Загубихме се за малко, но Сиянчето имаше хремичка и бяха драми няколко нощи. Много му беше трудно на детенцето - хем му се спи, хем не може да диша. Като пръскаме физиологичен разтвор и дърпаме сополките, пак драма. Гледа ни укорително, тип "как може да ми го причинявате това"
Добре, че от няколко дни е по-добре. Дано да не се случва пак скоро
За 2 дни с хремичка свали 120 гр., а за цял месец качва към 300 - 350 гр... Резултат - пак сме си твърдо под 7 кг.
Оставям я при играчките в единия край на хола и след малко я намирам под масата в другия край на хола
Приплъзва се като се избутва с ръчички. За момента крачетата още не сме открили как да ги ползваме 
Сега вече се прибират и разни приятели от чужбина за Коледа и е много хубаво
Давах 20-тина дни преди да се появят. Сега го спрях, ще изчакам да се изчистят и ще пробвам пак. Дано не е някаква алергия 
от нас и пожелания за празнично настроение!

явно хормоните ми са още в пик 
дано не го разболея
сетих се как преди половин година избягвахме да пишем ястия за да не ни се преяжда
хи хи 
Темичката ни е страхотна! 
Радвам се, че не досаждам и че четете моите романи 

обаче аз пак имам въпрос за тези токсини. То ясно, че диета не мога да спазвам сега, но се чудя: ако тялото отделя токсини, в кърмата ли отиват?
Защото аз съм голям любител на СПА и честичко ходим уикендите, и вече се притеснявам, че като ползвам сауна вредя на беба
Оххх, как ме присети за сърбите и техните плескавици, и дюлева ракия (че и шопската салата им беше превъзходна!) ехххх, че хубави спомени
Браво на вашата кака!
И тя си мисли за сестричката, при това напълно логично
Сега за
, та не пречи да се пробва.
дано така остане и занапред!
Страхотни новини!
Бързо оздравяване на теб! Няма да си мислиш, че и малчо ще се разболее, само хубави нещица в главата на мама, и ще видиш как всичко ще е на 6!Дай Боже! 
За гащите – не съм носила страстоубийки, хич не са ми удобни, нося си моето си бельо отпреди, дори докато бях бременна и след това без проблем. Прашки вече не нося толкова, освен ако не се налага. Браво на теб за свалените килца!
Като се замисля, и аз трябва да си поставя нова цел/да си измисля нова мечта, сега след като най-съкровената ми се сбъдна тази година
И аз съм като теб – постоянно я гушкам и мачкам беба, толкооова ми е сладичка
За шишетата, аз се убедих вече на 100% -> не е шишето, мила, не е шишето
Хич не ги подценявайте мъниците, много добре знаят кое какво се прави и какво му е предназначението, ама вече стигаме до въпроса с желанието
това от опит го установих
Значи, и аз като теб намалих сладкото на макс!, само шоколад по малко и мед с орехи по повече, също така намалих и хляба, и за месец някъде се оказала, че съм свалила 1кг
Останаха още 9
Страхотен пост беше написала за теб, бебе, майчинство, работа! Много общо намерих в думите ти! Абсолютно си права!
Да са здравички и белички всички зъбчета на малкото Мишле!
За изследванията – и ние имаме отклонения някакви (лимфоцити, неутрофилни левкоцити), но педи каза, че при бебенца било нормално да има отклонения. За хемоглобина на бебка -> вие докъде сте стигнали със захранването? Почна ли да даваш месце или зеленийки (както Гери е писала)? Силно силно стискам палци това с акото да не е нещо притеснително и всичко с бебка да е наред! 
Практически почти през целия ден стои по корем. Постоянно я гушкам и целувам, а тя ме скубе, хапе, смуче, щипе и драска
Умира за баща си, само като се прибере от работа, виде ли го и започва да крещи
Чудя се дали някога и на мен така ще се зарадва, но не мога още да експериментирам като напр да ме няма цял ден
Не съм заместила хранене, давах до скоро само по 100мл зеленчуково пюре, след което давам да цока; а следобед давам 40-50мл плод. Досега е пробвала картоф, морков, тиква, тиквичка (домашни пюрета с домашни продукти), пащърнак купешки, ябълка (домашна), круша и слива (купешки). Слава Богу! всичко ми яде, и ние като Гери
дано така продължава и занапред!
От скоро почнах да давам по 120мл на обед, тъй като се убедих, че си отглеждам бозайниче вкъщи
колкото и пюре да й дам, пак си цока след това и то доста
Няколко дни подред се будеше много често и се хванах за главата какво, защо, но вчера разбрах, маминки от къде е неспокойството на бебка - имаме си вече зъбче
Дай Боже все така да ги изкарва!
По отношение на работа, майчинство, бебе, чувства, размисли, страсти, има много какво да кажа, но ще е след Нова Година, че трябва вече да се приготвям за Бъдни вечер
Днес ще сме си вкъщи тримката
, утре заминаваме за Сливен (при единия дядо, на ММ баща му). Връщаме се за 2 дена, след което за 4 дена заминаваме за с.Баня до Банско, където, здраве и живот, ще посрещнем Нова Година с нашите, сестра ми и нейното семейство.
Браво за сваленото килце и честито ви първо зъбче!
Все по-безпроблемно да ви никнат!
За каката - на мен ми се струва някаква проява на ревност, може би не съвсем осъзната. Мъничките душички не винаги им е лесно да обяснят какво чувстват. Според мен, опитай да й отделяш малко повечко време и да я гушкаш повече, да си говорите. Ще се израсте това. Дано да е по-бързо 
Пак си давам глутен. Още не съм започнала да давам закуска обаче, защото все още й се запушва от време на време нослето на Сиси и сутрин се буди по-раничко - към 7.30-8 ч. Ако стана на готвя закуска по това време, ще разбудя всички в почивните дни. А в останалите - по това време оправям каката за училище. Ще изчакам още ден-два, дано да се нормализират нещата и да започне пак по-късничко да става за закуска. Ако пък не се случи това, мисля да давам попарка/ кус-кус или каквото друго реша на второто хранене, а плодовото пюренце да го давам изцяло в комбинация с кашата на предпоследното хранене за деня 
Препоръчани теми