"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 2

• 108 923
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Продължавам да гледам филма само заради интригата Фериде, сестра й Ейлюл, Джунейт и Тунч - Бахар е супер тъпо същество. За съжаление хич не ми е положителен герой във филма. Кемал и той "обичам те, няма да те изоставя.." ала-бала и накрая "братле, обещавам ти, оставям ти Бахар" - еми супер зле са ooooh!

# 151
Някой гледа ли днес турските епизоди, че бях навън.
Кво стана с Джунейт и Налян?

# 152
Аз го гледах,Джунейт го арестуваха,но Азиз отиде да говори с Налан и го пуснаха.Появи се бащата на Рейхан.Демир заведе адвокат у Бахар,ще водят дело.Инжи иска развод.А Хасрет дава някакви хапчета на Джунейт (в комбина с оня доктор).
Някой писа да се пише в скрит текст,незнав как става от телефона.

# 153
Днес циврих задно с Йелдъз за детенцето... Cry
Тъпо беше Ферман да се прави на праволинеен, при положение, че Мине наистина си няма никого!
Скъса ми се сърцето - невероятно сладко същество е момиченцето, че и на Йелдъз си прилича доста!

Забелязвате ли как на моменти качеството на филма спада рязко, сцените са нефокусирани, героите с отрязани глави?... #Crazyобщо взето - калпава работа! newsm78

# 154
Мимичета,така и не се разбра умира ли Фериде?Тези,които гледат сериите напред предполагам,че знаят...

# 155
  • ГО
На мен също ми се искаше Мине да си остане при Йелдъз и Ферман. С толкова любов се грижеха за нея. Sad
Абе, как нещо хубаво не се случва в тоя филм? ooooh!

# 156
Мимичета,така и не се разбра умира ли Фериде?Тези,които гледат сериите напред предполагам,че знаят...
До епизода,който се излъчва в момента Фериде е мъртва,уж се доказа с експертиза,че тялото е нейно и го погребаха!Но не се знае какво са ни подготвили сценаристите за напред,моето мнение е,че е жива!

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 10:02 от Анелия Димова_527844

# 157
И аз заради Фериде гледам, малко странно ми се струва така да гръмнат един главен герой, ма па знаеш ли ги? Rolling Eyes Гледах, когато оная кукумицинка остави кафето на котлона и изглежда така все едно наистина умира. Интересно беше, че в едно интервю актрисата, която играе ролята на Хасрет беше казала, че ще обича тайно Джунейт и няма да му навреди, но явно сценаристите бързо за си променили решението.
Дали някога ще видим край на тоя филм?  Rolling Eyes
Само дано не стане като индийските сериали да гледаме Гюнеш и Юсуф големи и да отмъщават за нечия смърт. Примерно.  Joy

# 158
И аз заради Фериде гледам, малко странно ми се струва така да гръмнат един главен герой, ма па знаеш ли ги? Rolling Eyes Гледах, когато оная кукумицинка остави кафето на котлона и изглежда така все едно наистина умира. Интересно беше, че в едно интервю актрисата, която играе ролята на Хасрет беше казала, че ще обича тайно Джунейт и няма да му навреди, но явно сценаристите бързо за си променили решението.
Дали някога ще видим край на тоя филм?  Rolling Eyes
Само дано не стане като индийските сериали да гледаме Гюнеш и Юсуф големи и да отмъщават за нечия смърт. Примерно.  Joy
Хахаха,надявам се и аз скоро да има финал,поне от инфото,което съм чела из турските сайтове,мисля че скоро предстои до 100 епизода,освен ако не измислят още един сезон  #Crazy

# 159
Много неприятна ситуация се очертава около Тунч и номерата които завъртя Ейлюл.Но аз не помня кой точно запали пожара,Ейлюл няма ли пръст в цялата тая работа.
Иначе Тунч ми е много симпатичен,любимец ми е но и на него нищо хубаво не му се случи(то не че на някой друг се случи в тоя филм) но все пак той си ми е любимец

# 160
Много неприятна ситуация се очертава около Тунч и номерата които завъртя Ейлюл.Но аз не помня кой точно запали пожара,Ейлюл няма ли пръст в цялата тая работа.
Иначе Тунч ми е много симпатичен,любимец ми е но и на него нищо хубаво не му се случи(то не че на някой друг се случи в тоя филм) но все пак той си ми е любимец
Не помня много добре, мисля, че и двамата имаха пръст в това, но Тунч се занимаваше като цяло.  Много е мръсна тая Ейлюл, чак не мога да повярвам, че ще стане от положителните герои някой ден Crossing Arms

# 161
  • на пясъка при черупките от миди
Много странно завърши днес епизода  newsm78
А малката що се пеняви толкова на Берат и накрая и тя замълча. Голяяяямо протакане на случая  ooooh!
Йелдъз последно ще задържи ли бебето?
А каква е сега тази с Ферман  Rolling Eyes

# 162
  • ГО
Оооо, Ферман много ме разочарова! На Кадер устоя, на бившата си - не.
Горката Йелдъз Sad
Първо Мине, сега бременност, над която да трепери, за капак - изневярата на Ферман.
Суджук от камила  #Crazy

# 163
Да,  някой ял ли е камила?  Joy

# 164
  • на пясъка при черупките от миди
Малееее, тази най- накрая да каже истината!!!! А Берат спомни ли си, че не можах да гледам до сега? Той сети ли се, че я е изнасилил? Да не би да е станал добра душа? Може ли с няколко думи началото на серията?  Party

Общи условия

Активация на акаунт