Парфюмни размисли и страсти - 194

• 98 947
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Е, те са били само 47 бутилчици, костенурчици, така че да не се натискаме.  Wink Няма да има за всички.  Laughing

SOTD: L’Ambre des Merveilles Hermes.

# 556
Да аз съм го пробвала и не дадох нормалната му цена, а за такива пари въобще няма смисъл да говорим.
Днес пробвах много неща при Калин в Олфактив и си изкарах чудесно. Heart Eyes

# 557
  • в голямото село
Може ли някъде в София да се тества Серж Лутенс харесала съм, но само по описание Clair de Musc.
Представям си го чист и "удобен" като Нарцисо, но и студен като сняг. Но трябва да потвърдя представите си с проба  Laughing Ще се радвам и на описание, ако някой го познава.

Детето отива в БЗ да ми избира коледен подарък. Насочила съм я към ТФ Ноар и Кадифената орхидея или Сатенения Код. Да видим с какво ще ме изненада

Последна редакция: пн, 14 дек 2015, 07:51 от vivinka

# 558
Може ли някъде в София да се тества Серж Лутенс харесала съм, но само по описание Clair de Musc.
Представям си го чист и "удобен" като Нарцисо, но и студен като сняг. Но трябва да потвърдя представите си с проба  Laughing Ще се радвам и на описание, ако някой го познава.

Детето отива в БЗ да ми избира коледен подарък. Насочила съм я към ТФ Ноир и Кадифената орхидея или Сатенения Код. Да видим с какво ще ме изненада
Да в Олфактив салон и в Съркъл. Peace
Аз познавам парфюма, но не ми допада.

# 559
  • в голямото село
Благодаря Денси Hug Ще мина да го тествам тогава преди да купя. Описанията му във Фрагрантика са прекрасни. На теб какво не ти допадна?

# 560
  • София
Вчера пак тествах Noir Pour Femme Tom Ford и определено ми харесва.
Не съм нощно момиче и не гоня секси визия, но някакси този аромат го подредих в главата си като финален щрих на дрескод тип "неустоима съм". Леснодостъпен ми е откъм възприемане, но към момента не ме отегчава.

И сега логичния въпрос - имате ли представа дали тази година около Коледа ще ни зарадват от бутиците на Ести?

П.П.Черният чай на Булгари продължава да не ми излиза от главата и имам необяснима интуиция, че ще ми хареса. От друга страна до сега в покупките на сляпо почти нямам попадения.
Още малко ще помисля.

# 561
  • До сърцето...
Не че е толкова важно, но noir се произнася "нуар","bois" се чете "буа", "Clair" - "клер" и т.н.

Всички казват на "еаu" - о, но другите френски думи се кълчат  Grinning

Извинете за спама, но не издържах на "ноир"   Tired

# 562
Здравейте момичета Simple Smile Някоя от вас може ли да ме светне какво е капачката на Boss Ma Vie ?  Получих го като подарък,но е с пластмасова капачка  newsm78

# 563
Ами пластмасова е, не е стъклена.

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 14:48 от Бижy

# 564
Не че е толкова важно, но noir се произнася "нуар","bois" се чете "буа", "Clair" - "клер" и т.н.

Всички казват на "еаu" - о, но другите френски думи се кълчат  Grinning

Извинете за спама, но не издържах на "ноир"   Tired
О не, произнася се ноар, а не нуар, боа, а не буа. Клер да. Peace

vivinka, няма нещо което да ме дразни в парфюма, но като цяло не го харесах и не го препоръчвам без проби, защото марката е скъпа. Hug

# 565
Ами пластмасова е, не е стъклена.
Много ти благодаря Simple Smile

# 566
  • До сърцето...

О не, произнася се ноар, а не нуар, боа, а не буа. Клер да. Peace

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 18:52 от Radika

# 567
Много пъти сме спорили за произношението, елементарно е всеки да потърси в You Tube и сам да си отговори как се произнася. Или със звуковата функция на съответния език в транслейтъра на Гугъл. Споровете иначе стават безконечни и всеки е най-компетентен... Crazy
А, да! И в случая е нУар и бУа! Flutter
https://youtu.be/AjzALYXgeh0?t=8
https://www.youtube.com/watch?v=cqsjOzZ0XGI&feature=youtu.be&t=19

# 568

Детето отива в БЗ да ми избира коледен подарък. Насочила съм я към ТФ Ноир и Кадифената орхидея или Сатенения Код. Да видим с какво ще ме изненада

Има огромна разлика в удобството между Серж Лутенс и Нарцисото - втория е супер удобен на почти всеки, а аз със втория се мъчих доста Embarassedнепременно проба за него, а се спогодих само с A La Nuit и Fleurs d'Oranger на Serge Lutens - поръчани на сляпо Blush Heart Eyes

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 16:50 от sibila777

# 569
По мое време беше прието на български да се изписва "ноар". Ясно е, че много звуци нямат точен еквивалент, но има някакви общи норми при кирилизиране.

Общи условия

Активация на акаунт