Парфюмни размисли и страсти - 194

• 99 062
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Преди време тествах и Burberry Weekend - също свеж аромат Peace
Тествах го многократно заради обещаната липа в него,но получих лепкава,задушлива миризма и страхотно главоболие.
От ензо ми изпратиха подарък виалче на Burberry Body,което пробвах с надежда.Нахална,плоска миризма и същото главоболие.
По същия начин главоболно и с взаимна неприязън  се разви опознаването ми с Burberry Brit.С това опитите ми да се сближа с Burberry парфюмите приключиха.
Може да е индивидуална непоносимост,но аз не бих подарила техен парфюм.
BBeLLa ,и двата са разкошни за мен.След като съм ги имала,предпочитам Allure.По-мек,женствен,изискан го чувствам,Sensuelle на моменти ми отдаваше на камфор,с което мъничко ми прекаляваше.Купувала съм ги от английски сайт,бяха ок,но е момента нямат почти нищо на Шанел.

# 466
Може ли да ми опишете Allure и Allure Sensuelle? Кой от двата е по-хубав?
Скрит текст:
дали са читави по сайтовете?!?
Hug
Allure Sensuelle  Peace (е, разбира се според мен, де  Blush). По-богат, по-красив, по-мек, много траен. Страхотен е!

# 467
  • Чукарландия
Благодаря, момичета! bouquet

# 468
Аз също не понасям абсолютно нищо на Бърбъри нито дамско, нито мъжко и вече дори не пробвам новите парфюми на бранда, защото няма смисъл. Peace

Алюр или Сеншуъл? и двата. Много и двата, че и 4-те защото в ЕДТ версии са много различни, да не говорим за чистите парфюми. Heart Eyes Невероятно добри, мощни, силни, трайни и запомнящи се парфюми.

Никога не бих взела тези два парфюма от сайт. Вероятността да са менте е почти 100 %.

# 469
На мен също парфюмите на Бърбари са ми непоносими, главоболни. Тестерчета които изпращат от парфимо и енцо точно на тях отиват директно в коша. На последно място бих ги определила като изискани каквото и да значи това hahaha Mr. Green

Подаряване на парфюм- твърдо НЕ Simple Smile Поръчване от сайтове на парфюми през декември - НЕ. От ментета не ме е страх , внимавам, но няма как да се опазя от хорската разсеяност точно по празниците.

# 470
BBeLLa, в Notosgalleries продават Chanel и скоро имаха 20% отстъпка. Може преди празниците пак да пуснат намаление.

# 471
  • Франция
За пръв път попадам на парфюм, който ме омагьоса. Става дума за ето това бижу http://www.fragrantica.com/perfume/Frederic-Malle/Portrait-of-a-Lady-10464.html
Шлейфа се носеше около дамата и мисля, че не само аз го забелязах. За пръв път да не мога да овладея емоцията , ароматът те обгръща като в прегръдка и го тъсиш и търсиш.
Попадали ли сте на нещо подобно, защото ако продължавам да си мисля за него.....
Парфюмът е невероятен  Heart Eyes особено ако уцели точното време и точния човек. Не съм откривала подобен и по-достъпен заместител, но той според мен напълно си заслужава парите.

# 472
  • София
BBeLLa, в Notosgalleries продават Chanel и скоро имаха 20% отстъпка. Може преди празниците пак да пуснат намаление.

Ако Нотос са вносителите на Диор (имам някакви такива спомени), честно казано аз и с тях бих внимавала.. На колежка наскоро и отказаха да й сменят явно менте (купено от БЗ), като от вносителя се кълняха, че внасят само оригинални парфюми и т.н. ала-бала..
След тази случка, аз още по-убедено от БГ магазин бих си имала повече от едно наум  Peace Изключвам Кръгчето и Олфактив, разбира се, там винаги всичко е перфектно  Heart Eyes От бутиците на Ести също съм само с положителни впечатления, при объркан продукт го сменят на секундата и без въпроси, а самите продукти винаги са били това, което трябва да бъдат..

# 473
Цитат
Pretty shop е първата верига магазини за селективна парфюмерия и козметика в България. Фирма Нотос България ЕООД, собственик на магазините, е официален вносител за България на марките Chanel, Dior, Givenchy, Versace, Jean Paul Gaultier, Issey Miyake, Moschino, Faconnable, Chevignon, Naf Naf, Bugati, Bogart, Tous.
Освен името, не знам дали имат нещо общо с Notosgalleries. Не знам и къде може да се провери.

# 474
Обсъждали сме го подробно в темата за Мас и Сефора преди година с откриването на Нотосгалери, ама не си спомням точно. Мисля, че нямаха нищо общо.

# 475
На последно място бих ги определила като изискани каквото и да значи това hahaha Mr. Green
Доста неуместно да придружиш това си мнение с тези емотикони! Тъй като усещането е твърде субективно и предполагам, не очакваш ти да си отправна точка за изисканост, за да е толкова саркастично-смешна идеята някои парфюми, които ти намираш за последна вероятност да са изискани, да са такива за някой друг. Взимате се твърде насериозно понякога!

# 476

И знайте, че един от най-неподходящите подаръци е парфюма. Почти винаги грешиш и подаръка виси, преподарява се или се продава. Peace
Знам, и уж подарявам само когато съм сигурна, че се харесва и би го носил/а отново... В случая попитахме дори дали иска парфюм, мацката каза супер, или la Panthere или Alien, като НЕ спомена че La Рanthere трябва да е Legere  Confused

Връщала съм парфюм по пощата до Германия тази пролет. Доставката ми излезе 7 лв., обикновена пратка, без препоръка, на кашончето писах козметика, не са ми го отваряли в пощата. В Германия го получиха за 1 седмица.
Аз много харесвам Cartier LA PANTHERE EDP- топъл, плътен, тръпчив, мъхове и сушени плодове, много подходящ за сега според мен. Лежерната версия не съм пробвала.
Много ти благодаря за отговора  bouquet
Ако не го намеря най-вероятно ще опитам да го върна  Peace

Момичета, можете ли да ми помогнете с насоки за парфюм като Ви кажа няколко, които харесвам или трябва да опиша като аромат какво търся ?

# 477
Момичета, можете ли да ми помогнете с насоки за парфюм като Ви кажа няколко, които харесвам или трябва да опиша като аромат какво търся ?

Най-общи насоки да, но пак не е сигурно.  Peace При мен се е получавало да харесам нещо, което предварително съм заявявала, че няма начин да харесам.  33uu

След снощните разисквания SOTD: Boucheron Quatre

# 478
  • София
Може ли да ми опишете Allure и Allure Sensuelle? Кой от двата е по-хубав?
Скрит текст:
дали са читави по сайтовете?!?
Hug
Алюр Сеншуъл при мен вади ужасен дъх на лакочистител, не бих го препоръчала никога без проба, особено на теб, като знам колко сходства имаме във възприятията. Добре, че бързо изчезва целия парфюм  Mr. Green Алюр бива, удобен, мек, универсален.

# 479
  • Чукарландия
Благодаря още веднъж! Ще гледам първо да тествам и после да купувам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт