"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 2

• 108 671
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
  • ГО
Какво ще стане с Йелдъз и детето? Предполагам, че ще го върне, ама ще се е привързала към него и ще страда много. Горката! Как не може да забременее Sad Казвате, че в новите епизоди е бременна, ама нали се разделя с Ферман, от кого забременява? Това значи ли, че тя репородуктивен проблем няма, а Ферман има?

# 46
Тя днес докато беше в парка каза на жената с детенцето,че няма проблем със забременяването,забременява но не успява да износи детето.

# 47
Тя днес докато беше в парка каза на жената с детенцето,че няма проблем със забременяването,забременява но не успява да износи детето.
Точно така, извинявам се за недоуточнението. Peace

# 48
Връщат детето,после нещо се скарват с Ферман и той отива в един бар и там среща една жена(май преди е имал връзка с нея) и известно време е с нея,но после пак са заедно с Елдъз.Тя забременява но губи бебето. Сега в новите епизоди пак е бременна, но не казва още на Ферман,за да не се разочарова ако пак стане нещо.

# 49
A скоро ли ще се съберат Кемал и Бахар(за епизодите които дават по Нова тв имам в предвид) ?

# 50
 Някой разбра ли къде е Инджи?

# 51
Инджи е извън страната, така пише в страницата на фейса.
Момичета, раждането ми мина много тежко и с усложнения, но е важно, че днес в 11:25 на бял свят се появи бебе Петър, 50см. , 3060гр.
Вече сме добре и двамата!

# 52
Джони, ти какво правиш във форума мила? Като зададох въпроса си мислех, че ти ще ми отговориш и после се сетих, че имаш други ангажименти.А гледа ли фрагмана следващия-ще има преследване май
и предложение за брак?

# 53
Инджи е извън страната, така пише в страницата на фейса.
Момичета, раждането ми мина много тежко и с усложнения, но е важно, че днес в 11:25 на бял свят се появи бебе Петър, 50см. , 3060гр.
Вече сме добре и двамата!

Живии здрави да сте и двамата. Hug bouquet

П.П. Моят Петър се появи на бял сват на днешната дата дата преди 17 г., в 11:50 ч. Simple Smile

# 54
Мамче, честито. Радвам се, че всичко с теб и бебо е добре. И аз имах такова тежко раждане със секцио по
спешност, но всичко бързо се забравя след като гушнеш маника. Той вече е на 16г.- Пламен

# 55
В реанимация съм. Развличам се.
Не съм гледала, това за Инджи го четох миналата седмица.
Благодаря Ви.  Hug

# 56
Честито бебе Jony,да ви е живо и здраво!
За следващия епизод доколкото разбрах пише,че Демир подготвя романтично предложение за брак и се надява Бахар да приеме.А Кевал и Бахар са в хотелските си стаи и се сънуват един друг.
А за епизодите по Нова скоро ще се съберат и ще се оженят.

# 57
Еееее Jony съжалявам, че е било тежко, но разбира се най-важното е, че всичко е минало и вече сте добре с бебе Петър (обожавам това име - баща ми се казваше Петър). Бързо възстановяване ти пожелавам bouquet

# 58
Джони,честито бебче...да ви е живо и здраво малкото юначе! Hug

# 59
Честито Джони,жилви и здрави да сте smile3525

Общи условия

Активация на акаунт