С какво ви дразнят свекървите- 51

• 49 947
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
Нищо не ми се е събрало. Нищо ми няма.Продължавам напред.  Heart Eyes
ММ не ще да общува сега с тях, каза аз да решавам вместо него, каквото аз реша.
Ще хвърля ези-тура, като му дойде времето и каквото се падне. Laughing

# 736
Зълвата не я ли иска у тях?

# 737
Не знам. Не сме толкова близки. Laughing

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 18:56 от Анонимен

# 738
Герда, от няколко месеца те чета и тук и в други теми и не разбирам как не виждаш,че злобееш и се пълниш с омраза и ненавист към семейство,на което смяташ да дубликираш гените.   Stop

Смири се, живей си живота, работете да сте заедно като семейство, а не единият тук, а другият на хиляди км и  не търси вини там където ги няма.
Не обръщай внимание на хора, които не са ти в обкръжението и не си търси извинения с тях за реакциите и характера си.  Peace

# 739
  • Canada
Герда с пингвинчето ли беше, че вече почнах да се бъркам ?

# 740
# 741
абе не че нещо, но тази тема трябва да се преименува в скоро време. мине някой, пооплаче се да му олекне и някак си, през 2-3 страници максимум веднага се заорава във вечните проблеми на герда и румка. че свекървите им не са цветя - спор няма - но на толкова сърбеж и болка да се зачуди човек. и е някак си тъпо във форум за споделяне и търсене на взаимственост всичко да се извърта тип 'за разлика от краставицата, която е 90% вода' (в свекървенски вариант естествено Simple Smile 'пък моята свекърва да знаЙш...')

а и съм съгласна с уиш и мис джули - твърде много злоба се е насъбрало. на човек не му олеква от злоба, даже напротив  Peace

# 742
Нека твоята свекърва определи, че от теб внуче не искала,и наистина от нея да зависи да имаш здраво дете, а после ми се обяснявай!
 Laughing
 Всяка да гледа собственото си канче.! Heart Eyes В моето няма нужда да гледат хейтъри.
Всеки има право да пише каквото си иска тук, но виж да хейти е друга бира. Наблюдава се масово охейтване на българската домакиня. Що така не знам.

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 10:26 от Анонимен

# 743
Добре, де, имаш всички основания да не я обичаш! Но да злорадстваш, че ще загуби дома си!
А и на какво точно се радваш? Че може да ти се друсне в къщата ли newsm78
Честно, дори бих й помогнала да го запази, само да е далече от мен.

# 744
  • Бургас

Герда, наистина те разбирам и ти съчувствам, но разбери, че не може да промениш хората. В твоята власт е единствено избора да ги зачеркнеш завинаги от живота си /стига мъжа ти да  позволи това/. И аз съм таила много ненавист, но тя е безсмислена. Реално позволяваш на хората, които мразиш, да ти тровят живота само с факта, че съществуват, а това вреди единствено и само на теб  Hug

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 10:16 от miss july

# 745
Аз нямам нужда да бъда съдена за чувствата си.
Разумен човек съм и мога да правя паралел между това какво чувствам  и как трябва да постъпя.
Но максимата върху каквото си си постелил върху това ще легнеш е много хубава.
Каквото си надробил това ще ...
Повярвай ми не тая ненавист и злоба, а болка.
Думата е болка!

# 746
  • София

ММ каза, че няма да ми се меси, какви отношения имам с роднините му. Crossing Arms

Какво, какво?
ТОЙ да не се меси в ТВОИТЕ отношения с тях?
Че ти какви отношения имаш с тях, че той ще стои настрана?
Може би съм пропуснала нещо.

# 747

Герда, погледни от другата гледна точка. Ако заченете дете по стандартния начин, нямаш никаква гаранция чии гени ще вземе ембриона  Peace
Какво й е генетичното заболяване, ако не е тайна? Все пак е създала две деца, които са здрави и прави, или поне не съм разбрала да им има нещо, нали така?
Прекалено злоба влагаш в периода на правене на вашето ембрионче. Свекърва ти не е длъжна да те харесва и да иска деца от теб. Просто спри да се впечатляваш. Ако мъжа ти е мъж на място, хич не трябва да те вълнува какво мисли свекърва ти  Peace Ако пък той не е мъж на място, имаш проблем с него, не с бабата.

Бърди, мъжа й е казал в прав текст да се оправя сама с роднините му. Нищо мъжко не виждам в тази постъпка.

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 10:50 от deskatta

# 748
  • София
Ама как тя ще се разправя бе, каква им е тя на тях. Той не трябва да я пуска дори да припарва до там.

# 749

Ние с тях не общуваме.
За сега ще стоим настрана, защото в нашето семейство има прекалено много проблеми, с които не занимаваме никого.Трябва да им се посветим на 100 процента.

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 10:34 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт