Камъни в жлъчката - 3

• 133 440
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Освен болките в стомаха, гърба и дясното междуребрие, имам газове, подуване,чувствителност към множество храни (спазми, разхлабване) и болки  в корема. Мога ли да се надявам,че след операцията тези коремни проблеми ще се разрешат?

Някаква диета 3-4 дни преди операцията препоръчва ли се да се пази - напр. само на кремсупа и пюре да се премине?

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 11:49 от Prizma

# 511
  • Sofia
Да,добре е да си на по-лека храна,а деня преди операцията ако може нищо да не ядеш,само на вода да си.

# 512
  • София
Да,добре е да си на по-лека храна,а деня преди операцията ако може нищо да не ядеш,само на вода да си.

Мерси!

# 513
  • Бургас
Освен болките в стомаха, гърба и дясното междуребрие, имам газове, подуване,чувствителност към множество храни (спазми, разхлабване) и болки  в корема. Мога ли да се надявам,че след операцията тези коремни проблеми ще се разрешат?
Звучи ми на синдромът на раздразненото дебело черво или на дисбактериоза. Защо не направиш един 2-3 месечен курс с пробиотици. Дори и да не е дисбактериоза, пак ще ти е от полза да направиш курса.

# 514
  • София
Ще направя, непременно. Досега доста ме наболяваше стомаха при прием на капсули, надявам се след операцията един по един да се решат проблемите.

# 515
Здравйте.Мина моята операция днес. Безкръвно. Боли, но се търпи.

# 516
  • София
Здравйте.Мина моята операция днес. Безкръвно. Боли, но се търпи.

Супер! Пиши малко повече, когато можеш - как се възстановяваш, кога и как се захранваш, как стои въпросът с къпането?

# 517
Ще пиша по- късно, че чак сега ме пусна  упойката.

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 07:42 от BellaBarli

# 518
Бързо възстановяване и от мен, БеллаБарли!
Чакам с нетърпение отзиви, къде и при кого е била  Heart Eyes

# 519
  • Sofia
Бързо възстановяване Hug

Къпане може и на следващия ден,но без да се мокри там където са дупките,т.е. само краката и подмиване може Wink  Като се махнат конците/ако има/ и се затворят дупчиците тогава може цялата,а те се затварят след 7-10дни.
За косата ходех на фризьор да ми я мият,трудно е навеждането напред.

# 520
  • Майна Сити
Аз се изкъпах веднага щом ми махнаха дрена. Имах някакви лепенки на дупките, които казаха че няма проблем да се мокрят, но да не се търка отгоре с гъба или сапун. Еййй, вярвайте ми, не знам от какво бяха тия лепенки, но чак 1 месец след това (че и малко отгоре) ми паднаха  Laughing

# 521
  • Sofia
Не ги ли сменяше?
Аз всяка вечер си ги махах,мажех с йодасепт и нова лепенка слагах.

# 522
  • Майна Сити
Не, казаха ми да не ги барам, те сами щели да паднат. Като мина месец даже започнах да ги чопля, а те не се отлепяха. Не знам Каноколит ли, Капчица ли, кой знае какво им слагат  Grinning

# 523
Здравейте. Аз си отспах 😄
Бях в Каспела, д-р Кънчев (трябваше да съм при друг, но много спешни операции имаше и ме оперира този)
Упойката беше супер.  Лесно заспах. Много лесно излязох. Без замайване или каквото и да е друго. Но ме болеше. Оперираха ме в 11 до 12 и до 19 бая ме болеше (изтрайва се с болко успокоителни) Станах сама след 2ч. до wc. След 18 ч.ми позволиха вода. Сега не ме боли много, но ми е сънено. 3 дупки, един дрен. Това е общо взето. Утре ще хапна уж малко.

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 07:42 от BellaBarli

# 524
  • Майна Сити
Доктор Рангел Кънчев е готин  Peace
Той ми проби пъпа навремето, за да си сложа обица  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт