Алчна зълва

• 43 253
  • 636
  •   1
Отговори
# 375
Няма да помогне,повярвай ми. Laughing
Конфуций е казал - объркай врага с неговите вестоносци.
Вмени вина на сестрата.
Бъди хитра, не действай с нормалните средства. Границите за опазване семейството и имуществото са приоритет. Twisted Evil
 Laughing Heart Eyes

# 376
Тази жена изглежда толкова безочлива, че едва ли ще я трогне такова сълзливо писмо. Човек, който си е намерил начин лесно да изкарва една прилична сума без усилия, няма начин да му припука, че златната кокошка има проблеми, най-много да смени тактиката и да го разведе. Начина с такива хора е рязане с голямата ножица от дъно. Контакт само о празници и забрана да се споменават пари.
Идеята за влогове ( без възможност да се пипат ) е умна.

# 377
       gerda1, интригант от класа се оказа ти.  hahaha Ако Алмира те послуша, обещавам да съдействам при развода.  Twisted Evil Ще те призовем като свидетел, за да разкажеш цветно в какъв небивал тормоз е живяла и как повечето в темата правдиво са я съветвали да вземе нещата в свои ръце. Ще разкажеш и с какъв гадняр, лишаващ децата си е живяла горката авторка.   Wink

# 378
       gerda1, интригант от класа се оказа ти.  hahaha Ако Алмира те послуша, обещавам да съдействам при развода.  Twisted Evil Ще те призовем като свидетел, за да разкажеш цветно в какъв небивал тормоз е живяла и как повечето в темата правдиво са я съветвали да вземе нещата в свои ръце. Ще разкажеш и с какъв гадняр, лишаващ децата си е живяла горката авторка.   Wink
Хърмаяни, подготви си няколко мисли на Конфуций за делото.
За по-авторитетно  Party

# 379
Конфуций, я!
Вие само си философствате, ама аз тая битка съм я водила!
И елате да видите колко ми  е добре сега, не казвам хубаво, обаче. Защото винаги съм си мечтала да имам свекърва мечта, с която да си пия кафенцето.
 А то кво - свекървата  и зълвата ми обещаха, че мм нямал да се ожени за мен заради тях двете - я, пък тези дами Party.
  Ама с какво самочувствие ми го заявиха, че мм нямал да се ожени за мен, защото трябвало да си трая, да си мълча, а не да се опълчвам срещу тях,преди да съм сключила брак. Вие представяте ли си го това, аз не си го бях предтавяла никога Laughing.ъде п

Някъде прочетох, че авторката била длъжна да пази отношенията на брата и сестрата и да се съобразява с тях, нейното семейство трябвало да бъде подчинено на отношенията брат-сестра ли? Че иначе съпругът щял да се разведе, така ли!? Вие шегувате ли се.
  Когато всичко се развива в контекста на парични трансфери за около 5 хиляди, не може да успееш просто с някакво мъркане. Трябва да се действа, действа, действа. Ход с пешката, с царицата , с топа.

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 20:55 от Анонимен

# 380
     Алиска smile3523.

gerda1, не стига че интригантстваш, ами и си подмолна. На час по лъжичка пускаш и нищо съществено не казваш. Всички в захлас чакат ноу-хауто за справяне със свекърва и зълва. И не само в тази тема. Бъди добро момиче, сети се че си във форум за взаимопомощ и сподели най-сетне. 7/8 от пишещите в свекървинската тема и голяма част от останалия подфорум ще са ти вечно благодарни.  Mr. Green

Скрит текст:
Край, спирам, не ми се ядат банани след вечеря.

# 381
Нищо няма да кажа. Рецептата за моята свекърва и зълва, не може да работи при вас.
 Laughing

На вас не ви ли се просълзиха очите, като прочетохте прочувственот описмо от брата към сестрата, а..
Е, ако на подлата зълва не и се просълзят очите, то поне тва писмо, ако го пипне съпругът и него ще го разреве. Разреван няма да се развежда, нали. newsm78

# 382
  • София
Жено, хакни вайбъра!  Twisted Evil
Блокирай сестрата, няма да разбере какво се случва.
Блокирай я в мейлите. Wink

