"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 2

• 108 658
  • 733
  •   1
Отговори
# 720
Тя нещо сменяше няква снимка във фейсбук, слагаше си за профилна тя и Кемал и пишеше нещо "аз и моя любим". Кадер после врякаше на Кемал и като отвориха профила нямаше нищо такова. Кадер остана като гръмната, а Кемал едва ли не "ето, видя ли". После бяха с Бахар по магазините, може и преди това да е било. Получи някакво съобщение, но не разбрах какво пише и на нея й се вкисна настроението. Ще се опита да целуне Кемал и Шахин ще ги види. Ще види и как някъв ги наблюдава от едни храсти. Тоя, дето ги наблюдава ще я отвлече и там е замесен Берат. Шахин ще ги види заедно и ще се сети за момента, когато го е видял в храстите. Глупости като цяло с тази Зейнеб. Някаква неопрашена от Кемал в миналото.  Joy

# 721
Някой може ли да напише в скрит текст защо са се скарали Осман и Едибе.На няколко пъти във филма се пита и отговор няма.Кога ще се разбере най-накрая.

# 722
То по принцип не са казали още защо са такива взаимоотношенията между Осман и Едибе.Мислех че когато едибе проговори ще разкаже всичко но не,явно по-нататък ще се разбере какво е ставало.

# 723
  • Край ''синьосиньото синьо море''
А бе, как става тъй, някой да ОЖЕНИ някого в тая Турция....21 век, Осман щял да ЖЕНИ Фериде и Тунч и туйто....Че се зъби на жена си, щял да я гони от вкъщи  ooooh! Сестра му била казала.... ooooh! Последно желание и било... Е..ати желанието..... Освен ако не е последен опит на Едибе да отмъсти на брат си...да го яде съвестта....за нещо което оше не знаем Thinking

# 724
Ей, не мога и не мога да го гледам напоследък филма. Вчера хванах малко от тая новата Зейнеб, но баш накрая. Днес ще се опитам да го гледам, че изцяло ще загубя нишката  Laughing
Подготвила съм новата тема, щом изпишем тази - пускам новата

# 725
Бахар ще кажели най накрая  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 726
Пак не каза цялата истина Бахарчето, много тъпо същество. Ама ми хареса Берат как се наа*а като видя Умут да идва hahaha

# 727
Ох, какво е станало днес, някой може ли да каже набързо? Хванах го в края чак.

# 728
  • Велико Търново
Ох, какво е станало днес, някой може ли да каже набързо? Хванах го в края чак.
Бахар започна да разказва на Умут какво е причинила Хандан на семейството им, как поръчала преди да пребият майка й и сестра й, и същите намушкали с нож Умут/това не съм го гледала кога е станало - ревнувала от Кемал и искала да ги раздели/; Умут се ядоса и отиде да търси Хандан - Барат беше с нея в апартамента й и каза, че Бахар е разказала всичко на брат си, и че ще им види сметката на двамата. Умут обаче явно нещо замисля, заблуди Хандан, че много я обича и че всичко е останало в миналото, но оня плъх Барат избяга и го е страх да се срещнат очи в очи.
Продължава напрежението между Бахар/която така и не призна за изнасилването Confused/ и Зейнеб - завари ги с Кемал да се пръскат с брашно в кухнята им/уж пай някакъв щяха да правят/, после Зейнеб за малко не им подпали къщата, забравяйки фурната включена; не й е чиста работата на тази, и не разбирам защо Кемал толкова застава зад нея.
Осман Кузан е решил да дава тайно антидепресанти на Тундж, за да го накара да загуби връзка с действителността, да се съсипе и така най-сетне да се ожени за Фериде - Ейлюл разбра за намеренията му, а случайно ги чу и жената на Кузан/забравих й името/; противопостави се на това, но той я удари и й каза да мълчи или да се изнася - тя се изнесе при дъщеря си.
В общи линии, май това беше основното във вчерашния епизод Hug

# 729
Благодаря ти Hug
Само не ми стана ясно след като Берат е бил при Хандан, той от къде знае, че Бахар е разказала всичко на Умут? Минал е оттам и е подслушвал ли? Joy

# 730
  • ГО
Благодаря ти Hug
Само не ми стана ясно след като Берат е бил при Хандан, той от къде знае, че Бахар е разказала всичко на Умут? Минал е оттам и е подслушвал ли? Joy
Не само мина, а направо си отключи и се намъкна в къщата на Умут, подслуша ги хубаво пред вратата на хола, в момента, в който Бахарката трябваше да каже за изнасилването, веднага запали подметките и беж при Хандан. Там се караха, аха да си ходи и видя по стълбите, че се качва Умут и беж на горния етаж, свит, кат таралеж пак слухтеше. Като се поуспокои положението се изниза с 200 от сградата и после, от страх, не вдигаше телефона, нито на Умут, нито на Хандан.

# 731
Палячо мръсен.  #Cussing out
Нека, нека, малко да се накендза от страх, па да си починем от него. Joy

# 732
  • Велико Търново
Между другото, никакви други сериали - турски и индийски не гледам, но този ми стана интересен, някак успя да ме докосне - луда работа Crazy Зарадвах се, че има тема тук, защото никой не споделя интереса ми, а често пътувам през деня и не винаги имам възможност да го гледам/като днес например Wink, ще чакам да споделите по-късно bouquet

# 733
Ох чакам днескашния епизод с нетърпение
Заповядайте в НОВАТА 3-ТА ТЕМА да коментираме там

Общи условия

Активация на акаунт