ПЪРВИ КЛАС - тема 5

• 54 862
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Весели празници на всички!

Синът ми няма домашни. Едва днес го хванах да решава малко задачи. После може да направим диктовка. Но засега не смятам да го юркам. Много изморен го виждах последните дни на училище, много. Нека да си почине детето.

# 496
  • Варна
Излязоха резултатите от теста по „Аз, природата и светът”
Самия тест обаче за 1 клас някой има ли го?

# 497
http://sbnu.org/index.php/testove

Ето тук са всички тестове за 1 клас.

Поздрави!

# 498
  • Майничка
Не са излезли още от тази година.

# 499
  • Варна
Да не са. Кога ще излязат?  Някаква идея?

# 500
ЧНГ! Живи и здрави през новата година, с късмет и успехи за всичко.

# 501
Ч.Н.Г! С пожелание за здраве, щастие и успехи през новата 2016 година на всички ни (малки  и големи)!   Heart Eyes

# 502
  • Пловдив
Резултатите вече са качени, снощи забелязах  Peace

# 503
  • около Варна
Първият учебен ден за тази година го пропускаме,милата ни община не си е направила труда да разчисти. Станахме,екипирахме се, излизаме навън - сняг до колената, не мога да изкарам колата, викам си къде ще го разнасям това дете да се измокри цялата и се върнахме. А тя с такова нетърпение чакаше да дойде време за училище.

# 504
  • София
Тук снегът не е много и нямаше никакъв проблем. Но и да имаше, за мен не е причина да не си заведа детето на училище.  Peace

# 505
  • около Варна
Е, аз съм от несериозните майки.

# 506
Е, аз съм от несериозните майки.

Аз ако можех да се скатая от работа и аз нямаше да заведа детето на училище Mr. Green

# 507
А аз съм от най-сериозните майки - детето на у-ще, а аз - отпуска цяла седмица. Mr. Green

Може ли някоя добра душа, чието дете решава от "Мечо и Медунка", да сподели как се решава задачата от 56 стр. долу в ляво. На първия пример има една везна с 3 ябълки от едната страна и 2х1 кг. от другата. Отдолу има квадратчета да се напише явно задачата. Колкото и да мислих как се сравняват ябълки с кг., не го измислих. А 3 ябълки как са 2 кг. съвсем не го разбрах. Crazy

# 508
  • в здрача
За много години! Да са ни здрави и щастливи децата, останалото ще го нагласим.

Вчера цял ден чакаше да навали за да излезе да направи снежен човек. Е, не наваля достатъчно, но нощес се е постарало - снега не съм го мерила колко е, но ще има за голям снежен човек.
Успя да стигне до училище, но и се върви няма и 10 минути пеша с нейн бавен ход, днес времето за достигане до училище беше двойно, но предвидихме да тръгне по-рано.

От голямата еуфория си забрави коледната книжка с домашните, остана си под елхата.

# 509
А ние щяхме да тръгнем без чантата hahaha

Общи условия

Активация на акаунт