Парфюмни размисли и страсти - 194

• 98 414
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Ти майтапиш ли се?! Rolling Eyes
Мислиш ли, че някой ще ти продаде оригинал BLACK ORHID TOM FORD за 59лв 100мл  или Lancome La Vie Est Belle -75мл за 59лв...?? Joy Оооо и да, ВСИЧКО е по 59 лв, кеф! Party
Лекинко за сравнение, виж тук примерно, цената за 50 мл.  и тук Crazy

Но все пак са тестери, за това предположих че може да са ок Crazy Благодаря момичета  bouquet

# 241
Във втория линк, който ти дадох има и цена на тестер...

# 242
Май Terre d`Hermes Parfum , най ми взима акъля ..  Crazy Crazy

За съжаление не мога да добавя нищо ниш..
В дивия северозапад не познавам никой, който да ухае "по-така"  Laughing

Еххх Враца - хотела с фонтаните  Mr. Green ,  но дразнещата чалготека отдолу ми скъса нервите...

Знам, че всичко е относително и всеки по различен начин усеща ароматите, но искам малко мнения за http://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/Essence-Pure-Pour-Homme-3992.html
Трябва ми за младо момче, 25 годишно, на добра цена е днес.

Това е летен аромат,който на всичкото отгоре е нетраен.Какъв е бюджета? За около 60 лева можеш да купиш нещо МНОГО по-добро.Какъв е бюджета?

Подкокоросана от приятелка преди няколко седмици ходих да тествам Laurence Dumont.

Можеш ли някакъв телефон за контакт да ми оставиш? В нета нищо не намирам. Някой знаеш ли има ли място в София , където да се продават Laurence Dumont ? Ковачева каза,че магазина на "Солунска" вече не съществува.
За хората от София магазина вече е на 42-ри номер http://baraka.bg/shops

Ами недей, пак ще изгориш Simple Smile
Имате опит ли ?  Laughing
Ти майтапиш ли се?! Rolling Eyes
Мислиш ли, че някой ще ти продаде оригинал BLACK ORHID TOM FORD за 59лв 100мл  или Lancome La Vie Est Belle -75мл за 59лв...?? Joy Оооо и да, ВСИЧКО е по 59 лв, кеф! Party
Лекинко за сравнение, виж тук примерно, цената за 50 мл.  и тук Crazy

100% ментета са да - за парфюма на Lancome нямам идея , но това си е оферта с купон http://www.enzo.bg/tom-ford/black-orchid-parfjumna-voda-tester-za-zheni/  Аз съм си взимал оригинален тестер Black Orchid 100мл от тях.
България+тестер+Tom Ford=98% менте.
Както наскоро споменах почти всички тестери ментета на Tom Ford в цяла Европа са правени в България.
Едни и същи тарикати имат по няколко акаунта в Ибей - примери бол http://www.ebay.co.uk/sch/atankufa/m.html?item=262138078484& … id=p2047675.l2562
Тъй като на Tobacco Vanille и Black Orchid има висок клас ментета като аромат,и с такива пълнят ментета-та много хора дори не разбират,че са си купили менте.

Парфюм за вечерта ще е МНОГО класния

# 243
L`Artisan с 25% отстъпка до неделя. Лошото е, че не доставят до България, само с превозвач. Цените в евро са много по-изгодни, но за UK се плаща само в GBP, за евро трябва да се избере някоя друга европейска страна за доставка.

# 244
Искам да попитам за идея за подарък.Не знам защо,но в последно време съм влюбен в http://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Vie-Est-Belle-L-Ea … ntense-31181.html
Направо ми е влязъл под кожата,а аз рядко се впечатлявам от дамски парфюм(само womanity ме отвява винаги).Та търся подарък за майка ми,на 43 години е и тя е луда фенка на Mugler!Траен ли е самия парфюм и има ли голям шлейф(знам че класическият La Vie Est Belle е бомба)?Благодаря предварително  Peace

# 245
  • София
Позагледах какво имаше намалено в Съркъл, нищо, което много да ме изкуши. Имаше един парфюм, висък, цилиндричен, с дървена капачка, нещо с Л започваше newsm78 Старост-нерадост. Интересен, тих аромат.
Но нищо не ме изкуши достатъчно. А и чакам да видя Флориентала, като го открия, иска ми се да си взема Олд Бонд Стрийт..

Дайте идея какво да препоръчам на мъж, който от години ползва предимно Зино, наскоро му е харесал Tobacco Oud Tom Ford, определено е в търсене на нов парфюм.

Walther, с удоволствие ще се видя с теб някъде в района щом се подвизаваш Wink Много може да се научи от теб.

SOTD Le Feu D'Issey Light Issey Miyake безумно любим Heart Eyes

# 246
L`Artisan с 25% отстъпка до неделя. Лошото е, че не доставят до България, само с превозвач. Цените в евро са много по-изгодни, но за UK се плаща само в GBP, за евро трябва да се избере някоя друга европейска страна за доставка.

Това е оферта само за Noir Exquis и Rose Privée защото са нови аромати.От много време L`Artisan цените им падат много година-година и малко след като са излезли.Всичко друго може да се намери по-евтино дори и с този 25% купон.
Дори се замислям дали да не си го взема Noir Exquis  Simple Smile

Позагледах какво имаше намалено в Съркъл, нищо, което много да ме изкуши. Имаше един парфюм, висък, цилиндричен, с дървена капачка, нещо с Л започваше newsm78 Старост-нерадост. Интересен, тих аромат.
Но нищо не ме изкуши достатъчно. А и чакам да видя Флориентала, като го открия, иска ми се да си взема Олд Бонд Стрийт..

Дайте идея какво да препоръчам на мъж, който от години ползва предимно Зино, наскоро му е харесал Tobacco Oud Tom Ford, определено е в търсене на нов парфюм.

Walther, с удоволствие ще се видя с теб някъде в района щом се подвизаваш Wink Много може да се научи от теб.

SOTD Le Feu D'Issey Light Issey Miyake безумно любим Heart Eyes

Като спомена за Съркъл се усетих , че съм забравил да спомена,че за съжаление заедно с Olfactive спират да работят с L`Artisan , Montale , Bond No 9 и Amouage.
За Zino на Davidoff ли говориш,че сега се прибирам и съм пред заспиване.Бюджета какъв е?

А да - 5 комплимента за парфюма получих-въобще не очаквах така да го харесат на мен честно казано.

# 247
Това е оферта само за Noir Exquis и Rose Privée защото са нови аромати.От много време L`Artisan цените им падат много година-година и малко след като са излезли.Всичко друго може да се намери по-евтино дори и с този 25% купон.
Изгодна е и за колекцията Explosions d'Emotions, също и за някои от сетовете.

# 248
  • Бургас
Добро утро на всички  Hug !
Тук е мрачно, дъждовно и хладно  Rolling Eyes Какво ви сгрява душичките в такова време?  Wink
Аз се радвам тези дни на Furiosa Fendi for women - мека и плътна красота  Heart Eyes .....както и Untold Absolu Elizabeth Arden - сладка слива с ванилия, тонка и малко цветя  Grinning

BBeLLa, хареса ли аромат за любимия мъж? Как ти се струва Бентли Интенз?  Simple Smile
Мисля, че забравих да те питам и предложа....пробвала ли си:
Hommage a L'Homme Lalique
и
Narciso Rodriguez for Him ? И двата са много, много добри  /поне за мен, харесвам и повечето версии на  Фаренхайт/.

Бижу, във връзка с женствения тамян, който търсеше, щях да ти предложа да пробваш Opium Vapeurs de Parfum, ако не го познаваш, разбира се. Нямам идея дали ще ти хареса  Thinking На мен ми е достатъчно интересен и много ми допада. Не съм голям любител на портокаловия цвят, но тук е съчетан нежно с тамян, подправки и топла база. Няма много общо обаче с класическия Опиум, който аз не мога да нося изобщо.  Simple Smile
Някой, освен мен и Deetron, пробва ли вече Living Lalique? Какво ще кажете?  Peace

# 249
  • Пловдив
Искам да попитам за идея за подарък.Не знам защо,но в последно време съм влюбен в http://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Vie-Est-Belle-L-Ea … ntense-31181.html
Направо ми е влязъл под кожата,а аз рядко се впечатлявам от дамски парфюм(само womanity ме отвява винаги).Та търся подарък за майка ми,на 43 години е и тя е луда фенка на Mugler!Траен ли е самия парфюм и има ли голям шлейф(знам че класическият La Vie Est Belle е бомба)?Благодаря предварително  Peace
Martin Stefanov_487162, точно този не познавам, но нося много класическия La Vie Est Belle и страшно си го обичам. Трайността му няма спор, предполагам че и интенз версията няма да му отсъпи. Особено в зимно време е разкошен.
Щом майка ти харесва Mugler мога да ти препоръчам и Manufesto YSL. Моята майка го носи от години и не иска да го заменя с нищо друго.
Също бих препоръчала Allure Chanel.
Малко по-евтин вариант е Just Cavalli Gold http://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Just-Cavalli- … or-Her-26216.html. Аз наскоро се сдобих с отливка от него и се влюбих в лешниците  Simple Smile
Заслужава си да пробваш и Jour Gardenia Hermes, Velvet Orchid Tom Ford.

# 250
Martin Stefanov_487162, точно този не познавам, но нося много класическия La Vie Est Belle и страшно си го обичам. Трайността му няма спор, предполагам че и интенз версията няма да му отсъпи. Особено в зимно време е разкошен.
Щом майка ти харесва Mugler мога да ти препоръчам и Manufesto YSL. Моята майка го носи от години и не иска да го заменя с нищо друго.
Също бих препоръчала Allure Chanel.
Малко по-евтин вариант е Just Cavalli Gold http://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Just-Cavalli- … or-Her-26216.html. Аз наскоро се сдобих с отливка от него и се влюбих в лешниците  Simple Smile
Заслужава си да пробваш и Jour Gardenia Hermes, Velvet Orchid Tom Ford.
Много благодаря за предложенията,ще се опитам да я "излъжа" да ги пробва и да видим,иначе сега си ползва Chanel Coco Noir,но май не е нейният аромат  Hug

# 251
Привет на всички в този снежен ден.Имам въпрос към мъжете пишещи тук,а и четящи.Споделете мнение за новия Acua di Gio Profumo и най-вече за коя възрастова група е подходящ? Имам в къщи 3 мъже и да видим кой ще е късметлията? bouquet bouquet bouquet  Rolling Eyes

# 252
Цяла седмица ходя с комбинацията Velvet orchid и  Traversee du Bosphore, съотношението всеки път e 1: гьотере. Нали вече е по-студенко и чудно се получава, дори колежките одобриха.   
Скрит текст:
Търсих къде да попитам и накрая реших, че ако има шанс да получа отговор, то ще е в тази тема. Бях в командировка, хотелът тежкарски, влизам в конферентната зала и ме лъхва аромат на луксозен магазин, нещо като този, който е в Масимо Дути. Два дни ходя и душа и накрая видях една жена от обслужващия персонал, попитах я откъде е този аромат и се оказа, че идва фирма, която обслужва електронните ароматизатори на хотела. На самия ароматизатор имаше надпис Deopal. Фирмата била гръцка, занимавала се само с големи клиенти, професионално, не продава единични бройки. В нета почти няма инфо. Хвана ме амбицията, няма начин да няма начин, моля ако някой ги е чувал и знае пряка пътечка към един брой диспенсър да се смили и да сподели. 

# 253
  • София
Много кофти за ЛАртизан - сигурен ли си? Не всички от намалените бяха всъщност ликвидация  newsm78
Зино Давидофф, да. Бюджетът не е ограничен, но трябва да може  да се пробва някъде. Днес тества Уда на Акуа ди Парма - и той му допадна, явно е на вълна уд.

# 254
Изгодна е и за колекцията Explosions d'Emotions, също и за някои от сетовете.

В Ягода-та с 10-те процента и кешбека излиза дори малко по-евтино за серията.За сетовете нямам идея.  Peace

Добро утро на всички  Hug !
Тук е мрачно, дъждовно и хладно  Rolling Eyes Какво ви сгрява душичките в такова време?  Wink
....

BBeLLa, хареса ли аромат за любимия мъж? Как ти се струва Бентли Интенз?  Simple Smile
Мисля, че забравих да те питам и предложа....пробвала ли си:
Hommage a L'Homme Lalique
и
Narciso Rodriguez for Him ? И двата са много, много добри  /поне за мен, харесвам и повечето версии на  Фаренхайт/.

Сгрях се хубаво с 45 минути във вана с ароматни масла,сега се радвам на комбинацията от турско кафе,фреш (1/3 лимон,1/3 грейпфрут и 1/3 портокал) и приятен плейлист https://www.youtube.com/watch?v=XYix2K_ZqH8&list=RDXYix2K_ZqH8#t=1 , и се оправям да излизам  Peace
Hommage a l'homme Voyageur лично на мен ми допада доста повече от Hommage a L'Homme версията,в която има много пипер.
Narciso Rodriguez for Him е страхотен,но задължително да се пробва първо-или го харесваш,или не го понасяш.
Единствената версия на Fahrenheit , която харесвам е Fahrenheit 32 , като отново нищо от серията не трябва да се купува на сляпо.

Привет на всички в този снежен ден.Имам въпрос към мъжете пишещи тук,а и четящи.Споделете мнение за новия Acua di Gio Profumo и най-вече за коя възрастова група е подходящ? Имам в къщи 3 мъже и да видим кой ще е късметлията? bouquet bouquet bouquet  Rolling Eyes

Не те разбрах-купила си го,и се чудиш на кого да го подариш,или обмисляш покупката му? Ако си го взела ще ти кажа,но ако не си-не го купувай.Това е аромат за късна пролет и лято, и определено не е за зимата.

Много кофти за ЛАртизан - сигурен ли си? Не всички от намалените бяха всъщност ликвидация  newsm78
Зино Давидофф, да. Бюджетът не е ограничен, но трябва да може  да се пробва някъде. Днес тества Уда на Акуа ди Парма - и той му допадна, явно е на вълна уд.

100% сигурен съм.Това със задължителната проба е правилно решение,но пък ограничава не малко ароматите,които ще ти препоръчам,защото на някои от тях трудно се намират проби дори.
Ако е на вълна ууд го заведи да пробва Private Blend на Tom Ford , минете през Калин,Христо и Фарена-така ще можеш да ме насочиш по-добре,че доста на изуст ще трябва да пиша.Имаш ЛС  Peace

Аромат за вечерта ще е

Общи условия

Активация на акаунт