Любов или пари?

• 16 886
  • 422
  •   1
Отговори
# 270
Aу ,любим пик на тема  Laughing
когато се заговори за бг стандарт , сем. бюджет , пАрЕ  и почва едно цакане  Whistling 8 000 лв  Mr. Green
Всичко коЗ Mr. Green
Ахъм  bowuu

# 271
  • София
Казах конкретни суми, за да онагледя, щото нали все се мрънка, че няма яснота с цифрите. Сега пак зле.

# 272
  • Другата България
Aу ,любим пик на тема  Laughing
когато се заговори за бг стандарт , сем. бюджет , пАрЕ  и почва едно цакане  Whistling 8 000 лв  Mr. Green
Всичко коЗ Mr. Green
Ахъм  bowuu

А без паре, без работа - къш. smihesorry ritnik
Като се сетя колко пъти ММ е оставал без работа /е, два - три пъти, но все пак/, а пък колко е работил и не са му плащали, и през ум не ми е минало да го гоня след като не носи пари в един момент от съвместното съществуване...че утре може да се случи на мен, кой е застрахован на днешно време? Ей тия разбирания не ги схващам аз, тънките сметки и тази пресметливост предварителна. В които няма нищо лошо, но да си кажеш честно, че това ти е приоритет, а не да питаш любов или пари, айде нЕма нужда. Stop

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 19:33 от Merri_An

# 273
  • Tам през Атлантическия океан
Казах конкретни суми, за да онагледя, щото нали все се мрънка, че няма яснота с цифрите. Сега пак зле.
Aма разбира се.

# 274
Да де ,и аз със суми най-добре се ориентирам също  bowuu

Не е важно колко пъти е оставал без работа мъжът и каква работа има,  а когато е на работа какъв стандарт имате и колко бързо се връща стандарта при един неработещ примерно?
 Защото при жена в майчинство единият доход го пиши бегал за 3-4 години поне ..

# 275
Дай поне до 7г, че да тръгне на училище детето.
На мойте колеги жените след втората година се връщат на работа. Жени работещи при наши клиенти се връщат и след първата... къде отиде ти до пълнолетие да седиш да го гледаш това дете вкъщи?
Във Варна колко да е средната заплата... сигурно 600-700лв.

Авторке ако си сгодна женица, слабичка с големи гърди...
Аз съм симпатичен, висок, със сини очи и взимам вероятно двойно на твоя доход. Направо ела ме вземи. И тристаен апартамент купих... тъкмо ще го декорираш Wink Мани го твоя льольо с тея средни заплати... моята я вдигат всяка година за сега.

# 276
  • Другата България
Да де ,и аз със суми най-добре се ориентирам също  bowuu

Не е важно колко пъти е оставал без работа мъжът и каква работа има,  а когато е на работа какъв стандарт имате и колко бързо се връща стандарта при един неработещ примерно?
 Защото при жена в майчинство единият доход го пиши бегал за 3-4 години поне ..
Ти май нещо...3-4 години? Кой седи толкова в къщи?
И си е важно да ти кажа ако единия остане без доход, каква ще е реакцията на другия, много е важно.

# 277
Ей тия разбирания не ги схващам аз, тънките сметки и тази пресметливост предварителна. В които няма нищо лошо, но да си кажеш честно, че това ти е приоритет, а не да питаш любов или пари, айде нЕма нужда. Stop
Никакви тънки сметки не са това. Един мъж или става или не. Ако е безделник и ще тънем в мизерия няма какво да правя с него, абсолютно логично.

Моя очевидно съм преценила, че не е такъв. И като остана без работа той не съм се притеснявала..

# 278
А като тръгнат на училище първа , втора смяна  Rolling Eyes
Първи , вроти ,трети клас занятията от 8 до 17 ли са ?
Примерно ако са след обяда кой ги гледа сутринта  newsm78 или сми стоят  Rolling Eyes
На колко е нормално/разрешено едно дете да стои само в къщи в БГ.  Rolling Eyes
В Бг работното време не е гъвкаво, не на всякъде може да се работи по 4,5, 6 часа.

# 279
Дай поне до 7г, че да тръгне на училище детето.
На мойте колеги жените след втората година се връщат на работа. Жени работещи при наши клиенти се връщат и след първата... къде отиде ти до пълнолетие да седиш да го гледаш това дете вкъщи?
Във Варна колко да е средната заплата... сигурно 600-700лв.

Авторке ако си сгодна женица, слабичка с големи гърди...
Аз съм симпатичен, висок, със сини очи и взимам вероятно двойно на твоя доход. Направо ела ме вземи. И тристаен апартамент купих... тъкмо ще го декорираш Wink Мани го твоя льольо с тея средни заплати... моята я вдигат всяка година за сега.
Нали ?
То това дете и на ясла може да ходи ? Защо му е гледане ?  #Crazy

А като тръгнат на училище първа , втора смяна  Rolling Eyes
Първи , вроти ,трети клас занятията от 8 до 17 ли са ?
Примерно ако са след обяда кой ги гледа сутринта  newsm78 или сми стоят  Rolling Eyes
На колко е нормално/разрешено едно дете да стои само в къщи в БГ.  Rolling Eyes
В Бг работното време не е гъвкаво, не на всякъде може да се работи по 4,5, 6 часа.
Това е едно на ръка ,прочети и Десс за да ти стне ясно ,че едно дете не е ангажимент за година -две и след това работа на макс и иха аху Simple Smile

# 280
  • Другата България
Ей тия разбирания не ги схващам аз, тънките сметки и тази пресметливост предварителна. В които няма нищо лошо, но да си кажеш честно, че това ти е приоритет, а не да питаш любов или пари, айде нЕма нужда. Stop
Никакви тънки сметки не са това. Един мъж или става или не. Ако е безделник и ще тънем в мизерия няма какво да правя с него, абсолютно логично.

Моя очевидно съм преценила, че не е такъв. И като остана без работа той не съм се притеснявала..
Моя също не е безделник, но се случи, и да, след месец два си намери, но през тях кво правим с ресторантите и козметиката?

# 281

А може авторката да не става  Mr. Green
мъжа ако е искал досега ехеЙ да я взел  Laughing  не да си левитират с години като гадженца  Wink

Оправдания  бол налЕ  Whistling  

# 282
Е добре де, очевидно имаше предвид авторката, че временно е нормално да има проблеми човек с работата и финнасите, въпроса е да прави нещо по въпроса, а не да е някой хрантутник на мама дето един ден не е работил през живота си и няма и намерение. Съвсем нормално е да не искаш да се обвързваш с такъв, и аз не бих.

# 283
  • Другата България
Ако е така - ок.
Щото иначе, нали....аз поне иначе разбрах, а и тя не ме опроверга.

# 284
Ако е така - ок.
Щото иначе, нали....аз поне иначе разбрах, а и тя не ме опроверга.

Еми аз поне това така го чета:

Цитат
Да, разбира се. Ако стои без работа и не търси най-вероятно ще е някой изпаднал тип, такъв не ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт