Петиция против удължаването на учебната година от МОН I - VII клас

• 8 721
  • 118
  •   1
Отговори
# 30
Моите наблюдения в момента са 4 и 7 клас. Удължаване защо? За всичко важно имаме частни учители за седмокласничката, за да е готова за кандидатстването в гимназия.

4 клас ще направят матурите и после какво има да ги мотат в училище?

# 31
  • Ямбол
....
4 клас ще направят матурите и после какво има да ги мотат в училище?
А ти знаеш ли кога ще са матурите при удължена година?

# 32
Открих Ви вчера. HugПодписах петицията и сериозно я внедрявам в гилдията. Трябва да се борим като на барикадата, до последна капка сила! Работните екипи на МОН не признават, на този етап, която и да е разумна идея и предложение. ooooh! Нищо ново!  Close

# 33
  • София
Подписах петицията, защото ваканцията се оказва времето, през  което на децата ни е "позволено" да бъдат деца.

# 34
Подписах петицията, защото ваканцията се оказва времето, през  което на децата ни е "позволено" да бъдат деца.

И ние да бъдем родителите, които искаме, а не хаткащи, бутащи, дърпащи изнервените си деца.
Не знам при вас как е, но моето дете лете е едно, а през учебната година е едно сиво кълбо нерви  Sad

Последна редакция: нд, 22 ное 2015, 10:10 от the Дорис

# 35
  • София
Абсолютно! И моето е така. След завършването на училище мин. година попитах иска ли да я запиша на Лятно училище за 1 седмица. Отговорът беше категорично "не". За протокола: спрява се отлично в училище и се сприятелява лесно, но просто й идва в повече.

# 36
  • Ямбол
И какво ще я правите тази петиция сега?

# 37
  • София
А на теб какво ти влиза в работата? Не я подкрепяш. Имаш различно мнение. Чудесно. Пусни си една тема "в подкрепа на всякакви решения на МОН" и си коментирай там. Толкова ли не разбра, че тук не си желана? Изрази мнението си веднъж - добре, чудесно ,така е редно - а сега просто ни остави на мира - също понеже така е редно, всеки път като видя нов отговор мисля, че има нещо по същество, не искам да си губя времето да проверявам и да се оказват Лилини глупости...

Последна редакция: нд, 22 ное 2015, 09:40 от katiABV

# 38
А на теб какво ти влиза в работата? Не я подкрепяш. Имаш различно мнение. Чудесно. Пусни си една тема "в подкрепа на всякакви решения на МОН" и си коментирай там. Толкова ли не разбра, че тук не си желана? Изрази мнението си веднъж - добре, чудесно ,така е редно - а сега просто ни остави на мира - също понеже така е редно, всеки път като видя нов отговор мисля, че има нещо по същество, не искам да си губя времето да проверявам и да се оказват Лилини глупости...

smile3501

# 39
  • Ямбол
Крадецът вика дръжте крадеца. Доживях да ми каже Кати, която изключително рядко пише по темата на темите, че аз не съм по нея.
Въпросът ми е важен. И ще го задам отново. Какво ще правите с тази петиция. Никой нищо не предприема и нищо няма да се случи, че някакви 300 подписа са събрани. Много усилия за нищо. Има хора, които подписвайки се вярват, че ще допринесат с нещо. Само че силите на оформителите се изчерпват само до форума и пускането на скалъпен текст в петиция. Наистина ли ще остане само тук?

# 40
  • София

Ще стане нещо, за което ти няма да научиш, понеже не ти влиза в работата. По-ясно от това може ли да ти се каже? Моля те, престани да спамиш и тази тема. Пусни си една тема в ПОСКРЕПА на МОН, никой не те спира.Най-тържествено ти обещавам, че там изобщо няма да те посетя. Предполагам и останалите, пишещи тук. Това е тема ПРОТИВ скорошните решения. Усещаш ли разликата? Ти си ЗА. Ние не сме. Отиди си в твоя си сектор; тук не си добре дошла.

# 41
Лиляна, в ролята на каква ни задаваш въпроса какво ще стане с петицията, която ти НЕ подписа? Напротив позволи си не само тук да пишеш против нея.

Точно на теб не мисля, че и грам информация би следвало да ти се дава. Ти не си част от каузата, не си съпричастна, не си подкрепила и следователно към теб нямаме никакъв ангажимент.

Мисля, че всеки нормален човек ще знае кога да се оттегли от там където му казват и показват, че не му е мястото и само дразни.

# 42
  • София

Скрит текст:

Остави я, тя няма малки деца, които да пострадат от въвеждането на тази щуротия, но пък от поведението й и публичното й отношение към въпроса зависи заплатата й, тя все пак от там си получава доходите... А, искам да кажа от МОН, не от непременно от писане по форумите...

# 43
  • Ямбол
...Това е тема ПРОТИВ скорошните решения. Усещаш ли разликата? Ти си ЗА. Ние не сме. Отиди си в твоя си сектор; тук не си добре дошла.
....
Не, но ти не усещаш разликата, защото четенето ти е трудно и следването на логически връзки.
Първо - това не е тема против някакви решения, а е тема за някаква петиция, в която са изброени толкова много неща, че не е много ясно какви точно са аргументите против.
Второ - ако аз съм против оформлението на така наречената петиция и изобщо вместването ми в такъв неграмотен призив, не означава, че съм за някакви взети решения от страна на МОН. Разбираш ли, Кати, разликата? Ако допуснеш, че съм против тази петиция, то няма да стигнеш, че съм за решенията на МОН.
Трето - ти си никоя, че да ми казваш къде да ходя. Ясно!?

# 44
Лиляна, с трепет чакаме да се подпишем в грамотната, добре формулирана и аргументирана петиция, която ще пуснеш.

Общи условия

Активация на акаунт