Сега ми е спокойно. Много се надявам и при вас да има добри новини 

. Вие сирене/извара давате ли? Четох, че по-късно се въвеждали. С какво ще я давам тая попара само чай хляб и масло ли...
На второто хранене давам плодовото пюренце с млекце.
Какво записа?
И аз гледам да слагам повечко водичка в пюретата, кашите, а даже и в млякото по този повод. Иначе проблем с изхождането за момента нямаме. Дано така да продължи

Много е сладка и много й се радвам
Дори и когато през нощта споделя нещо 

На второто хранене давам плодовото пюренце с млекце.
Какво записа?
И аз гледам да слагам повечко водичка в пюретата, кашите, а даже и в млякото по този повод. Иначе проблем с изхождането за момента нямаме. Дано така да продължи

Много е сладка и много й се радвам
Дори и когато през нощта споделя нещо 

как я давате кажете рецептата
Сигурно сте ме забравили вече ,че не съм писала от последната тема Юнски мами ,но по следите ви открих
За водата да кажа ние чак сега пропихме горе-долу вода а сме вече на 7 месеца и половина почти . Мойто чудо е много активно и ми взима всички сили денем
Представям си като съвсем проходи как ще е
Бъдете много здрави, щастливи и обичани!
Радвайте се на хубавите неща във всеки един ден 

При нас обаче трудно ще стане, защото веднага след банята Сияна си пие вечерното мляко и отива в леглото. Напоследък все имам чувството, че млекцето не й стига. Днес даже й дадох 240 мл. АМ (това е само водата). Всичко го глътна много бързо. И още да й дадях щеше да го изпие 

Включвай се по-често тук. Иначе е чудесно, че си имаш активно бебенце. Аз с нетърпение чакам Сианчето да си пропълзи добре и напред. Тогава ще й е много по-интересно и ще се забавлява и сама
Кака й пропълзя още на 6 месеца и половина и гонеше баща си около масата
Разбира се, тогава очите ни трябва да са на четири какво ще намерят и лапнат бебоците
Препоръчани теми