Бебеправене и хранителни добавки?

• 1 966
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте на всички! Предварително се извинявам ако има такава тема, но търсих и не ми излезе като резултат. Следващият месец планираме бебеправене с моята половинка. Цяло лято се борих с някаква бактерия Стрептококус агалакти, на която в последствие се оказах носител. Нямало проблем да забременея отново, но препоръчително е да родя секцио. Сега  обаче казусът е друг. Таткото реши да прави мускули и си взе една хранителна добавка, което малко ме притеснява, може би защото не съм много запозната с тази материя. Притеснявам се дали нейните съставки биха повлияли по някакъв негативен начин на бебеправенето, и на самото човече. Извинете, ако въпросът ми е глупав, но както казах не съм много наясно с тези добавки. Добавката се казва C-G-T Muscle Power, а съставките са следните:
Смес от креатин монохидрат, L-глутамин и таурин (прах)
Представлява трикомпонентна смес:
• Креатин монохидратът:
• повишава концентрацията на фосфокреатин в мускулите и осигурява бърза синтеза на АТФ по време на физическо натоварване,
• увеличава интензивността на фосфокреатиновата ресинтеза при и непосредствено след мускулна работа.
• L-глутаминът:
• подпомага белтъчния синтез и има изразен антикатаболен ефект,
• увеличава клетъчната хидратация,
• намалява разграждането на аминокиселините с разклонена верига (валин, левцин и изолевцин) и предизвиква нарастване на мускулните клетки.
• Тауринът има:
• изразен антиоксидантен ефект,
• стабилизира мембраните на мускулните клетки,
• регулира осмоларитета във вътреклетъчната среда,
• обезпечава производството на азотен оксид от съдовете и подобрява циркулацията в мускулите.
Инградиенти: креатин монохидрат, L-глутамин, таурин.
Дозировка: Дневната доза от 10 g (2 чаени лъжички) се разтваря в 200-250 ml вода или плодов сок и се разбърква. Разтворената доза да се изпива веднага! Препоръчва се да се консумира след основните хранения. За по-добър резултат, увеличете консумацията на въглехидрати и приема на течности в периода на употреба на продукта!

# 1
  • София
Аз разбирам от добавки. Тази е ок за бебеправене.

# 2
Не е това въпросът, но колко време се лекува от Стрептококус агалакти? Само един лекар ли ти каза, че няма проблем да забременееш с бактерията?

# 3
Не е това въпросът, но колко време се лекува от Стрептококус агалакти? Само един лекар ли ти каза, че няма проблем да забременееш с бактерията?
4 месеца се лекувах - 4 антибиотика + вагинални антибиотици + пробиотици (пробиен,биогайа и лактажин). Всичкото що антициотик изпих бяха според чуствителността на антибиограмата. 8 пъти съм пускала МБИ и 8-те пъти се изолира бактерията. В изследванията пише, че нямам гъбички, нямам вагинит и тем подобни, единствено тази бактерия. Цитонамазка пусках 2 група, което е ок горе-долу. По въпроса с колко лекари - двама ми го казаха. В края на месеца ще правя консултация с трети лекар, надявам се и той да каже същото и да почваме с опитите.  Simple Smile

# 4
Би ли пробвала с 10 дни Цитросепт - пиене и промивка, но не прекалявай, да не ти унищожи флората във влагалището?

# 5
Би ли пробвала с 10 дни Цитросепт - пиене и промивка, но не прекалявай, да не ти унищожи флората във влагалището?
Това за имунната система ли беше или бъркам?

# 6
Това за имунната система ли беше или бъркам?

Това е екстракт от грепфрут. Пие се като капки за имунната система и избива свичко вредно, а за промивка е като атомна бомба за гадините. Така излекувах супер упорита бактерия, която не умираше от АБ.

# 7
А дали ако го приемам само през устата, без промивки, ще има някакъв ефект?

# 8
По-скоро обратното. Не го приемай през устата, а си прави вани и промивки /промивките напоследък ги отричат/. Голям леген с 20 капки във водата и седин поне 20 мин., като се подплискваш Wink А бе детска радост Simple Smile

Пери на 80-90 градуса. Изглади си всичкото бельо и кърпи за тяло. Еднократно гладене не е достатъчно.

Какви превръзки ползваш? Трябва да са памучни. Ползваш ли тампони?

# 9
По-скоро обратното. Не го приемай през устата, а си прави вани и промивки /промивките напоследък ги отричат/. Голям леген с 20 капки във водата и седин поне 20 мин., като се подплискваш Wink А бе детска радост Simple Smile

Пери на 80-90 градуса. Изглади си всичкото бельо и кърпи за тяло. Еднократно гладене не е достатъчно.

Какви превръзки ползваш? Трябва да са памучни. Ползваш ли тампони?

Тампони не ползвам. Превръзките единствено - Always Ultra Night. Принципно и аз не съм много за промивките с душ, но това с легена, бих го пробвала. Благодаря за съветите  Hug

# 10
Аз разбирам от добавки. Тази е ок за бебеправене.
Благодаря ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт