"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 2

• 108 684
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Един и същ сериал ли гледаме? Че то остана ли някой, който Тунч да не е излъгал?
Ако той е добър приятел с мило сърце, дано нямам такива приятели като него. Stop
Използва всичко и всички за негова изгода.
Все драматизира, все другите виновни, все той горкия. Да го съжали човек. Laughing
Добре го питаха - какво толкова ти е липсвало, защо такава злоба към останалите, ама и той не знае защо.

# 661
Той май мрази Осман, защото заради него Зюхре не е поела ролята на "майка" и винаги са го делили от братята му и Йълдъз.

# 662
Един и същ сериал ли гледаме?
И аз това се чудя... Не виждам нищо добро в Тунч. Изтормозен или не никой не му дава правото да съсипва живота на невинни хора.  Peace

# 663
аааа не така за Тунч  Naughty аз си го харесвам  Grinning

леле ама тая Севги как ме дразни, направо бррррр .... Като видя сина си и придоби вид на препикано мушкато - ама аз такова сине ..... ама добре, както кажеш, няма да има сватба само ще подпишем. Като че ли султан Сюлейман е в къщата и, а не собствения и син. малееее  ooooh!

# 664
А какво е направил Берат, та бяхте коментирали, че Севгито й светнала лампата в главата?  newsm78

# 665
А какво е направил Берат, та бяхте коментирали, че Севгито й светнала лампата в главата?  newsm78
Севги чу Берат да казва на Умут, че Кемал тормози Бахар и се досети, че може би е поредната интрига на Берат, защото може и да не им приема брака (на Кемал и Бахар), но знае, че той не би й посегнал и не би я наранил.

# 666
Още преди няколко епизода беше чула Берат и Назире като говорят по телефона,и Назире му се караше,викаше му какво пак е направил и да не се бърка,тогава Севги ги чу но Назире като я видя замаза положението,но от тогава почна да се усеща че не му е чиста работата.Но вчера пък Кадер оплеска нещата,Севги като каза че най-вероятно Берат си измисля за да настрои Умут срещу Кемал,Кадер и каза че наистина са ги чули да се карат.Бе можеше да си премълчи ама нали сега само за сватбата мисли и всички са и криви...та се разприказва.

# 667
Севги се е усетила за Берат мноооооого, много отдавна.
Още когато бахар заяви, че иска да се разведе с него и той тръгна и се простреля. Още в тях като се разбунтува Берат, Севги се усети.

# 668
Еееее сега изгледах днешният епизод,и много ми хареса,не бяха обичайните драми и сълзи.Джунейт и Фериде бяха много сладки в ареста.
А и след 300 епизода най-накрая разбрах,че берат работел някъде.Ама Севгито как хубавичко го изрита,много се накефих.
Абе като цяло епизода ми хареса.

# 669
Днес хванах последните 15 минути. Тунч викаше на Зюхре и я обвиняваше, че не искат майка му да се върне, защото знаела много. Голям неблагодарник, онези 650 000 ще му дадат, а той все ги обвинява и все са най-черните те ooooh! Вместо да лежи по цял ден и да се мести от кълка на кълка, да беше направил нещо. Джунейт как може Wink

Не знам кой го е делил, ама Зюхре все оолум му казва, което е синко и по същия начин казва на Кемал и Джунейт Laughing Стая, кола и работа си имаше, точно както останалите синове.

Наде, къде го гледа епизода? Днес едва ли ще издържа до 4 сутринта пак. Laughing

# 670
Днес хванах последните 15 минути. Тунч викаше на Зюхре и я обвиняваше, че не искат майка му да се върне, защото знаела много. Голям неблагодарник, онези 650 000 ще му дадат, а той все ги обвинява и все са най-черните те ooooh! Вместо да лежи по цял ден и да се мести от кълка на кълка, да беше направил нещо. Джунейт как може Wink

Не знам кой го е делил, ама Зюхре все оолум му казва, което е синко и по същия начин казва на Кемал и Джунейт Laughing Стая, кола и работа си имаше, точно както останалите синове.

Наде, къде го гледа епизода? Днес едва ли ще издържа до 4 сутринта пак. Laughing

Аз го гледам във vbox,би трябвало да го има и в нова плей но там е с реклами и не ми е ок.
Не знам дали може да се дава линк,но ще дам линк към клипа който гледах аз.

http://vbox7.com/play:2adb01c02d?pos=src

# 671
Хандан е егати маймуната.  Joy

# 672
  • на пясъка при черупките от миди
Мале, какво става, цяла седмица не съм гледала и току що включвам. Йелдъз много бременна....кой е умрял? А къде е корема на Бахар?

# 673
Дала го е на Йълдъз.   Joy

# 674

Общи условия

Активация на акаунт