"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 2

• 108 698
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Кемал дори къща й купи на неблагодарницата.

# 76
За тези, които не са успели да гледат днес:
Скрит текст:
Кемал се бунтува в районното, мисли, че Берат е мъртъв и се обвинява. Джунейт влиза и го успокоява, казва му, че Берат е жив. Балестичната експертиза е излязла, разбрало се е, че Берат е искал да се самоубие. Кемал все пак се обвинява, съкрушен е. Все още не е освободен и си спомня за разговорите си с Берат. Спомня си още преди да знаят, че са влюбени в една и съща жена. Берат му е споделял как иска само нея и ще й се посвети изцяло, помни как е обещал на Берат да му бъде свидетел на сватбата. После си спомня думите на Берат преди да се гръмне. Бахар е пред полицията, мислено е с Кемал. Джунейт отива при Кемал и му казва, че тя е отвън, НО Кемал му казва, че не иска да я вижда, казва, че не може да застане сега срещу нея. Джунейт казва на Бахар, че не позволяват свиждането. На другия ден Бахар се промъква в районното и отива при адвоката, казва му, че иска да види Кемал, адвоката се сеща за нея и й казва, че вчера са позволили свиждането, но нея я е нямало. Бахар е очудена, а в същия момент се показват и Джунейт с Ейлюл. Бахар пита Джунейт защо не й е позволил да види Кемал, казва му, че той имал нужда от нея и че никой няма да ги спре да бъдат заедно.  Освобождават Мехмет Кемал срещу парична гаранция.
Фериде разбира от Тунч, че Джунейт е в районното и решава да отиде да види и Кемал и Джунейт, но Джунейт е там с Ейлюл. Джунейт и Ейлюл излизат от районното и Фериде в същия момент спира с таксито пред тях. Ейлюл играе и не показва, че с Джунейт са женени (ама че подмазвачка гадна) праща поздрави на родителите му. Джунейт поиска сякаш да каже истината на Фериде, но тя пак го прекъсна и каза, че е нормално Ейлюл да иска да види Кемал.

В болницата, Фериде е при Назире, за да й дава сили. Бахар й Фериде остават на саме и Фериде й дава плик с пари, но Бахар не ги приема - обещава, че ако има нужда ще й каже. Назире продължава да обвинява Кемал за състоянието на Берат. Зюхре е дошла да види Назире,  Севги се опитва да я спре, но Зюхре й казва да не се бърка.  Зюхре обяснява на Назире, че Кемал е невинен, но тя не иска да я изслушва, казва й, че е обичала Кемал, но той е посегнал на живота на сина й. Зюхре й казва за резултата от балестичната експертиза. Назире обаче я изкарва лъжкиня, не иска да чуе истината. Идва и Осман Козан, който не издържа на нападките на Назире и й казва, че Берат сам е посегнал на живота си.  Осман Козан сочи Бахар като виновница за всичко, защото преди нея Кемал и Берат са били като братя. На Назире й прилошава от чутите думи. Севги се ядосва на Бахар и й казва, че Назире няма да научи за това, че Бахар е искала да се разведе с Берат и че трябва да оттегли молбата си за развод. Кадер покрива Бахар за да може тя да се види с Кемал. Назире влиза в стаята при Берат, говори му, плаче, страда. Прибира се за малко Нзире за да сготви(?!) на сина си (който още не е в съзнание). Бахар се върна в болницата, а Севги веднага я напада, че заради нея мъжа й е в това състояние.
Йълдъз отива в дом за изоставени деца (не разбрах защо), а Ейлюл и Тунч са в дома й за да гледат малкото момиченце. С Тунч отново се „ръбат” заради Джунейт и Фериде. Според Тунч, Ейлюл няма да бъде майка на децата на Джунейт, защото той ще се върне при Фериде.
Йълдъз се прибира, докато се сгуши в нея, малкото съкровище спря да плаче. Ейлюл вижда писмото, което майката на детето написа на Йълдъз, прочита го. Говорят си двете по темата и Ейлюл й казва да помисли добре, защото съдбата на детето е в нейните ръце. Тръгва си, а след нея идва Зюхре, разтревожена след срещата с Назире в болницата. Детето проплаква и Йълдъз отива да я вземе, Зюхре пак започва да я убеждава, че трябва да го заведе или в полицията или в закрила на детето. Казва й, че така не е правилно и ако й го отнемат на сила ще страда много повече. Зюхре настоява да заведат още веднага детето където трябва, но Йълдъз не иска да я оставя. Привързала се е към детето и Зюхре се съгласява, ако ще е щастлива да го задържи, но да каже истината на Ферман. Ферман се прибира от работа и започва да си играе с малката, а Зюхре ги гледа колко са щастливи. Тръгва си и на вратата казвана Йълдъз да му разкаже всичко. Тъкмо когато се кани да му каже, се обажда майката на детенцето да си го иска обратно. Уреждат си среща на другия ден в същият парк, в който й остави детето.
В дома на Козан, Тунч и Джунейт пак „дъвчат” темата за Фериде и тайната, която крие от нея Джунейт. Говорят и Тунч му казва, че е трябва да се разведе с Ейлюл и да се ожени за Фериде, но Ейлюл влиза и ги чува (без да я видят). Джунейт се ядосва и му казва да спре иначе ще го „зачертне”.  Тунч и Ейлюл пак се спречкват и Ейлюл е намислила да покаже по някакъв начин снимките си с Джунейт на Фериде.
Хандан  се е запътила към районното, пак се жалва на Зюхре, че за нея най-важен е Кемал. Осман Козан влиза и изкрещява, че Кемал вече е свободен.

Кемал продължава със спомените с Берат когато са били неразделни приятели. Отива в болницата при Берат.

# 77
Назире наистина е неблагодарница. Изключително проста жена е. Мисли си, че всеки й е длъжен и на нея и на синчето й. Интересно ми е утре как ще се държи с Кемал, след като разбра, че не е виновен той. СИгурно пак ще го наскача за нещо. На нея и на Берат все някой друг им е виновен.  #2gunfire

# 78
Утре ли ще разбере,че Кемал не го е прострелял?
По назад в темата бяхме коментирали,че Кемал заминава и до колкото разбрах тогава,заминава защото обещава и на Берат и на Назире,да остави Бахар.

# 79
Всички разбраха днес, че Берат сам се е прострелял. То си личи, че се отказва от Бахар (или така си мисли за момента) в днешната серия както си спомняше хубавите моменти с Берат изведнъж забрави за Бахар, че дори не пожела да иде при него на свиждане.  ooooh!
Мъжка му работа. То голямото приятелство, че..... ooooh!

# 80
Аз гледах само началото на епизода вчера и изтървах началото на днешния,хванах го от там където Осман се появи в болницата и се развика на Назире.За това и не разбрах как освободиха Кемал,не знаех че са разбрали че Кемал не го е застрелял.Сега ще прочета записките по-горе.

# 81
Това , че фериде не и остава много живот - заговор на майката на Хасрет  с доктора ли е?
Накефи ме Кемал, появява се на точното място и по точното време. Демир остана с пръст в устата.
Бахар смени визията си, но мозъка и е все същия.

# 82
Това , че фериде не и остава много живот - заговор на майката на Хасрет  с доктора ли е?
Накефи ме Кемал, появява се на точното място и по точното време. Демир остана с пръст в устата.

За колко епизода по-напред говорите?

# 83

За около след 600  Joy

# 84
започвам да си мисля, че кемал е влюбен... ама в берат ooooh!

# 85
  • на пясъка при черупките от миди
Много им е къса паметта на всички, така ми идва да им перна по един за припомняне  #2gunfire

# 86

За около след 600  Joy
Фериде умира ли? 😨

# 87
Не,не умира

# 88
започвам да си мисля, че кемал е влюбен... ама в берат ooooh!

Съгласна съм!

Наистина усещам нещо между тях... та наистина - Кемал заряза Бахар зареди Берат  Confused Confused

# 89
  • София
Някой ще ми отговори ли кои са Инджи и Шахин и кога трябва да се появят в българските епизоди?

Общи условия

Активация на акаунт