"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 2

• 108 850
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
Днес не можах да гледам нацяло филма, но от където каквото хванах е това:
Скрит текст:
Зюхре е при Фериде, ядосва се на Джунейт, че е женен, а е при бившата си годеница. Обиюа Фериде, но не  е съгласна с поведението на сина си. Тунч отива да види Фериде. Прегръщат се, а тя му пише, че много й е липсвал. Тунч й е купил рокля и Фериде му е благодарна.  Фериде му написва, че е щастлива и че след като Джунейт е оставил Ейлюл, те отново са заедно. Тя е щастлива, а Тунч се скомфузи, защото знае колко ще я боли Фериде след като научи истината.
Чичото на Фериде изигра Осман Козан и Ейлюл, каза им, че знае, че са го излъгали и с помощта на Назире намери Фериде. Мюфит за малко да се изтърве, че Ейлюл е снаха на Козан, но Назире го поправя. Той е очарован от поведението на Фериде, казва, че лелята я е възпитала на смирение и учтивост.
Осман Козан е побеснял и търси кой е казал на г-н Мюфит за измамата му и погва Назире, изгонва я, но Зюхре я защитава и казва на Осман, че именно тя е разказала всичко на г-н Мюфит. Назире се извинява на г-на Зюхре, но тя я успокоява, че ако не Назире, то лично тя е щяла да му каже.
Малко изпуснах, но Кемал явно е подал жалба срещу Берат, за дето се съмнява, че е отвлякл Хандан, но полицията няма доказателства и пускат Берат. Той тръгва, но Кемал го последва с колата. Берат сякаш отива при Хандан, но забелязва, че е следен и се скрива, а после сече пътя на Кемал. Берат отива при Хандан и я кара да се обади на Кемал за да го излъже, че е била разтроена  и не е пленица на Берат. Тя иска да му каже истината, но той я заплашва с нож. Излъгва го, че е в тях, но Кемал чува специфичен звук и се осъмнява отново. Затварят телефона.
Севги се обяснява на Кадер и Бахар, че всичко, което го прави, го прави за тях двете и когато станат майки, тогава ще я разберат. Севги изхвърля нещо в боклука и в коша за боклук намира хапчетата за Бахар, но момичетата я излъгват, че са били с изтекъл срок на годност и за това са го изхвърлили, но Севги купува нови.

# 31
Джунейт е излъгал Фериде, че не е женен, така ли? Shocked

# 32
Момичета, някоя гледа ли днес турския епизод?
Джони, ти си на друга вълна мила, не ти е до нас. Бързо и леко раждане мамче.
Добре, че е Шахин да озапти тая кокошка Севги, че с нейния пачи мозък побърка децата си. Днес
Бахар ми хареса- опълчи се на майка си. Но не разбрах какво отговори Шахин на Демир, когато разкри
чувствата си към Бахар.

# 33
Джунейт е излъгал Фериде, че не е женен, така ли? Shocked
Да, вчера тя му написа "какво стана с Ейлюл", а той й каза, че са се разделили с нея и сега Фериде си мисли, че са заедно.
Не знам дали е, защото ми казахте, че по-натам Тунч и Фериде са заедно или каквото е там, но днес ми се стори, че Тунч я ревнува. Мисля, че вече е влюбен в нея. Уж казва, че й е благодарен за това, че му спаси живота, но според мен не е само това Heart Eyes

# 34
Е това не го очаквах от Джунейт Crazy

# 35
Уж да я предпази, да не я натоварва и разтройва докато е в това състояние, но не си дава сметка после какво ще й е ooooh!

# 36
Мда, кой ли ще й каже Thinking

# 37
  • ГО
Залагам на Тунч или козела Осман

# 38
Аз гледах епизода по турската тв.Шаин каза че няма да позволи да има нещо между тях. Така ми го преведоха.Много интересно беше.А за другата седмица Демир щял да предложи брак на Бахар.Мога да постна тук какво пише,но е на турски.Ако някой може да преведе ,аз ще го постна.

# 39
Online, скъпичка какво си говориха Кемал и Бахар- бяха големи сладури. Правиха се на горди и непристъп-ни но сърцата им биеха един за друг. И Кемалчо как добре го изигра - успя да си я прегърне, че и да го нахрани Бахар.

# 40
Аз не разбирам много,но той я пита защо не е извикала Инжи и тя каза,че понеже била бременна да не се притеснява. Пита я  какво прави там,тя му каза че се притеснила за него, ама направила супа и щяла да си ходи.Че бил нейното момче.Ще го гледам още веднъж,много хубава серия беше. Севгито много и се иска Бахар да се събере с доктора и да натриела носа на Кемал,но по реакциите на мъжа и ми се струва че няма да стане.Шаин пита доктора какво иска от дъщеря му,и тогава той каза че я обичал.Ох дано Кемал да каже истината на Бахар.

# 41
Сега ми преведоха какво говорят доктора и бащата на Бахар.Той казва че много я обича и Шаин му казва щом е така,да се заема и да предприеме нещо преди Кемал.Оф оф 

# 42
  • София
А Инджи и Шахин кои са? Колкото до Бахар и Кемал те ще се съберат и ще имат дете, Фериде и Джунейт също ще се съберат и ще имат дете - момиченце, но някой ще го отвлече не знам защо. Тунч ще се събере с Ейлюл. Само че не знам кога ще стане. Една приятелка ги мярва по турската и ми казва. Страшно е филмчето надявам се да го излъчат докрай шото ще е много гадно да го спрат по средата.

# 43
големи локуми голямо чудо ooooh! ooooh!

# 44
Привет, момичета.
Днес не успях да отделя много време на филма, но от тук-таме видяното и чутото...

Кемал тръгна да търси Хандан и не разбрах как, но я намери. Обади се на Бахар да й каже, че я е намерил и Берат я е отвлякъл. В това време Бахар казва на майка си пред Кадер и Берет, че иска развод, а Берат избухва и Севги най-сетне взе да вдява, че Берат не е този "мил и добър" човечец, за който тя го мисли. Щом Кемал се обади на Бахар да й каже, че е открил Хандан тя каза на глас, че Берат я е отвлякъл и той хукна към склада. Севги я пита дали Берат й е направил нещо, дори е почти убедена, че нещо е направил на Бахар, но тя отрича. Казва, че просто не го обича и не е щастлива. Берат заварва Кемал и Хандан да излизат от склада. Хандан се качи в колата, Кемал я накара да тръгне за помощ, а те останаха двамата. Кемал извади пистолет и се опита да осмири Берат, да му набие в тиквата, че Бахар и той се обичат, но Берат разбира се отказва да приеме. Берат взе от Кемал пистолета и се гръмна в главата. Кемал плаче и си спомня детството и хубавите моменти, които са имали заедно. Берат промълвява името на Бахар, а Кемал му обещава, че ще го спаси.
Назире в това време се прибира от работа и носи една чанта с билички (кръглите стъклени топчета), които са били на Берат, но усеща нещо и изпуска торбата и топчетата се пръскат по целия път. Назире веднага усеща, че ще има нещо, моли се да не е за лошо.
Хандан вече е в дома на Бахар и успява да им разкаже всичко, преди да припадне. Свестява се и им казва къде са Кемал и Берат.
Осман Козан набара Тунч и той го заведе при Фериде, но Джунейт отвори вратата и слязоха долу да се разправят. Осман бесен на Джунейт разбира се. Джунейт и Фериде се връщаха от лекар и Джунейт спря да й купува балони, но в момента, в който взе балоните една кола за малко да не го блъсне. Хвръкнаха балони-малони, но Фериде се оплаши за него и проговори. Осман каза на Ейлюл, че Джунейт е при Фериде, а той нали я излъга, че бил еди къде си. Общо взето не ми изглеждаше Ейлюл да е много притеснена Laughing тя нали се омъжи вече, пък... да ходи дето иска Laughing
Йълдъз беше на разходка в парка и до нея сяда майка с едно момиченце. Заприказват се и Йълдъз споделя за проблема си, че не може да има дете. Йълдъз взима малкото момиченце на ръце, а майката й казва, че й го оставя за малко за да иде до магазина да й купи храна. Йълдъз се зарадва, че ще има малко време с детенцето, но майката така и не се връща. Йълдъз тръгва да я търси, но не я намира и намира в чантата писмо от жената, която й разказва, че тя не може да се грижи за детенцето и я моли да я пази, обича и закриля (не видях и не разбрах кога е писала писмото - дали предварително за някоя случайна жена или за Йълдъз специално...). Йълдъз се прибира с момиченцето в тях и се чуди как ще казва на всички.

Мисля, че това беше в общи линии днес Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт