Парфюмни размисли и страсти - 194

• 98 400
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
WaltherP99, аз всъщност харесвам пипер в ароматите  Grinning А, може ли няколко думи за Hommage a l'homme Voyageur? Гледах го доста миналата година, но не му се наканих......Плановете ми са следващия подарък за любимия мъж да е ароматът ти за вечерта - Табако Блейз на Расаси - отдавна ми е интересен и ти ми подпали чергата допълнително  Laughing

Не можах да си намеря мострата - всичко ми е подредено по азбучен ред - дизайнери,но или съм я дал на някой,или съм я изгубил-ще я потърся пак.Имам доста силна памет,но няма как да помня супер добре всеки парфюм.За тези които знам-пиша ревю веднага,за тези,които не си спомням добре-отивам до мострата,тествам и след това пиша-по принцип такава е процедурата.
Ти искаш да му вземеш нещо,което харесва на теб-а той пипер като нотка харесва ли?  Simple Smile
Tobacco Blaze за мен е супер класен аромат,който ако беше в бутилка на Tom Ford щеше да е в Private Blend-а .Определено аромат за специални случаи.Мъжа ти харесва ли такива аромати-не е за всеки да знаеш??

WaltherP99, всъщност тук ме изхваща  Laughing Мъжът ми носи и двата парфюма, които препоръчах - на Лалик и Нарцисо Родригез, но не посяга към тях много често и със сигурност не са му сред любимците. По-скоро са мои любимци. А за него съм забелязала, че не харесва особено много пипер, както и ирис  и виолетки, за разлика от мен.
За сметка на това Tobacco Blaze ще му допадне със сигурност...."такива" ги обича  Grinning
Благодаря ти отново за споделеното!   bouquet
Аз още не съм си избрала аромата за деня....ще реша след кафето  Wink

# 271
Здравейте, момичета! Обръщам се към вас за препоръка, защото знам, че ще ми помогнете. Искам да разнообразя колекцията си с някой свеж аромат. Не знам как да определя какво искам, ароматът трябва да мирише на чисто, на студ, може би мога да определя миризмата като "ледена", тази, която я има рано сутрин през зимата, когато е натрупал много сняг. Надявам се да ме разберете и да ми препоръчате някой аромат, защото търся от известно време и все още не съм открила правилния. Mr. Green

# 272
Ако намериш пробичка от първия, защото май не се намира по парфюмериите, а само по сайтовете, ще е добре, защото не препоръчвам покупка на сляпо, тъй като не е ясно кое точно е аромат на студено и чисто за теб, предлагам:
http://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Metal-525.html

След него погледни този парфюм, мисля че все още се намира в Дъглас, но не съм сигурна Blush
http://www.fragrantica.com/perfume/Est-e-Lauder/Pure-White-Linen-540.html

И този, който със сигурност го има все още.
www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Essence-5321.html

# 273
  • Враца
Само да кажа,
че на мен Pure White Linen Estée Lauder не ми мирише на лед и студ,
а на трева, прясно окосено сено, е такива неща..  Thinking

# 274
Затова ѝ препоръчвам да пробва, може и на нея да и мирише като на теб.  Wink

# 275
Здравейте, момичета! Обръщам се към вас за препоръка, защото знам, че ще ми помогнете. Искам да разнообразя колекцията си с някой свеж аромат. Не знам как да определя какво искам, ароматът трябва да мирише на чисто, на студ, може би мога да определя миризмата като "ледена", тази, която я има рано сутрин през зимата, когато е натрупал много сняг. Надявам се да ме разберете и да ми препоръчате някой аромат, защото търся от известно време и все още не съм открила правилния. Mr. Green

Препоръчвам за проба Lanvin Rumeur. Студен като като планински поток след като са се стопили снеговете. http://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Rumeur-364.html
Пробемът с него е, че ако е развален тестера мирише на ацетон. Бързо си отива този аромат май, но го обичам заради студенината. Втората ми стотица се развали за съжаление, но в последно време често се сещам за него.
Мисля, че е спрян от производство, но все още е лесен за намиране.

И още един глас за Essence на Нарцисо. Прекрасен! Прекрасен!

# 276
  • Germany
От мен леденото парфюмно предложение е това http://www.fragrantica.com/perfume/Jil-Sander/Jil-Sander-Pure-2715.html
Направо замръзвам, изтръпвам даже с него, но много го обичам  Heart Eyes

Да похваля и новото мъжко предложение на Jil Sander http://www.fragrantica.com/perfume/Jil-Sander/Strictly-Jil-Sander-31668.html, рекламата му също много ми харесва  Blush
Мнооого добро пиперено начало, смесено с прясно настъргано мускатово орехче, за да изсъхне наистина дървесно и фужерно, с прекрасни кедър и ветивер  Heart Eyes Ведър, модерен, истински. Много ми хареса, и показа добра трайност. Не е новаторски, но пък е чудесен и с удоволствие бих му се порадвала върху мъж  Wink

И да се похваля, че имам вече една 30 -чка от Cara Mia, който на кожа просто заспа на мен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Прекрасна, хладна и сдържана мандарина, съвъшено смесена с мускус, хладен жасмин и една кремава база, която ми отвява главата. Има един лек ретро и много елегантен нюанс, като любимото Чарли на майка ми, от времето, когато бях малка, и толкова обичах върху нея. Много елегантен, класен и женствен аромат, няма нищо сладко и лигаво в него. А коридора днес как мирише от шала ми  Crazy Crazy Crazy, цял ден мога да стоя там. И на ММ много му хареса  Blush Wink, ама много  Joy Май сгреших, че взех само 30 мл.  Wink
Хубав ден, момичета и момчета  Hug

# 277
  • Germany
Нося новина голяма, нашата Денси е вече мама  Heart Eyes на второ прекрасно и борбено момиченце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мама и бебе са в болница и се възстановяват, и им изпращам цялата си любов и положителна енергия, а на малката принцеса пожелавам, да расте силно, здраво, усмихнато, свободно и щастливо дете, обградено от любов и добрина! Добре дошла на този свят, малка Еми  Hug Hug Hug

# 278
  • Чукарландия

Честито  Денси!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бъдете живи и здрави!!! newsm51

ПП Това са толкова прекрасни новини! Hug

# 279
  • До сърцето...
Честито на мама и малката госпожица, много хубав ден си е избрала!

Слънчев и усмихнат да бъде живота им!!   

sun

# 280
  • Чукарландия
Мили парфюмни, може ли някой да даде отзиви за Mauboussin Homme Mauboussin. Много примамлив ми изглежда, но пък как да рискувам, като не е за мен, а за ММ. Hug

А също и M Generation Mauboussin, ако някой го познава.

Имам Mauboussin for women, който е един от най-любимите ми зимни парфюми, та се заинтригувах от бранда. Peace

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 12:44 от BBeLLa

# 281
Много благодаря на всички! Определено ми помогнахте и при първа възможност ще ги подуша всичките! Hug

И честито на Денси! Да й е жива и здрава дъщеричката и много да я радва! Hug

# 282
Ама нашата Денси ли?Да са здрави преди всичко!Малкото съкровище да расте безгрижно,щастливо и да бъде  гордост за своите родители! bouquet Hug

# 283
  • София
И от мен - честита рожба, Денси!
Бъдете здрави и много щастливи!   Simple Smile

# 284
  • Бургас
Честито и от мен, Денси!
Желая на Еми най-прекрасното детство, а на теб само щастливи мигове с цялото семейство  Hug

Общи условия

Активация на акаунт