И когато имаш свободно време, седни на телефона на съпруга си и напиши на сестра му, всичко което би искала той да й каже. Но преди това го обмисли добре.
 Може да напишеш на сестра му от неговия телефон и от негово име.
 "Сестра ми, имам много големи проблеми и напрежение в семейството, защото ти помагам с финанси. Имам огромни скандали, вече не издържам. Идва ми да се гръмна. Много ми е тежко. Разбери ме, не мога повече. Няма ли начин да започнете да се оправяте сами, и да не искате нищо от мен, защото много държа на семейството и детето си, обичам съпругата си, но съм много нещастен. Съсипвам се да работя извънредно, за да имам възможност да ти изпращам тези пари. Детето ми плаче, че нямам време за него, нервно е , крещи. Аз страдам от това, но трябва да работя извънредно, аз да имам да ти пратя пари на теб.
 Детето беше болно, но аз нямах възможност да му купя достатъчно добри лекарства, за да имам да пратя на теб.
 Аз самият имах нужда от лекар и лекарска помощ, но стиснах зъби, за да не дам излишни пари, които трябва да пратя на теб.
 Сестро, ако ме обичаш, моля те, започни да се справяш с живота си сама. Не издържам психически, сърце не ми дава, да спра да ти пращам пари и да ти помагам, но не мога да гледам и как семейството ми изнемогва.Идва ми да се гръмна....Обичам семейството си, но се разкъсвам. Искам да съм лоялен към семейството си, искам да  бъда щастлив. Моля те, позволи ми да бъда щастлив."

И стой та гледай! Hug

По- инфантилен и пуберски съвет не бях чела! Mr. Green
И по- глупав, разбира се.
Толкова пък да мразиш авторката, защо? newsm78

# 383
Хайде, дай по-хубав де! Praynig

"Спореде мен трябва да насочи вниманието на мъжа си към осъзнаване на факта, че с всеки лев да ден на сестрата ощетява семейството си и детето си, дори и да им осигурява всичко. По-горе някой даде идеялен пример да и помогне и да си има и за него: " - ще има да насочва вниманието на мъжа си, да залага на разума, докато някои други хора залагат на други елементарни приоми за измъкване на пари.

# 384
Защото gerda всъщност е зълвата и се опитва като вълк в овча кожа да разкара снахата. Mr. Green
Герда, предполагам, че  последните ти постове да са плод на някакво странно чувство за хумор, а не реални твои размисли.

# 385
  • София
Ако можеш с други пари не от сметките да дадеш си съгласна. Важното е хем да му покажеш, че си съгласна и нямаш нищо против, хем да прибираш една голяма част от бюджета, за да си спокойна. И няма да е лошо тези сметки да ги направиш на твое име, за да не пипа. Това са фонд еди какво си и не се пипа, точка. Важното е да подходиш приятелски с желание за идеите, за да се зарази и да е по-благосклонен на съгласие, че сметките няма да ги пипате за друго.
Четете, бе, жени! ooooh!
Това не иска да го играе, защото знае, че той ще се съгласи, ще обслужва сметките и пак ще праща на сестра си " огромните" суми! Joy

# 386
  • София
Нищо няма да кажа. Рецептата за моята свекърва и зълва, не може да работи при вас.
 Laughing

На вас не ви ли се просълзиха очите, като прочетохте прочувственот описмо от брата към сестрата, а..
Е, ако на подлата зълва не и се просълзят очите, то поне тва писмо, ако го пипне съпругът и него ще го разреве. Разреван няма да се развежда, нали. newsm78
Да, бе, насълзиха ми се очите от смях! Joy
Тоя мелодраматичен тон, от турските сериали ли си ги прихванала? newsm78

# 387
Ъпсурт, ти се занимаваш само да хейтиш.
Защо не развиеш собствена концепция с доводи.
Ние обещаваме да не те хейтваме, много. Laughing

# 388
  • Куциндрел
 Laughing

Mr. Green Кое точно ще го просълзи - че е болен от сърце или че детето му е болно и той не е можел да му купи лекарства? Направо си е изревал Очите като го прочете. hahaha hahaha hahaha

# 389
Авторката сега я няма да пише, сигурно е заета да приготвя няколко степенно меню за вечеря  с три основни ястия и за това я няма да каже нещо. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт