са чисто лудиииииии,няма такъв образ като Бахар...

Последна редакция: пт, 04 дек 2015, 16:09 от Dulse

# 179
  • ГО
Да питам за друг сериал, че в тяхната тема са мноооого напред и така  Embarassed
Скрит текст:
Здравейте, момичета  Flutter

Мисля, че гледате сериите доста напред, но да ви попитам за тези по Нова ТВ. Алиикса в крайна сметка прочете ли писмото на Иффет и разбра ли, че Джамил я е изнасилил и че са щяли да се женят и за бебето и тн??
Да, прочете писмото и разбра всичко.

Общи условия

Активация на акаунт