Парфюмни размисли и страсти - 194

• 98 975
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Винаги е казвано тук наистина, че Алюр Сеншуъл ЕДП в началото бие на лакочистител, та трови. Много силен е този парфюм! Никога и аз не бих го препоръчала без проба. Но стои ли ти хората се шашкат от красотата или силат,а или който както го чувства на аромата. Mr. Green Никого не оставя безразличен, като май повече е недолюбван.

# 481
Ееее, вЕрно ли мирише на лакочистител!? Аз не усещам такъв аромат, а имам и ЕДТ, и ЕДП....Сега разбирам защо сестра ми смята парфюмите ми за отвратителни  Mr. Green

# 482
Вярно ами! Като го пръснеш особено първите мигове бие на лакочистител, на ацетон от най-силния. Аз обожавам тази миризма /и лепило ммм/ и ме кефи, но има хора дето просто припадат.

# 483
В темата изказвам само и единствено собственото си мнение и хич не ми пука кой се обижда и кой не. Емотикони ползвам според настроението. Бижу, излагаш се  Simple Smile Ако някой тук не хареса нещо което аз харесвам не си играя да му пиша.

# 484
  • Бургас
Аз пък, след като снощи си припомних любовта си към Бърбъри, днес съм с Бърбъри Брит и се чувствам чудесно, просто тъна в меко блаженство  Heart Eyes ....освен това преди малко си поръчах Бърбъри Брит Ритъм, който имах преди, но подарих на приятелка. Точно сега реших, че много ми липсва и трябва да го имам възможно най-скоро  Mr. Green При мен повечето аромати на Бърбъри се развиват чудесно и ми лягат много добре. Почти винаги ми носят комплименти. Предполагам, че влагата и морският климат тук също оказват влияние.  Хора различни, вкусове разни  Peace

# 485
Моите любимци на Бърбъри са The Beat EdP, London и Touch, но са ми любимци от около едва две години. Избягвах бранда упорито и дълго, шишетата ми се струваха грозни. А то какво имало вътре..... Heart Eyes

Парфюми подарявам само на ММ, на майка ми и на две най-близки приятелки. На хора извън личния кръг не. Но пък там възможностите са толкова разнообразни, че не пречи.
Ммм,не! Подарявала съм комплект миниатюри. Това е хубав подарък. Особено буболеците на Bvlgari, и знаех, че ще се хареса.

# 486
Аз не подарявам парфюми единствено на нови в обкръжението ми хора.
Просто не гледам на избора на парфюм като изключително сериозно начинание,било то за подарък,или за мен лично.Дори и изборът ми да не е парфюмното Аз на дарения,на тоалетките ни има място за аромати за всякакви настроения,сезони и хормони...Старая се да е срещна стила  на човека с най-популярните в категорията аромати.Разбира се,предварително  обследвам обекта и е лесно,когато той си изпее на какво се възхищава.Повечето (ми)хора обаче не са парфюмно образовани и без претенции се радват на мейнстрийма от позната марка.От мен-толкова като подарък,останалото да си купуват сами.
Всякакъв подарък е труден за избор,но пък ако връчиш ваучер или пари,изчезва вълшебството на изненадата.Затова подарявам смело,че и на сляпо купувам често.

# 487
  • София
Хайде и аз да се включа в темата за парфюмните подаръци - не правя такива и не намирам за уместно да го правя. Изключение - подарявам само на сестра ми, защото знам с какво няма да сбъркам и дори това е малко относително.
Не бих се зарадвала и на парфюмен подарък - та аз самата напоследък много трудно харесвам нещо за себе си.

Момичета, има ли вече някой впечатления от Черния чай на Булгари или пътуващите засичали ли сте го някъде по летищата?

# 488
  • София
Момичета, има ли вече някой впечатления от Черния чай на Булгари или пътуващите засичали ли сте го някъде по летищата?

На София и Брюксел го няма все още - информация от преди 10-ина дни..

