Камъни в жлъчката - 3

• 133 450
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
BellaBarli  и аз съм без жлъчка от 2 години. Не се притеснявай за такива неща. 6месеца след операцията не трябва да вдигаш тежко и ще ти е некомфортно да спортуваш. Но после няма да имаш никакъв проблем. Аз самата ходя на народни танци. Ако мога да съм ти полезна с още информация на среща съм.

# 496
Здравейте отново, аз имам дата за операцията на 24 този месец. Искам само да попитам за упойката, слагат ли тръба в гърлото да обдишват или ще се размина с това Simple Smile

# 497
  • Майна Сити
Докато бях будна ми сложиха само нов абокат, защото стария ми беше запушен. Пуснаха ми упойката, а като се събудих в стаята не можех да си поема дълбоко въздух, дишах плитко и сякаш имах храчка на гърлото, която не можех да отхрача, защото трябваше да се напъна, а операцията не ми позволяваше. Така че по това съдя че съм имала тръба. Не се плаши иначе, не боли после, аз го оприличавам повече на мускулна треска на корема. Все едно си направила 1000 коремни преси без никаква подготовка преди това Wink

# 498
  • Бургас
Може ли да споделите идеи за ястия , защото започнах да се изчерпвам. И идеи за сладки неща. Аз ям обикновени бисквити със сладко от череши или шипки или ябълков щрудел с кори. Правя си и палачинки с белтък и намачкан банан. Вчера се сетих, че мога да ям критараки с пилешко. Така разнообразих супите, печеното пиле с ориз и месата, печени с картофи и моркови. Утре ще пека агнешко.
А вчера купих топли козунаци, които гледам като беден роднина. Така ми се ядат  Sad

# 499
  • Sofia
Мисля,че имаше преди тема за ястия при проблеми с жлъчка....
Спазвай разделно хранене.
Агнешкото е мазно,хапни си малко,също и от козунака много малко опитай.
Може да си правиш сладкиши с овесени ядки,банан...все пак се ограничавай и от сладко  Confused

# 500
Аз си утолявах глада за сладко със сушени плодове и най-вече ананаси на шайби. Много са захарни Simple Smile

# 501
  • Sofia
Лесно може да се измислят сладкиши с храните които са позволени....

# 502
BellaBarli, знам, че слагат назо-гастрална сонда. Която е малко неприятна - едно маркуче, което минава през носа и стига до стомаха и абсорбира. Ваденето му е неприятно и има същите усещания за дразнене на гърлото. Успех!

# 503
  • Sofia
Здравейте отново, аз имам дата за операцията на 24 този месец. Искам само да попитам за упойката, слагат ли тръба в гърлото да обдишват или ще се размина с това Simple Smile

На всички май слагат,но като те хване упойката,не предварително.
Аз не знаех и никой не ми каза,но гърлото много ме дразнеше,бях си взела хомеожен и хомеовокс и с тях ми мина за 2дни

# 504
  • София
И аз съм с насрочена операция за 28.04. Притеснено ми е.

# 505
  • Sofia
Не се притеснявайте  Naughty ,ще мине ,ще се възстановите и край на мъките  Hug

# 506
Нормално е да ни е притеснено, за мен това ще е първа операция с първа пълна упойка. Надявам се всичко да е наред. Не ме е страх от операцията толкова и от болките, колкото от анестезията и интубацията Simple Smile Успех на всички с предстояща операция, веднага като се съвзема ще пиша как е минало.

# 507
И аз съм с насрочена операция за 28.04. Притеснено ми е.
Къде ще е операцията?

# 508
  • София
В Окръжна болница. Д-р Близнашки.

# 509
Аз се оперирах октомври. 2 месеца бях на диета. После мога да кажа , че хапвах всичко и не съм имала грам проблем. Но от седмица две пак ми горчи, наболява, оригвания, газове. Пълна програма. Взех да се притеснявам. Може ли да се е образувало ново камъче в пътищата и как се разбира, че има такова. Не знам иначе как да си го обесня това.

Общи условия

Активация на акаунт