Кауфланд / Kaufland- тема 15

• 131 119
  • 764
  •   1
Отговори
# 675
Аз пък съм чувала, че червените картофи са подходящи най-вече за пържене Peace

Иначе днес се заредих с Доместос, кашонче червено вино, гъби, които вечерта бяха намалени по 1,19 за кг., течен сапун на К-класик и няколко кутии филе от треска, дано да е хубаво само

# 676
Червени картофи купувам специално само за пържене. Не съм на мнение ,че стават бавно. Може токът да ви е слаб.

# 677
Не ми е слаб тока  Mr. Green Котлоните ми са нови  Mr. Green И аз знам, че чернените картофи са подходящи за пържене, но явно не и тези. Факт е че станаха много вкусни, но много бавно се изпържиха.

# 678
  • град Русе
Здравейте,
Питах в една друга тема, но ме посъветваха да си задам въпросът и в тази.
Вчера си купих от Кауфланд мелничка за сол и черен пипер на Делимано от промоцията им с точки. Сложих и батерии и си работи. Сигурно е много глупаво, но не мога да намеря как и къде се отваря, за да сложа това, което желая да смеля, а се притеснявам да не я счупя, докато опитвам. Има приложена инструкция на български - https://drive.google.com/file/d/0B9iMOtoDGg1vWmhFelkwSExxWTg/view, но не ми помага много. Следвайки първа точка завъртам и излиза горната част и се показва мястото, където стоят батериите, само че долната част ми изглежда малко като капсулована и дърпах, въртях нищо не се случва, само най-отдолу се върти за регулиране, колко едро да мели. Моля ако някой си е взел такава да помогне, никъде в интернет не намерих някакво рекламно видео да видя как става.

# 679
Аз пък да ви питам друго. Попадате ли на добри намаления в предкасова зона, където стои един стелаж с много и различна стока, намалена, защото й изтича срока?
В последно време попадам на добри намаления на детски пюрета Хипп, Гербер и Овко, последните дори ги купувах за по 40 и 60 стотинки. Купувала съм и захарни изделия и т.н.
Но имаше една боя Палетте, намалена на 50%,много се чудих и не я взех. От скоро се боядисвам и то при фризьор, а искам да пробвам сама вкъщи. В случая цената беше съблазняваща, но изтичащия срок ме спря. Вие бихте ли я взели?

# 680
  • Sunshine state
Аз да,бих. Нищо им няма на почистващи,перилни,бои и тям подобни химии. Те дори имат по-голям срок от този отбелязан на кутията,такя че...

# 681
  • Стара Загора
Аз пък да ви питам друго. Попадате ли на добри намаления в предкасова зона, където стои един стелаж с много и различна стока, намалена, защото й изтича срока?
В последно време попадам на добри намаления на детски пюрета Хипп, Гербер и Овко, последните дори ги купувах за по 40 и 60 стотинки. Купувала съм и захарни изделия и т.н.
Но имаше една боя Палетте, намалена на 50%,много се чудих и не я взех. От скоро се боядисвам и то при фризьор, а искам да пробвам сама вкъщи. В случая цената беше съблазняваща, но изтичащия срок ме спря. Вие бихте ли я взели?

Винаги проверявам тази зона на излизане. И попадам - да. Взимали сме какво ли не - чистачки за колата, прах, кафе, всякакви дреболии за стотинки. Из нашият магазин има на още едно две места такива зони с различни намалени стоки - играчки, книги, тетрадки.

# 682
  • оттам, откъдето започва България
Със сигурност минавам първо през зоните с намалени стоки и вземам щом са в срок на годност. Както казаха по-горе сроковете са препоръчителни, но нищо няма да ни стане, ако е минал някой ден след срока, специално за нехранителните.

# 683
Намаления май има във всеки сектор - зеленчуци, кашкавали, млечни, замразени. Само на книги не съм попадала  Peace

# 684
Аз не съм виждала намалени замразени, къде ги слагат  newsm78 Виждала съм намалени охладени пилешки меса и намалени колбаси.

# 685
  • Карлово
Намаления май има във всеки сектор - зеленчуци, кашкавали, млечни, замразени. Само на книги не съм попадала  Peace
Е, как детски книжки имаше доста намалени преди Коледа.

# 686
Е, как детски книжки имаше доста намалени преди Коледа.

Може, може, при вас да е имало. Аз казвам при нас, че не съм  Peace

Замразените са при пилета и риби, в задната част.

# 687
  • София
.....но не мога да намеря как и къде се отваря, за да сложа това, което желая да смеля...

До колкото разбрах от описанието, когато си разглабяла да си слагаш батериите е трябвало да сложиш и пълнежа за меленето. Разглоби я пак все едно да слагаш батерии и виж дали тази част където се пълни остава с дупка за пълнене  Peace

# 688
Здравейте,
Питах в една друга тема, но ме посъветваха да си задам въпросът и в тази.
Вчера си купих от Кауфланд мелничка за сол и черен пипер на Делимано от промоцията им с точки. Сложих и батерии и си работи. Сигурно е много глупаво, но не мога да намеря как и къде се отваря, за да сложа това, което желая да смеля, а се притеснявам да не я счупя, докато опитвам. Има приложена инструкция на български - https://drive.google.com/file/d/0B9iMOtoDGg1vWmhFelkwSExxWTg/view, но не ми помага много. Следвайки първа точка завъртам и излиза горната част и се показва мястото, където стоят батериите, само че долната част ми изглежда малко като капсулована и дърпах, въртях нищо не се случва, само най-отдолу се върти за регулиране, колко едро да мели. Моля ако някой си е взел такава да помогне, никъде в интернет не намерих някакво рекламно видео да видя как става.

https://youtu.be/eSVHWRUDpNA
Клипчето май не е за делимано, но те всички ел. мелнички са на един принцип.

# 689
Имате ли мнение за праха за  пране на Ариел от тази седмица промоцията?

Общи условия

Активация на акаунт