SOTD: Floriental  Heart Eyes Благодаря на тя-си-знае-коя-парфюмна-фея за светкавичната реакция  Hug

# 489
  • Germany
Обичам да подарявам парфюми и го правя често и с голямо удоволствие. Винаги мисля, както при всеки подарък, който правя, какво е подходящо за човека, и как ще го възприеме. Досега съм улучвала вкуса и винаги са оставали доволни от подаръка. Предпочитам малки размери 30 мл. считам, че са подходящи за непознат подарък. Ако не се хареса парфюма, няма да се мъчи дълго човека  Mr. Green, ако го хареса, може да си купи какъвто размер пожелае. Много често хората не биха си купили парфюм, ако имат избор, а като е подарък е малко и често неочаквано удоволствие за самия човек. Често след парфюмен подарък ми се обаждат за съвет какво ново да си купят, защото се обърквали в парфюмерия, а аз съм знаела, точно какво им харесва  Mr. Green На трима мои близки подарявам всяка година парфюм за РД и вече си ги очакват, питала съм, дали искат нещо друго, различно от парфюм, но държат на моята парфюмна изненада  Flutter
Аз вчера по една случайност също бях с Portrait of a Lady Frederic Malle. Действително, че е много класически и красив парфюм. Прекрасно ми стоеше в това шантаво декемврийско време, 14 градуса, и то само с две апликации. Но е много задължаващ и не може да се носи просто така, повода трябва да е задължително тържествен и изисква специално облекло и настроение. Мострата от 3,5 мл. смятам, че ще ми стигне за години напред. Аз пък го намирам близък с Floriental. Цял час се чудих, на какво ми напомня, докато загрях накрая. Не е парфюмен близнак, но е в този дух, като дървото от Floriental e намалено, и е засилена розата, която е изключително красива в портрета  Heart Eyes
И да ви се оплача, че съм омагьосана от http://www.lalique.com/fr/catalogue/parfums/collection-exclusive … ier-or-intemporel  Crazy Crazy Crazy Crazy Защо ли ми трябваше да го пробвам Crazy Crazy Crazy Изключително благороден парфюм, като течно злато е, напълно в духа и стила на Lalique. Мек, топъл и прекрасен ориенталец, съчетал с изключителна прецизност и финес мек амбър, деликатна ванилия, уханен, мек и сладък тютюн, сладко, гъсто черно кафе, с добавени щипка кардамон, индийско орехче и пипер, захаросан джинджифил и омайни нотки на безсмъртниче. В базата му се долавят и кедър, и сантал, и пачули и бобова тонка, но са толкова перфектно съчетани, като в произведение на изкуството. Прекрасен парфюм, всичко му е премерено и на място. Класически, непреходен и вечен, като старото злато. От две нанасяния цял ден го усещам и се побърках, вече го издирвам. Толкова много го искам, че съм готова да гладувам цял месец, за да го имам  Mr. Green Цената му е убийствена, 270 евро  ooooh! #Crazy, но ще го отгладувам,  натам вървят нещата  Mr. Green Със сигурност няма кой да ми го подари  Mr. Green, иначе не бих имала нищо против  Mr. Green

# 490
Моля ви препоръчайте ми кой от двата е по-подходящ за жена около 40, харесва Calvin Klein Euphoria
http://www.enzo.bg/calvin-klein/eternity-moment-parfjumna-voda-za-zheni/
http://www.enzo.bg/calvin-klein/sheer-beauty-essence-toaletna-voda-za-zheni/

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 21:32 от shalqlqq

# 491
Край с моите терзания .Японската слива е факт.На този етап това е парфюма.Толкова много ме кефи,че думи нямам.Не толкова как стои на кожа,а по скоро какъв шлейф прави.Невероятен,неустоим,толкова фин и елегантен аромат.Жалко ,че не умея да описвам .Това нежно ухание предполагам,че е японската слива(ама от къде да знам ,като нито в Япония съм била, нито сливите им познавам) Joy

# 492
  • Варна
Край с моите терзания .Японската слива е факт.На този етап това е парфюма.Толкова много ме кефи,че думи нямам.Не толкова как стои на кожа,а по скоро какъв шлейф прави.Невероятен,неустоим,толкова фин и елегантен аромат.Жалко ,че не умея да описвам .Това нежно ухание предполагам,че е японската слива(ама от къде да знам ,като нито в Япония съм била, нито сливите им познавам) Joy

Дай линк да го видя какво представлява  Peace

# 493

Дай линк да го видя какво представлява  Peace
http://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Atelier-d-Orient-Plu … ponais-18490.html

# 494
Моля ви препоръчайте ми кой от двата е по-подходящ за жена около 40, харесва Calvin Klein Euphoria
http://www.enzo.bg/calvin-klein/eternity-moment-parfjumna-voda-za-zheni/
http://www.enzo.bg/calvin-klein/sheer-beauty-essence-toaletna-voda-za-zheni/

Държиш ли да е точно един от двата, или Calvin Klein? Euphoria доста се различава като тип аромат от горепосочените.

Кабошар, честит ти Plum Japonais! Фантастичен е, спор няма. На мен не ми е нежен никак, а тъмно лилав, наситен, и с пелерина на талази.

Общи условия

Активация на акаунт