Лидл ::74::

• 78 547
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, и аз търся точките за книгата, ако някой ги подарява-нека ми пише.  Praynig От София съм, но ако имате поне 3 точки и ви е удобно може и по еконт да се изпратят за моя сметка Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 13:03 от fire lady

# 166
  • Пловдив
И аз съм от Пловдив и ми трябват 2 точки. Ако някой са му излишни може да ми пише.

Да питам дънките (тъмносините) дали се отпускат? 38 номер са ми леко тесни 😐

# 167
Ние днес мислим да видим шкафът за баня с огледалото, изглежда практичен. Не знам дали за пръв път го пускат, но ако все пак някой го има, ще се радвам на отзиви Hug

Надявам се и аз да се вредя за книгата. Само гореспоменатата мебел е цифра, а и като гледам, другата седмица се задава втората ми любима тематична седмица след италианската (което е голямо противоречие всъщност) Grinning и нямам търпение да се заредя с любимата си киноа Heart Eyes

# 168
  • София

РРР , след като си "поредно" разочарована от техните дрехи, защо продължаваш да опитваш  Rolling Eyes Аз пък съм доволна, а за парите си пък качеството е много високо даже.

Защото ММ има купени дънки оттам миналата година, които са далеч по-добри от тези. И вече трети път пускат дънки, които са ужасни на вид и качество.
Имам купени и блузи и тениски с отлично качество.
Затова продължавам да опитвам. За съжаление съм все по-разочарована.

# 169
Някой дали знае - вмомента пиле Дюк дали е на намалена цена?

# 170
На обяд в най-близкия ми Лидл нямаше вече дамски дънки, само един чифт средно сини, прокъсани.
От мебелите, които толкова чакахме останали баня и столова.
Ама, че пазаруване е било от рано сутрин  smile3556

# 171
Някъде сред дървените играчки имаше ли плодове или зеленчуци за рязане с дъска, в списанието ги в магазините не?

# 172
И аз съм много навита на шкафа за бяна с огледало, имам си нужда. Но ММ ми мрънкосва, как съм щяла да дам 60 лв за шкаф Sad Ми ако е качествен...що не? Та ще се радвам ако някой даде отзиви.

# 173
Някъде сред дървените играчки имаше ли плодове или зеленчуци за рязане с дъска, в списанието ги в магазините не?

Не, аз поне не видях.  Hug

# 174
За пореден път Лидл ме разочароват.  #Cussing out

В 10 часа имаше точно 3 чифта дамски дънки.
При детските играчки страшна бъркотия- половината неща вече свършили.
Пред магазина ли трябва да спя в понеделник и четвъртък?  newsm78

# 175
Моя опит с мебелите за баня не е добър. Раздуха се и ги върнах. И на тези пише че покритието е против надраскване но не и за влага... Някъде брошура за другата седмица, излиза само за тази седмица...

# 176
Някой питаше за термометъра. Взех го и много съм доволна. Отчита правилно. ММ пък минал и си взел две блузи,но видял някакви обувки 24.99лв само,че нямало неговия номер. Имате ли представа от коя брошура са? newsm78
Хмм...и аз го взех, ама ми отчете 37,2, а нямам температура... newsm78 Да не би нещо неправилно да правя??
Аз също се интересувам от книгата, днес си взех освен термометъра и дънки(от светлите-много са хубави) и си спечелих две точки.Някой ако подарява, да свирква Laughing.

Между другото, сори че не е точно по темата, но от стикитата ни остана да намерим само ROXX, имаме Фъзел за размяна.Търся си и кутията от миналогодишните стикита, детето иска Дядо Коледа да му го подари.... Tired

# 177
За пореден път Лидл ме разочароват.  #Cussing out

Пред магазина ли трябва да спя в понеделник и четвъртък?  newsm78

Аз в 8.30 грабнах последния чифт дънки цвят горчица. И от черните имаше два-три чифта само.. Не съм от София

# 178
За пореден път Лидл ме разочароват.  #Cussing out

Пред магазина ли трябва да спя в понеделник и четвъртък?  newsm78

Офанзивата беше започнала в 7:15, преди работа минах оттам и тъкмо бяха нападнати дънките  Laughing
П.П търся точки за книгата (2 или 3)  Peace

# 179
Явно варианта е в понеделник и четвъртък да излизаме в отпуск поне до обяд... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт