наддал е 1300гр. и 2см.за 4седмици.Вече е 8700гр. и 70см. каза да спирам да давам кърма след пюретата и кашата,да давам само сутрин и вечер.Истината е,че от 3-4дни малчо сам се отказа от кърмата след кашата,но след плодовете си я иска,след зеленчуковото също.От утре ще започна да давам телешко,а след 10 дни и пилешко.Сякаш не ми се иска да спирам с кърменето,но и не желая да му разширя стомахчето и от сега да сме с наднормено тегло-стига ми,че аз цял живот се боря с кг. не бих го причинила и на него.А той въобще не изглежда шишкав,но е здрав и набит-едва успя да му забоде иглата в крачето,толкова здрави мускули има.И как няма да има като не спира да подскача,дори и седнал да го държа пак подскача-като пружинка е.Иначе всичко друго си му е наред.
Аз мислех да взема някакъв "разказвач на приказки" да му говори,но тази година не намирам хубави.Предните години имаше много сладки,сега само някакво мече дето ми е грозновато.И Мики Маус,ама близо 100лв(на промоция)за такъв тип играчка не ми се дават
Чак пък толкова
Кучето е за +6м.
А,да, пак почна да ръмжи
и предният път като бяха почнали зъби така правеше.
а пък така и въвеждам всички храни според месеца
И аз се бях притеснила много. Все чета как децата се обръщат, а моето ттццъъъ. Лекарката вече го познава и вижда, че прави избирателно нещата. И нищо не казва, но сега и аз чакам на следващата консултация какво ще ме посъветва с това обръщане. В понеделник става на 7 месеца, ще видим!
разбира се не минахме без нови дрехи. Не че няма космонавти/ескимоси, но още един няма да е зле, та и грейка с яке и някои блузки.... вече не ходя на пазар за себе си
С дъщеря ми работим с рехабилитатор и за обръщане правим следните упражнения- бебето е по гръб, хващате го за краката и бавно почвате да въртите; същото като първото, но хващате бебето за ръцете; бавно търкаляне с пелена(чаршаф) върху леглото и последното се прави от двама души - бебето се слага в чаршаф, родителите вдигат чаршафа от към главата и краката(бебето е като в хамак във въздуха) и започват пак да го търкалят от едната страна на другата.
, аз си мислех че дълго време ще кара с мляко , пък то
както и да е .
."
Препоръчани теми