"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 2

• 108 700
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Всъщност трети сезон ще го гледаме някъде началото на лятото,ако не се лъжа.Нали така се пада? newsm78

# 616
Знам ли, края на втория е около смъртта на Хандан, значи някъде към 390 серия +- няколко. Приблизително по 200 серии е всеки сезон, поне тези, които досега са заснети.
Ама май така се пада май/юни. newsm78

# 617
Не мога да редактирам, минали са 24 часа, извинявам се, че пускам втори пост един след друг.  Peace
Като започнат така да хленчат ми иде да се гръмна.  ooooh!

# 618
Ехо мами, върнах се, въпреки че едва ли ме помните, защото коментирах в началото на тази тема, а и не бях много активна, но ето, че отново следя сериалчето  Wink

Тази Бахарката глупава, глупавааа, та чак се къса. Когато бяха у Севгито и тя ѝ развали женитбата с Шахин, Кемал ѝ казва да си вървят, защото вече развалиха работата, какво още има да правят там, а тя му вика „Не! Нещата ще се решат тук и сега!” и отива в другата стая и започва да зяпа ревящите си майка и сестра и буквално седи и се меси. Еми какво още иска като вече им развали „тържеството”? Тъпо същество. Ако аз бях на мястото на Кадер, така щях да ѝ се развикам, защото тя е права, само веднъж е поискала нещо - семейство и глупавото същество Бахар ѝ провали мечтите.

# 619
Абе преди и аз си казвах тия пък какво толкова,да го изслушат човека и да го разберат,и той е страдал и той ги обича,но сега като гледач как се развиват нещата с Шахин,и че хич не му е чиста работата и си еикам добре,че Бахар не го приема.
А колкото до Кадер аз пък не си мисля,че е много права едно нещо е поискала,да така е но това не е никак малко,става въпрос за съществена промяна в живота на всички.А и това,че и казват да не се бърка, и това не е првилно все пак изгоненс или не Бахар им е сестра,и тя е дете на Севги и тя има право,точно колкото всички останали да си каже мнението за тази сватба,а и е истина,че на нея не и простиха,въпреки всичките пъти в които ги моли а сега Шахин, едва дошъл и вече сватба ще има само защото Кадер иска семейство.
Попринцип много харесвам Кадер,тя е най-нормалната в тоя филм и всичко си казва винаги както и е на сърце,но в случая просто не е права.

# 620
Майката ако иска ще се омъжи, ако не иска - няма да се омъжи. Какво е това търсене на одобрение от децата, които вече далеч не са деца, а 25-30 годишни самостоятелни индивиди.  ooooh! Ами всеки да си хваща пътя и да си гледа живота.

Още повече Севги се чувства виновна за това, че Бахар нямала детство. Е много късно го осъзна, много. И заради това, видиш ли, щяла да я послуша и да не се омъжва.

А това, че Омут кара майка си да избира - или аз и Кадер, или Бахар, е просто нямам думи.  Shocked

Обаче ми стана мъчно за Тунч, как седеше отвън пред къщата и тъжеше за майка си  Hug

# 621
Абе тя цялата им работа такава,тя Севгито незнае иска ли го не го ли иска,и децата и съвсем и мътят главата,мен ме подразни това,ме Кадер и Умут се бъркат,а казват на Бахар,че това не било нейна работа,в крайна сметка каквито са те такава е и тя на Севги...ама карай,така или иначе то е една лудница в тоя филм.

# 622
Тунч ми е много противен тип. Sick

# 623
  • София
На мен ми е интересно на този Шахин каква му е играта  newsm78 никой ли не е гледал сериите по-напред да каже Mr. Green

# 624
И на мен ми е любопитно каква ще е историята с Шахин.
Едибе сега ли умира или по-нататък?

# 625
От това което гледах днес,ми се стори че Шахин е този който изкупува къщите,той по-нататък и Берат май влиза в играта с къщите или по скоро Шахин го използва,понеже Берат си е леко глуповат.
А за майката на Тунч-да сега умира в близките епизоди...много тъжна е ситуацията с нея, и Осман също много страда за нея,когато умира.

# 626
Пфу, тя женичката тъкмо проговори и те ще я убият Crazy

# 627
Без да съм гледала какво става с Едибе по-напред, от сега знам, че ще умре, а Фериде ще й изпълни желанието да се омъжи за Тунч. Ще го съжали, че остава сам самичък на тоя свят и ще склони да се омъжи за него. Познах ли?

# 628
Къти, ми как да ти кажем като не знаем?  Mr. Green

# 629
Ей Джони, ама ти ли си Джони бонбони?!?!  Grinning Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт