Лидл ::74::

• 78 490
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Къде виждате каталога за следващата седмица?

В сайте не го виждам .. ?
Няма го, но този път са качили всичко за другата седмица в менюто Актуално, като превъртиш най-отдолу на страницата, по раздели и дати.

# 511

Грозни! А и самия полар не ми хареса. Не само на тези, на другите цветове също.

На мен пък много ми хареса и си купих точно този цвят. Имаше розови и черни.

# 512
# 513
  • София
Напазарувах си доволно от ски нещата. Взех си яке, панталон, шапка и ръкавици. За ММ - ски чорапи и ски блуза. Разделихме си нещата на две бележки, за да може да участваме два пъти в томболата за ските. Взех си и книгата на Шишков и Манчев, много е хубава.
От якетата 38ми номер черно ми беше голямо, а зеленото ми е супер. Направих си едно селфи с екипчето, не се вижда много добре, но всичко ми харесва.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 10:39 от koikoii

# 514
И на мен полаеитее ме ми харесаха. Взех си яке 38 но но е голямо, с тези размери в лидъл съм точно номера между детски и тези за възрастни и рядко си вземам нещо за мен.ММ е мн доволен , втори екип си взема от Лидъл и за парите си са супер

# 515
шапките тази седммица ли са? Аз май гледах детски другата, а за нас са тази така ли?Много хубаво ти стои екипа и шапката мн ми хареса

# 516
Странно - ски екипировката и термобельото уж са от другата седмица, а сутринта като пазарувах бяха заредили доволно от тях.

Не са, част от тях са сега, част другата седмица. Другата седмица са детски, сега са за големите.

Тези полари как са на живо http://www.lidl.bg/catalogmedia/bg/article/115022/115022_06_f.jpg

Аз имам розово от миналата година, с качулка. Нося го вкъщи, почти не го свалям, пера и пак обличам..
Таз годишното розово е без качулка. Черното е с качулка. Мекички са доста и топлят.

Материята е точно като на одеялата, които пускаха скоро..

Аз си взех зелена шапка, панталон черен имам от миналата година, и ръкавици също..

# 517
  • София
На мен пък никой размер яке не ми пасва като хората - твърде къси са им ръкавите като за мен, а по-големите рамери надолу са ми като чувал. Не че си нямам по-хубаво скиорско, но на тази цена си заслужаваше да ми се намира още едно. Тънки са принципно, за из града или за разходки категорично не стават за студ, стават да се ползват по-скоро като ветровка. За ски също не са за голям студ, за нощно например ще трябва с малко повечко навличане.

# 518
Разглеждам предложенията за следващата седмица и имам спешно питане - куклите Симба твърди ли са или телата са им меки, а само ръцете и краката твърди? И пишкат ли или шишето е без дупка и уж само пият?

Джегинсите са супер, много ми харесаха, но скоро си купих с кожа и дънков, и за трети подобен за 2 седмици ще ме смъмрят. Туниката също ми хареса, а бельото е трепач. Имам много неща /сутиени, боксери, бикини/ от Лидл и съм много доволна. Даже в момента съм със сутиен и бикини от там.  Grinning

От ЛЕД лампите имаме и сме много доволни.  Peace

# 519
Другата седмица ми мирише на разорение! Twisted Evil Mr. Green
Набелязах си-форма за кекс; керамичен нож (много е хубав, имам го от миналата година и не е мръднал); бикини; гащеризон; спален комплект и евентуално джегинкс и пуловер Blush bowuu

# 520
Другата седмица ми мирише на разорение! Twisted Evil Mr. Green
Набелязах си-форма за кекс; керамичен нож (много е хубав, имам го от миналата година и не е мръднал); бикини; гащеризон; спален комплект и евентуално джегинкс и пуловер Blush bowuu
Тъкмо щях да питам за керамичните ножове

# 521
И друг въпрос - пъзелите с рамка дървени ли са?

И да благодаря на наша съфорумка, благодарение на която си взех книгата още на 5 ден след пускането й.  Hug Даде ми точки, че нямах всичките. Книгата е много хубава, кратко и ясно описани рецепти, красиви картинки.  Peace

# 522
Цитат
От К бях взимала на промоция за по 5лв и въобще не съм доволна. Ползвам си лидълския само, сега ще си купя и по-големия.

# 523
Напазарувах си доволно от ски нещата. Взех си яке, панталон, шапка и ръкавици. За ММ - ски чорапи и ски блуза. Разделихме си нещата на две бележки, за да може да участваме два пъти в томболата за ските. Взех си и книгата на Шишков и Манчев, много е хубава.
От якетата 38ми номер черно ми беше голямо, а зеленото ми е супер. Направих си едно селфи с екипчето, не се вижда много добре, но всичко ми харесва.
Скрит текст:

Със здраве да си ги носите и не знам дали се припознавам,  но да Ви Благодаря,  ако Вие подарихте на случайна жена (на мене) 4 точки за книгата! Не съм очаквала, че някой ще ми предложи точки и сега и аз имам от книгата! С този си жест ме накарахте да  се усмихна и направихте денят ми страхотен! А книгата наистина е страхотна!!!

# 524
Моят затъпя чувствително, е, беше и интензивно ползван, година време. Но в този ценови клас толкоз издържат.

Общи условия

Активация на акаунт