"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 2

• 108 705
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Аз обаче се успокоих, че Шахин има и друг пуловер освен тоя, с който го даваха досега. Този сивият с ромбовете  hahaha Колко серии искара с него, беше болен с температура - пак с него. Малеее тоз пуловер не беше ли пран?

Сега е с някакъв виненочервен. Да видим кога ще го смени с друг.

Joy Joy

# 601
Аз пък се чудя newsm78, Шахин го разкарваха с някакви лимузини, демек е голяма работа, пък като се разболя, лежеше в някакъв приют ли, пансион ли, абе не мога да схвана, той има ли някакви пари, или не #Crazy

# 602
Ами аз мисля че той умишлено стоеше в този пансион.Нали като беше болен и се обади на някой по телефона и каза не съм добре ще се прибирам няма смисъл да седя тук,и в същото време Кадер му остави няйакви лекарства пред вратата и той се отказа да заминава.Явно има др жилище но стои там умишлено,аз за това се чудя какво печели като се прави на беден и иска да се жени за Севги.

# 603
И защо му е притрябвал магазина, който Кемал нае?  newsm78

# 604
Има явно друго "вкъщи", нали няколко пъти каза, че имали работа тук.
Леле Берат много ме нервира.  #Cussing out
Скрит текст:
Сега изгледах вчерашната серия от Стар Тв - 911. Сценаристите май са на път пак да съберат Бахар и Кемал. Близо 500 серии са заедно, нови 100 и кусур са разделени, а да видим дали ще ги съберат и дали скоро ще снимат финал.

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 17:20 от JonyBonboni

# 605
олее, по Диема Фемили дават първи епизод... Всички с 2 години по-млади.. Джюнейт и Фериде гушнати... Кемал и Хандан и те... Хубави моменти бяха в началото, после почна да се точи...ужас.  Май ще дават оригиналните серии, по 45 мин, от 23.30 до 00.30 с реклами

# 606
Аз обаче се успокоих, че Шахин има и друг пуловер освен тоя, с който го даваха досега. Този сивият с ромбовете  hahaha Колко серии искара с него, беше болен с температура - пак с него. Малеее тоз пуловер не беше ли пран?

Сега е с някакъв виненочервен. Да видим кога ще го смени с друг.

Joy Joy

хаха... сигурно за един снимачен ден се заснемат няколко сцени с него.. за няколко серии напред. То изобщо като дадат Шахин, бързам да сменям канала, че не мога да го гледам.  Чудя се коя жена може да си падне по подобен ръб

# 607
Е как коя - Севги разбира се. Laughing Тамън са си един за друг Crazy
И аз се чудя каква е играта там. Определено Шахин е замислил нещо.

# 608
и никой не пита какво е правил тези 20 години, какво е работил, къде е живял и т.н. Сигурно и други негови деца ще изникнат напред в сериите

# 609
Замислил е Шахин нещо,ама да видим,струва ми се че развръзката в тая ситуация няма да е скоро,като знам как протакът нещата.
Честно лазано нещата около Бахар и Кемал са ми по интересни отколкото при Фетиде и Джунейт,може би защото с нетърпение чакам Берат да си го получи най накрая.Много чи е дразнещ докато Тунч и Ейлюл на моменти са ми симпатични,особено Тунч.

# 610
Берат ще си получи заслуженото малко преди края на 4ти сезон. 770и не знам си коя серия. Чак тогава умира. Дотогава е пълен нещастник.

# 611
да, тамън това щях да кажа и аз. Чак в петия сезон, дето го дават сега по СТАР,  Берат го няма. Егати и мизерника, къде не го никнеш, там се появява. Кога работи, как печели пари не е ясно. По цял ден броди и наднича зад храстите, зад ъгъла... хаха. Хандан същата

# 612
Това пък как се следят на 3м. направо ме изумява.  ooooh!

# 613
Е как чак 4ти сезон,ужас.Те хората ще забравят какви мизерии е правил в първи сезон.За изнасилването на Бахар,ще стане направо безсмислено да разбират останалите.

# 614
А, те май за изнасилването разбират по-рано. Ако правилно си спомням по време на сватбата на Умут и Хандан, Берат е в затвора/ареста, но не знам за какво, не съм гледала подробно. Вижте ги, че сценаристите са загатнали от сега, че Ейлюл и Фериде са сестри, а те реално научават чак в 3 сезон. Сбъркана работа.

Общи условия

Активация на акаунт